Sportska - akcijska kamera DJI Osmo Action 4 Adventure Combo CP.OS.00000270.01

Uz promo kod jednokratno3 ostvarite 3% popusta za jednokratno plaćanje osim PayPala.

Opis proizvoda:

DJI Osmo Action 4 omogućuje onima koji traže uzbuđenje da sve to snime, podijele žurbu i postave ton. Akcijska kamera s najboljom kvalitetom slike u klasi. Snimite sirovo uzbuđenje bilo kojeg trenutka uz nevjerojatnu kvalitetu slike i neusporedivu fleksibilnost, čak i kada su svjetla prigušena. Oslobodite snagu svakog piksela kada snimate uz Action 4. Široki otvor blende od f/2,8 i veličina piksela ekvivalentna 2,4 µm daju snimke pune detalja od izlaska do zalaska sunca i dalje.

Prikaži više
Šifra art.: 118167
Jamstvo:
24 mjeseca
Dostava:
3.98€( bez obzira na količinu )

Cijena:

459,99€
Obročno plaćanje:
3 x 153,33€ | 6 x 76,67€ | 12 x 38,33€

Za dodatni popust u košarici unesite jedan od dostupnih promo kodova::

PROMO KOD POPUST UŠTEDA
jednokratno3 3% 13.8€

RASPOLOŽIVOST ZA KUPOVINU

Raspoloživo odmah!
Webshop, 01 6399 222
Raspoloživo odmah!
Imp. Galleria ZG, 01 4554 882
Raspoloživo uz narudžbu.
Mall of Split, 021 721 012
Raspoloživo odmah!
Skladište Sesvete ZG, 01 6399 222
Raspoloživo uz narudžbu.
Centar Kaptol ZG, 01 4666 200
Raspoloživo odmah!
SPOT Mall Makarska, 021 214 637
Raspoloživo uz narudžbu.
Dubrava ZG, 01 2850 919
Raspoloživo odmah!
Galerija Poreč, 052 645 877
Raspoloživo odmah!
Dubrovnik, 020 301 340
Raspoloživo uz narudžbu.
Avenue Mall ZG, 01 6554 660
Raspoloživo uz narudžbu.
Pula City Mall, 052 645 804
Raspoloživo odmah!

Zadnji put osvježeno: 25-04-2024 21:00:00

10-bitni D-Log M Performanse boja
10-bitni D-Log M način rada u boji daje vam više od milijardu boja i širi dinamički raspon za igranje u postu.

4K/120 sličica u sekundi
Najbolji pokreti zaslužuju usporeni snimak s maslacem. Zato Action 4 ima 4K UHD 120fps, što vam daje jednostavnu opciju da okrenete vrijeme i uživate u svemu.

Ultraširoki kut od 155°
Doživite ultraširoki FOV koji vas privlači glavom prema naprijed s perspektivom bliskom onome što vidi ljudsko oko.

Stabilizacija situacije - 360º HorizonSteady
360º HorizonSteady daleko nadmašuje jednostavnu stabilizaciju akcijske kamere, ispravljajući vodoravne nagibe pod bilo kojim kutom bez obzira na to koliko je preokreta, uvijanja ili okreta došlo.

Planirate nešto manje ekstremno? Isprobajte HorizonBalancing za horizontalnu korekciju nagiba do ±45º.

RockSteady 3.0
Adios, podrhtavanje kamere. RockSteady 3.0 ubrizgava fluidnu stabilizaciju u vaše POV snimke, čak i kada snimate 4K/120fps.

Kalibracija temperature boje
Napredni senzor temperature boje osigurava realistične tonove na otvorenom, u zatvorenom prostoru i pod vodom za boje koje iskaču izravno iz fotoaparata.

Živo pod vodom
DJI Mimo sada može sinkronizirati vizualne informacije sa senzora temperature boje Action 4 za detalje koji otvaraju oči ispod valova.

Srušite bilo koji limit
Ograničenja su trebala biti srušena, a Action 4 je akcijska kamera koja vam omogućuje da učinite upravo to s bezbrojnim značajkama koje su jednako moćne koliko i intuitivne.

Bezgranična kreativnost, intuitivna kontrola - Magnetski Quick-Release
Magnetski dizajn za brzo otpuštanje Action 4 omogućuje vam brzo mijenjanje stvari kada to trenutak zahtijeva.

Nativno okomito snimanje
Idite okomito s lakoćom i fleksibilnošću. Horizontalno-vertikalni zaštitni okvir omogućuje vam snimanje okomitih snimaka bez gubitaka u sekundi.

Dvostruki zasloni osjetljivi na dodir
Dvostruki zasloni osjetljivi na dodir otporni na mrlje od vode čine okretanje akcijske kamere za podešavanje parametara tijekom selfija, mijenjanje načina rada ili reprodukciju videozapisa stvar prošlosti.

Prilagođeni načini rada i gumb za brzo prebacivanje
Značajke kao što je SnapShot osiguravaju da nikad ne propustite najveće trenutke. Spremite često korištene postavke u prečace C1-C5 i prebacite se između načina rada u hodu pomoću gumba za brzo prebacivanje i glasovnih uputa.

Robusna snaga, kompaktan oblik - 18m vodootporan
Zaronite s povjerenjem i uživajte u jednostavnom rukovanju čak i s mokrim rukama. Action 4 je dizajniran da izdrži dubine do 18 metara bez kućišta.

Iznimno dugo trajanje baterije, podržano brzo punjenje
S više od 2,5 sata korištenja, nikada ne propustite nijedan trenutak. Kada se konačno budete trebali ponovno napuniti, brzo punjenje će vas pokriti. U samo 18 minuta napunite do 80%. Uključite se i vratite se u akciju.

Niske temperature, visoke performanse
Dizajn baterije otporan na smrzavanje omogućuje vašoj kreativnosti da napreduje, čak i kada stvari postanu ledene. Uživajte u do 150 minuta snimanja pri niskim temperaturama od -20°C (-4°F).

AI uklanjanje selfie štapa
Uz nadograđenu funkciju InvisiStick, uklonite selfie štap sa svojih snimaka u širem rasponu scenarija za perspektivu koja oduševljava.

GPS Bluetooth daljinski upravljač i sportska staza
Snimite cijelu sliku GPS Bluetooth daljinskim upravljačem. Snimite i integrirajte podatke poput brzine, gradijenta, ubrzanja i još mnogo toga za videozapise koji prikazuju svaki aspekt nevjerojatnog.

Podignite atmosferu - Inteligentni načini rada - Proširene mogućnosti snimanja
Od dinamičnih snimaka s kristalno čistim zvukom do besprijekornih mogućnosti naknadnog uređivanja, Action 4 napravljen je za snimanje oštrice britve brzog sporta.

Stereo snimanje
Uronite u oštar, jasan zvuk s ugrađenim mikrofonskim nizom koji olakšava zvuk visoke kvalitete. Action 4 također podržava vanjsku vezu s DJI mikrofonom za proširene mogućnosti snimanja.

Wi-Fi prijenos uživo
Akcija 4 podržava prijenos uživo putem Wi-Fi veze ili pristupne točke vašeg telefona. Jednostavno odaberite željenu platformu i rezoluciju i povežite se sa svojim svijetom.

Upotrijebite vanjsko napajanje kako bi vaša akcijska kamera bila napunjena na duljim streamovima kako biste osigurali neprekinuto emitiranje.

Kratko pritisnite tipku Quick Switch i kamera će vam reći trenutni način snimanja. Čak i ako su zasloni izvan vidokruga, još uvijek možete odabrati željeni način rada. Isprobajte upravljanje glasom kada su vam ruke zauzete. Koristite različite glasovne naredbe za zabavan kreativni proces bez upotrebe ruku.

Sinkronizacija vremenskog koda
Zahvaljujući ugrađenoj funkciji vremenskog koda Action 4, možete sinkronizirati snimke s više kamera za veću učinkovitost tijekom uređivanja.

Aplikacija LightCut - AI uređivanje
Aplikacija LightCut automatski prepoznaje elemente u vašoj snimci i preporučuje idealnu sekvencu snimanja kako biste jednim dodirom dobili vrhunski 4K HD video. Odaberite i iz niza predložaka i generirajte izražajan sadržaj bilo kojeg iskustva.

Specifikacije
4096 x 3072 pixela
4000 x 3000 pixela
155°
2,25"
do 18 m
microSD/SDXC/SDHC
48 KHz AAC
WIFI, Bluetooth
Adventure Combo set
145 g
link
Recenzije