Vaša košarica je prazna.

Akcijske kamere

Action Cam HDR-AS50 je izdržljiva sportsko-akcijska kamera koja omogućuje snimanje bilo kada i bilo gdje u svim vremenskim uvjetima. Kombinacija Action Cama-a i upravljača s prikazom uživo služi kao priručni kontroler. Novo korisničko sučelje pruža intuitivno upravljanje kamkorderom.
1.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sportska - akcijska kamera GoPro Fusion (CHDHZ-103) omogućujje vam snimanje vaših avantura u sasvim drugoj perspektivi. Pomoću dvije blago pomaknute kamere, Fusion može snimiti sve što se događa oko sam kamere u rezoluciji od 5.2K do 30 fps i u 3K rezoluciji sa 60 fps.
5.499,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Novo /
Impresivna fleksibilnost i ogromna raznolikost funkcija s izuzetno kompaktnim dimenzijama - novi Rollei Actioncam 625 pruža najveću moguću slobodu snimanja vaših aktivnosti s fotografijama ili videozapisu u punoj razlučivosti u 4K brzine 25 fps.
649,00 kn
Raspoloživo odmah!
GoPro HERO5 Session ima dva inčni ekrankoji omogućuje jednostavno i lagano pregledavanje Vaših snimki, a pomoću voice-controla možete koristiti kameru pomoću jednostavnih glasovnih zapovijedi. GoPro HERO 5 Session je dizajnirana tako da bude izdržljiva i vodootporna (do 10 m dubine).
2.699,00 kn
1.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Rollei Action Cam 300 akcijska kamera pogodna je za korištenje u mnogim vrstama ekstremnih i akcijskih sportova uključujući ronjenje i brdski biciklizam. Isporučuje se u prozirnom zaštitnom kućištu, vodootporna je do dubine od 40 metara i pogodna za sve podvodne aktivnosti.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
ROLLEI Action Cam 415 sportska - akcijska kamera ima širokokutni objektiv od 140° koji osigurava široki kontrast i prirodne boje. Visokokvalitetni video u FullHD rezoluciji 30 fps. 5 MP rezolucija fotografija, 2" TFT LCD ekran.
599,00 kn
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sportska - akcijska kamera GoPro HERO6 Black Edition (CHDHX-601) ima udvostručenu snagu GP1 procesora, poboljšanu kvalitetu optike, bolji prikaz boja i kontrast. GoPro Hero 6 Black definira novu razinu kvalitete. Omogućuje vam snimanje u izvrsnoj 4 K kvaliteti s 60 sličica u sekundi.
3.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Go Pro HERO ima zaslon veličine 2 inča koji je osjetljiv na dodir. Brzo se prebacujte između načina rada i provjerite snimke. Robusno i vodootporno kućište do 10 m omogućuje vašoj akcijskoj kameri da ide tamo gdje vaš smartphone ne može te uhvatite svaku avanturu bez brige.
1.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
GoPro HERO5 Black Edition je jednostavno najbolja GoPro kamera ikada! Dva inčni ekran omogućuje jednostavno i lagano pregledavanje Vaših snimki, a pomoću voice-controla možete koristiti kameru pomoću jednostavnih glasovnih zapovijedi.
3.499,00 kn
2.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Snimite sve vaše važne trenutke i uspomene uz pomoć ovog nevjerojatnog paketa koji uz kameru sadrži i sve potrebno za nesmetano snimanje u svim uvjetima. UNIQAM Scout posjeduje odlični Sony Exmor CMOS senzor koji sa svojih 12 megapiksela uvijek snima videozapise i slike najviše kvalitete.
1.999,00 kn
1.599,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Zahvaljujući predivnoj 4K kvaliteti slike kamkordera Action Cam FDR-X1000VR, boljoj funkciji smanjenja zamućenosti i ostalim značajkama, vaše će avanture na zaslonu izgledati uzbudljivo poput stvarnih. Action Cam X1000VR 4K s funkcijama Wi-Fi® i GPS
3.899,00 kn
3.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zahvaljujući Overmax ActiveCam Sky sportskoj kameri sada možete ići i dalje od svojih granica. Overmax kamera opremljenaje vrhunskom 14Mpix matricom koja omogućava snimanje videa visoke rezolucije vrhunske kvalitete.
1.499,00 kn
Raspoloživo odmah!

Akcijske kamere dizajnirane su za snimanje akcije u realnom vremenu. Kompaktne su i robusne, kao i vodootporne u površinskim doticajima s vodom. Snimaju video bez potrebe za interakcijom s kamerom ili vađenjem iz kućišta - ukoliko se koristi neko dodatno zaštitno kućište. Većina ih snima na micro SD karticu i ima micro USB priključak.

Kategorija akcijskih kamera općenito se povezuje s GoPro kamerama, a i mnoge druge kamere koriste GoPro mount adapter kako bi iskoristile prednost dostupnih raznovrsnih dodataka. Često su vezane pomoću nosača za prsa, kacige, daske za surfanje ili upravljače.

Akcijske kamere povezane su sa sportovima na otvorenom poput skijanja, vožnje bicikla ili plivanja, a i neizostavan su dio mnogih ekstremnih sportova kao base jumping i letenje u odijelima s krilima.

Akcijske kamere standardno snimaju HD video, a neki noviji modeli snimaju Ultra HD 4K video.

Velika ponuda, akcija i povoljne cijene akcijskih kamera GoPro, Sony, Garmin, Rollei na svijet-medija.hr