Vaša košarica je prazna.

Ronjenje

Maska za ronjenje Mares Tortuga žuta JR je izrađena od silitera, polikarbonatna leća, podesivi remen, retro dizajn. 0d 8 do 14 godina. Boja: žuta.
75,00 kn
9,95 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Maska za ronjenje Mares Tortuga plava JR je izrađena od silitera, polikarbonatna leća, podesivi remen, retro dizajn. 0d 8 do 14 godina. Boja: plava.
75,00 kn
9,95 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Maska za ronjenje Mares Starfish savršena je za uživanje u ljetnim aktivnostima. Maska Mares Starfish retro dizajna izrađena je od silitera. Okvir maske ima kopče koje se mogu okretati tako da se remen može prilagoditi. Boja: plava. Dob: Odrasli.
109,00 kn
14,47 €
Trenutno nije raspoloživo.

Ukoliko se spremate na plažu svakako si prije odlaska nabavite masku za ronjenje. Ona će Vam omogućiti bezbrižno uživanje u ronjenu i istraživanju očaravajućeg podvodnog svijeta. U ponudi imamo različite setove koje dimenzijama odgovaraju i djeci i odraslima. Svaka maska pruža mogućnost zatezivanja remena kako bi mogli prilagoditi odgovarajuću veličinu.

Mares oprema za ronjenje izrađena je od vrlo kvalitetnog materijala. Ukoliko već posjedujete svoju masku možete ju dodatno opremiti dihalicom za ronjenje. Ona će Vam omogućiti da duže budete pod vodom i nesmetano proučavate podvodni svijet u najmanji detalj.