Televizor Loewe bild i.77 dr+ OLED 4K SMART TV grafitno sivi

Opis proizvoda:

Spremni za Smart TV s 4K OLED zaslonom ultra visoke razlučivosti sa zaslonom od 77": Loewe bild i.77 je moderan, svestran uređaj za najbolju zabavu putem interneta. Bilo da gledate TV, koristite video na zahtjev, pregledavate medijateke, slušate glazbu, surfate internetom ili pristupate online uslugama streaminga - vašim zabavnim programom može se praktično upravljati putem Smart TV platforme ili glasovnim naredbama. Proizveden u Njemačkoj i opremljen inovativnom HDR tehnologijom (HDR10, HLG, Dolby Vision), fleksibilnim zvučnim sustavom i integriranim dr+ tvrdim diskom, Loewe bild i.77 impresionira nepogrešivom simbiozom tradicije i suvremenog u kombinaciji s najvišom kvalitetom. Loewe multi-talent predstavlja se kao moderan, minimalistički dizajn a istovremeno nudi čarobno iskustvo doživljaja slike i zvuka.

Prikaži više
Šifra art.: 117805
Jamstvo:
24 mjeseca
Dostava:
7.96€( bez obzira na količinu )

Cijena:

5.999,00€
Obročno plaćanje:
3 x 1.999,67€ | 6 x 999,83€ | 12 x 499,92€

RASPOLOŽIVOST ZA KUPOVINU

Raspoloživo odmah!
Webshop, 01 6399 222
Raspoloživo odmah!
Imp. Galleria ZG, 01 4554 882
Raspoloživo uz narudžbu.
Mall of Split, 021 721 012
Raspoloživo uz narudžbu.
Skladište Sesvete ZG, 01 6399 222
Raspoloživo uz narudžbu.
Centar Kaptol ZG, 01 4666 200
Raspoloživo odmah!
SPOT Mall Makarska, 021 214 637
Raspoloživo uz narudžbu.
Dubrava ZG, 01 2850 919
Raspoloživo uz narudžbu.
Galerija Poreč, 052 645 877
Raspoloživo uz narudžbu.
Dubrovnik, 020 301 340
Raspoloživo uz narudžbu.
Avenue Mall ZG, 01 6554 660
Raspoloživo uz narudžbu.
Pula City Mall, 052 645 804
Raspoloživo uz narudžbu.

Zadnji put osvježeno: 26-03-2024 04:50:01

 

Loewe TV čini razliku.

Loewe bild i pametni televizor pruža vrhunsko iskustvo zabave. Od filmskih hitova i serija do sportskih događaja, glazbe, vijesti i video igara: Zahvaljujući Loewe os7 pametnoj TV platformi i integriranoj trgovini aplikacija, kod kuće možete uživati u gotovo beskrajnom izboru zabave i informacija. Bez obzira želite li gledati televiziju, koristiti video sadržaje na zahtjev, pregledavati medijske knjižnice, slušati glazbu, surfati internetom ili pristupiti online streaming uslugama - vaš program zabave možete jednostavno upravljati putem pametne TV platforme ili glasovnim naredbama. Sadržaji sa streaming usluga poput Netflix, Amazon Prime Video, DAZN, Apple TV i Disney+ ili medijskih knjižnica prikazuju se na stiliziranom, ali preglednom prikazu na početnom zaslonu. Na taj način možete odmah vidjeti što pametni TV nudi i intuitivno upravljati svim važnim funkcijama - bez dugih čekanja i učitavanja. Vaše kućno kino pokreće se za samo četiri sekunde, a ako želite odmah pokrenuti hit film, možete koristiti izravne tipke na daljinskom upravljaču, s kojima možete upravljati najvažnijim streaming uslugama. Također možete koristiti glasovnu kontrolu: s mikrofonom ugrađenim u daljinski upravljač, Alexa odmah slijedi svaku naredbu putem tipke za aktivaciju.

 

4K OLED zaslon s bogatim i najdubljim crnim bojama zahvaljujući samosvijetlećim pikselima jamči zadivljujuće kontraste i ogromne dubine slike: doživite trilere, vrhunce nogometnih utakmica ili prirodne prikaze na najautentičniji i najrealističniji način. Mračna scena noću u trileru izgleda oštro bez ikakvih ometajućih sivih nijansi. Brzi pokreti nogometaša su baršunasto glatki, a prirodni prizori su prikazani s najširim kontrastima i sjajnim, prirodnim bojama. Rezultat toga je izvrsna razina detalja i izvanredna reprodukcija boja. Ništa ne prolazi brzo, ništa nije zasjenjeno već od samog trenutka uključivanja, jer s Loewe bild i, zahvaljujući prethodno kalibriranom kinematografskom načinu rada, nije potrebno dugotrajno podešavanje boja. Loewe pametni televizor proizvodi se u našoj tvornici u Kronachu s velikom pažnjom, a fina podešavanja OLED-a izvode se ručno u složenom postupku. Svaki pojedinačni zaslon precizno se podešava na savršene boje s jedinstvenom preciznošću - prilagođeno europskim gledateljskim navikama, osvjetljenju i ambijentu prostorije.​

 

Beskrajni prostori koji se protežu do samog ruba vaše sofe mogu se doživjeti na vrlo realan način u vašem dnevnom boravku uz Dolby Vision™. To donosi stvarnost udaljenih, prostranih krajolika i fantastičnih, beskrajnih prostranstava unutar vaša četiri zida. Zahvaljujući visoko kontrastnim slikama i impresivnom spektru boja, možete doživjeti filmove i serije na tako realan i živopisan način kao da stojite usred zadivljujuće prirode ili lebdite u svemiru. Možete uživati u moćnim trenucima s iznimno širokim spektrom boja i iznenađujućom prirodnosti. Za ovu vrhunsku kvalitetu slike u HDR reprodukciji, vaš novi Loewe bild i također podržava formate HLG i HDR10 uz Dolby Vision™.​

 

Snimite svoj omiljeni program u trenu: S Loewe bild i vam ne treba USB memorija jer ovaj all-in-one TV ima integrirani 1-terabajtni DR+ tvrdi disk, koji pruža gotovo neograničeno vrijeme snimanja TV programa. Ako ne možete odlučiti između gledanja emisija razgovornog formata, kriminalističkih serija ili dokumentaraca, Loewe bild i to čini jednostavnim. Možete snimati svoj omiljeni program i gledati ga u drugo vrijeme po vašem izboru, također možete prekinuti televizijski program, te ga nastaviti kasnije s vremenskom odgodom. U arhivi snimaka, vaše snimke bit će prikazane u jasnoj preglednoj slici s nazivom programa i datumom, tako da ne morate tražiti sljedeći dan i možete odmah započeti reprodukciju snimke programa.

Specifikacije
77" / 195 cm
3840x2160
n/a
n/a
Da
Alexa Skills, VIDAA voice
Da
Netflix, Amazon, YouTube, Disney+
Da
Da
Da
DVB-T2/C/S2
X 4
X 4
CI, Digitalni audio izlaz (optički - Mini Toslink), RF, Izlaz za slušalice
Siva
Hotel mode, Dolby Atmos, DTS: HD, Ultra HD scaling, Adaptive contrast, Dolby Vision
F
73 kWh
0,3 W
1731 x 1023 x 105 mm
1731 x 1023 x 84 mm
35,9 kg
34,1 kg
link
Recenzije