Svijet Medija - eksluzivni distributer foto printera tvrtke DNP - kompletnu ponudu i cijene možete skinuti klikom na sliku ->

Nakon uspješnog poslovanja tvrtke Svijet medija s foto printerima i medijima tvrtke Sony, uspješnu suradnju nastavlja s tvrtkom DNP koja kompletnu proizvodnju i poslovanje Sony foto printera preuzima 2011. godine. Nakon nastavka proizvodnje Sony printera DNP izbacuje na tržište printere pod svojim brandom. Uz dugogodišnju distribuciju za područje Hrvatske, 2016. godine Svijet medija postaje eksluzivni distributeri za sve proizvode tvrke DNP i za područja BIH i Srbije.

Dai Nippon Printing (DNP) je tvrtka koja je osnovana davne 1876. godine i tako postala prva tvrtka za printanje u Japanu. Danas je DNP jedna od najvećih kompanija na svijetu koja se bavi tehnologijama printanja i premazivanja. Tvrtka zapošljava preko 40000 radnika. DNP trenutno posluje u 58 različitih postrojenja u Japanu i inozemstvu. DNP je tvrtka koja je izmislila tehnologiju termosublimacije te su najveći proizvođač medija za printere. 
Više o samom DNP-u možete saznati na službenoj stranici: DNP Europe SAS

DNP printere krasi odlična kvaliteta izrade, prekrasan ispis te ekonomične cijene medija i printera.


DS-RX1HS

Popularni printer kojeg zbog svojih dimenzija i velikog kapaciteta punjenja, kupci koriste u raznim fotografskim projektima kao što su foto-kiosci i foto-booth kabine. Nova HS varijanta ubrzava ispis fotografija za do 5 sekundi po fotografiji naspram RX1 modela.

Za više informacija posjetite stranicu s detaljnim specifikacijama o ovom modelu printera:

Foto printer DNP DS-RX1HS termosublimacijski

 U paketu s printerom dolazi i 1400 fotografija u 10x15 formatu. 

 

DS-620

Nasljednik najprodavanijeg DNP-ovog DS-40 modela koji donosi nadogradnje u svim segmentima. Velika brzina ispisa, odlične cijene medija i nova "Rewind" funkcija koja omogućuje iskorištavanje svakog komada papira i omogućuje ispis različitih veličina medija iz iste role. U printer se stavljaju 3 vrste papira - 5x7, 6x8 i 6x9, a uz rewind funkciju možete printati 2x6, 3x5x5, 4x6, 5x7, 6x8 i 6x9 formate.

Ovaj printer je idealan za sve zaljubljenike u fotografiju koji žele brzi i prekrasan ispis.

Za više informacija posjetite stranicu s detaljnim specifikacijama o ovom modelu printera:

Foto printer DNP DS-620 termosublimacijski

 

SL-620 II


"SnapLab" - model kojeg je DNP zamislio kako bi olakšao rad i ubrzao prijenos podataka s ugrađenim displayem. Unutar SL-620 se nalazi DS-620 printer koji svojim performansama omogućava neometan rad, kvalitetan ispis i ekonomične medije. Display je na dodir te je za njega DNP razvio poseban software koji omogućuje jednostavno upravljanje uređajem. Mobitele i tablete možete spojiti direktno putem kabela (koji je dio uređaja), ili bežićno putem odgovarajuće aplikacije. Veličine medija su iste kao i kod ds-620.

Za više informacija posjetite stranicu s detaljnim specifikacijama o ovom modelu printera:

Foto printer DNP SL-620/SnapLab II™

 

DS-820

Novi 8-inch printer tvrtke DNP koji je nasljednik DS-80 modela. DS-820 može koristiti dvije vrste medija: Pure Premium Digital i Standard Digital. Sa poboljšanom razinom sjaja i visokom izlaznom gustoćom, Pure Premium Digital proizvodi ipsise koji zadovoljavaju potražnju na tržištu studijskih fotografa. Standard Digital medij je isplativiji ali svejedno pruža visoku kvalitetu.

Za više informacija posjetite stranicu s detaljnim specifikacijama o ovom modelu printera:

Foto printer DNP DS-820


DS-80DX

Ovaj printer razlikuje se od DS-80 po tome što može ispisivati dvostrane fotografije, a uz to zadržava veliki format ispisa. To sve čini ovaj printer idealnim za jednostavnu i brzu izradu foto knjiga, kalendara ili sličnog. U paketu dolazi i "miniPhotobook" software koji omogućuje jednostavnu izradu svega što zamislite.

Za više informacija posjetite stranicu na DNP Europe s detaljnim specifikacijama o ovom modelu printera:

Foto printer DNP DS-80DX

 

 KONTAKT

Marko Bašić

dnp.fotoprinteri@svijet-medija.hr

T: +385 (1) 6399 299

 Servis DNP printera obavlja tvrtka Svijet medija te nas možete kontaktirati ukoliko imate bilo kakvih problema.

 servis@svijet-medija.hr