Osvježite ljetne dane uz posebnu cool ponudu Samsung hladnjaka

Vrući dani su ovdje, a s njima je došla i nevjerojatna Samsung ponuda.

Zato učinite ovo ljeto posebnim i kupite novi hladnjak sa sjajnim popustom i uljepšajte njegovu unutrašnjost uz Tefal posude koje dobivate na poklon!

Promocija traje od 17.6. do 28.7.2024. godine ili do isteka zaliha.

*Uz model RB53DG706CS9EO dolaze dva paketa Tefal posuda na poklon, dok uz RB53DG703EB1EO, RB53DG703ES9EO, RB50DG602EB1EO, RB50DG602ES9EO dolazi jedan paket Tefal posuda na poklon. Promocija je dostupna kod Samsung prodajnih partnera navedenih u pravilima promocije. Samsung prodajni partneri samostalno određuju popust i maloprodajnu cijenu. Popust se obračunava na redovnu maloprodajnu cijenu uređaja. Redovnu maloprodajnu cijenu, cijenu koja se primjenjuje tijekom posebnog oblika prodaje i najnižu cijenu u razdoblju od trideset dana prije provođenja posebnog oblika prodaje za svaki pojedini uređaj saznajte na prodajnom mjestu.

Pravila promocije koja su dostupna ovdje.

Popis modela koji sudjeluju u promociji možete pronaći ovdje.

Kupci (potrošači – fizičke osobe) koji su isključivo u razdoblju navedenom u točki 1. ovih Pravila i isključivo kod jednog od prodajnih partnera navedenih u ovim Pravilima kupili jedan od Samsung uređaja navedenih u točki 6. ovih Pravila, trebaju se za svrhu sudjelovanja u ovoj promociji, odnosno za svrhu stjecanja prava na poklon, registrirati slanjem e-mail poruke na e-mail adresu ce.promo@samsung.com.

Registracija se treba izvršiti najkasnije do 31.8.2024. godine.