Ostvarite 7 godina jamstva na Beko NoFrost hladnjake


Inovativna HarvestFresh tehnologija s 3 boje oponaša prirodno svjetlo dnevnog sunčevog ciklusa dok ono izlazi, penje se na horizont, dostiže zenit i zalazi. Na taj način, vitamini u voću i povrću ostaju duže vrijeme.

HarvestFresh - SVJEŽE, kao na početku veze.

Uz osnovno jamstvo od 2 godine, ostvarite dodatnih 5 godina jamstva (ukupno 7 godina uz registraciju).

Produženo jamstvo odnosi se na Beko ugradbene uređaje kupljene od 1. lipnja 2024. do 31. kolovoza 2024.
Proizvodi moraju biti registrirani putem online obrasca u roku od 30 dana od kupnje uređaja, a najkasnije do 30. lipnja 2024.

Dodatno jamstvo vrijedi isključivo za kupovinu Beko NeoFrost hladnjaka uz koje je isporučen jamstveni list s davateljem jamstva Beko Grundig Croatia d.o.o ili Beko Croatia d.o.o. a koji su kupljeni isključivo u Republici Hrvatskoj u periodu od 01.06.2024. do 31.08.2024. Proizvode je potrebno registrirati putem ovog obrasca u roku od 30 dana od kupnje uređaja, a najkasnije do 30.09.2024. Nakon registracije Vašeg proizvoda dobit ćete potvrdu o registraciji u PDF dokumentu na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice oko registracije, molimo Vas da nam pišete na info-hr@beko5.com a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Proizvodi u promociji: