Sonos predstavio svoje prve slušalice - Sonos Ace

Sonus Ace

Personal listening perfected

Nakon više godina što su ljubitelji Sonos proizvoda tražili i nakon više mjeseci prisutnih glasina u medijima i na socijalnim mrežama, dočekali smo i taj dan da tvrtka napokon i predstavi svoje prve slušalice.

Slušalice su nazvane Ace i po riječima proizvođača predstavljaju sve ono što je njihov razvojni tim naučio o zvuku i dizajnu u zadnjih dvadeset godina. S ovim proizvodom tvrtka ulazi u najveću i najpopularniju kategoriju audio proizvoda s namjerom da njom i zavlada.

Sonos Ace su vrhunske naglavne Bluetooth slušalice koje imaju prostorni zvuk bez gubitaka, aktivno poništavanje buke (ANC) svjetske klase i svjesnost okoline (Aware Mode), kao i najpreciznije moguće iskustvo kućnog kina uz pomoć Sonosove nove TrueCinema tehnologije. Osjetite svaku frekvenciju s vrhunskom preciznošću i jasnoćom. Uživajte u trajanju baterije do 30 sati, iznimnoj udobnosti i besprijekorno jasnim pozivima. Povežite se sa svojim uređajima bežično putem Bluetootha ili koristite priložene USB-C i 3,5 mm kabele.

U svakoj slušalici se nalaze zvučničke jedinice promjera 40 mm, koriste Qualcomm Snapdragon Sound AptX za Lossless ili putem USB veze, osam mikrofona je zaduženo za potrebe kontrole buke (ANC) i jasno i čisto lociranje glasa, podržavaju surround zvuk uključujući Dolby Atmos i dinamičko praćenje glave, s podržanih usluga i uređaja.

Korisnik može blokirati vanjske zvukove s aktivnim poništavanjem buke (ANC) ili koristiti način rada Aware Mode kako bi uklopili ambijentalni zvuk (okoline) sa svojim sadržajem koji se reproducira.

Specifična karakteristika ovih slušalica je korištenje TV Audio Swap moda gdje pritiskom tipke za sadržaj za promjenu zvuka s kompatibilnog Sonos soundbara na Sonos Ace. Sonosova tehnologija TrueCinema optimizira zvuk za vaš prostor za hiperrealistično iskustvo slušanja.

Ugrađeni senzori reagiraju kada nosite slušalice pa će, nakon što ih odložite, staviti reprodukciju u stanje pause i opet pokrenuti kada ih ponovno stavite na glavu.


Sonos Ace slušalice teže samo 312 g, desna tipka na slušalici služi za kontrolu glasnoće, reprodukcija / pauza / preskakanje pjesama, odgovaranje / odbijanje poziva ili prebacivanje između ANC i Aware moda. Za uključivanje ili uparivanje uređaja koristi se tipka na lijevoj slušalici.

S ugrađenim Bluetooth 5.4 Sonos Ace podržava strujanje (streaming) zvuka s bilo kojeg uređaja koji podržava Bluetooth.

Li-ionska baterija od 1.060 mAh napaja do 30 sati slušanja s uključenim ANC ili Aware modom, a puni se USB-C kabelom i kompatibilnim izvorom napajanja. Brzo punjenje omogućuje 3 sata slušanja u 3 minute od 0% dok je za potpuno punjenje od 0% potrebno otprilike 2 sata.Zvuk kakav niste osjetili

Pedantno projektiran od strane najprobirljivijih ušiju u industriji, Sonos Ace stvara najdublju vezu sa zvukom. Svaka posebno dizajnirana komponenta u kombinaciji s naprednim softverom okružuje vas savršenim zvukom - od kristalno čistih visokih tonova do snažnih niskih tonova.

Ekstremna jasnoća
Pozicioniran da isporuči najuravnoteženiji profil zvuka i reprodukciju bez izobličenja, dinamički pokretač proizvodi svaku frekvenciju s besprijekornom preciznošću i točnošću. Prenesena akustična arhitektura poboljšava bas odziv skako bi se otkrilo svo bogatstvo i dubina vaše glazbe.

Prostorni zvuk
Uživajte u vodećem Dolby Atmos iskustvu s dinamičnim praćenjem glave. Osjećajte se okruženi hiperrealističnim zvukom iz svih smjerova i istražujte različite elemente glazbe dok se krećete. Uhvatite svaku nijansu note dok zvuk bez gubitaka struji putem Bluetooth® ili USB-C .

Izgubite se u svom iskustvu slušanja
ANC svjetske klase koristi niz optimalno pozicioniranih mikrofona za precizno određivanje i neutraliziranje vanjskih zvukova za maksimalno uranjanje. Aware način rada dopušta ambijentalne zvukove tako da možete čuti što se događa oko vas i slušati svoju glazbu. Beamforming mikrofoni ciljaju vaš glas i potiskuju pozadinsku buku u telefonskim i video pozivima.

Dizajn bez premca
Svaki element Sonos Acea je precizno izrađen za akustične performanse i cjelodnevnu udobnost. Traka za glavu od nehrđajućeg čelika glatko se produžuje i ostaje sigurno na mjestu. Inovativni mehanizam omogućuje preciznu prilagodbu za izjednačavanje pritiska i stvaranje izuzetne akustične nepropusnosti. Umotan u plišanu memorijsku pjenu i meku vegansku kožu, jastučić minimizira kontakt s vašim uhom. A s obzirom na to koliko je dizajn lagan, možete zaboraviti da nosite slušalice.

Trenutačno uranjanje
Povežite Sonos Ace sa svojim Apple i Android uređajima čim ga izvadite iz kutije. Povežite sa Sonos Ace u isto vrijeme. Prijeđite s gledanja filma na svom tabletu na primanje poziva na telefonu. Preuzmite aplikaciju Sonos kako biste maksimalno iskoristili svoje slušalice. Prilagodite EQ, uključite dinamičko praćenje glave i ažurirajte svoje iskustvo novim značajkama.