Novo u ponudi | Hurom sokovnici za hladno prešanje

Jedinstvena tehnologija

Više od 40 godina istraživanja i razvoja je u Huromovom ekskluzivnom vijku koji radi baš kao ručno cjedilo za citruse, ali s većim pritiskom – polagano istiskuje sok iz voća, povrća, orašastih plodova i žitarica – bez uništavanja vitalnih hranjivih tvari, boja i okusa. Bez oštrih ruba, bez glasnih oštrica. Samo čista hranjiva delicija. Ravno u čašu.

40 godina inovacija

Hurom je tvrtka koja se brine za dobrobit čovječanstva. Razvoj tehnologija i proizvoda čiji je cilj promocija zdravlja stoga neodvojiv je dio predanosti i integrirano je u Hurom poslovni sustav. Cilj je potaknuti ljude da si pripremaju zdravu hranu od najboljih sastojaka i cijede 100% prirodni sok.

Hurom neprestano istražuje nove načine i ideje kako bi se sačuvala nutritivna vrijednost namirnica prilikom obrade i kako bi okus soka imao bogat okus prirode. Hurom tehnologija hladnog prešanja jedan je od rezultata tih ideja.

Hurom kvaliteta

Hurom kvaliteta proizvoda je glavni prioritet. Tim od više od 70 dizajnera, inženjera i nutricionista pažljivo izrađuje svaki proizvod s najboljim materijalima koristeći precizan proces proizvodnje.

Globalni brend br.1

- 40 godina istraživanja sokovnika, originalnog svjetskog brenda sokovnika
- 34 zemlje, 351 patentna prijava (ukupno akumulirano)
- Izvrsni tim ljudi za istraživanje i razvoj  88 zemalja diljem svijeta
- Dodijeljena nagrada Kitchen Innovation Favorite Brand Diamond

Preko 10 milijuna kupaca u više od 70 zemalja pravi sok s Hurom sokovnikom, što Hurom čini svjetskim liderom.

Novi Hurom sokovnici u ponudi: