NOVO | Prvo svestrano prijenosno računalo na svijetu s punim, dvostrukim OLED zaslonima

Lenovo Yoga Book 9 - knjiga neograničenih mogućnosti

Lenovo Yoga Book 9 13IRU8 82YQ0034RM je prvo na svijetu prijenosno računalo s punim OLED zaslonom s dva načina rada. Vrhunski hibridni laptop koji kombinira funkcionalnost prijenosnog računala s fleksibilnošću tableta. Ovaj uređaj ima niz impresivnih značajki koje ga čine idealnim izborom za korisnike koji traže svestranost i praktičnost.

Jedinstvena značajka Yoga Book 9 je njegova inovativna odvojiva Bluetooth™ tipkovnica, pisaljka i stalak koji su uključeni u pakiranju. Umjesto klasične fizičke tipkovnice, ovaj uređaj ima odvojivu bluetooth tipkovnicu. Ova tehnologija omogućuje brzo i precizno tipkanje, a istovremeno pruža mogućnost pretvaranja tipkovnice u digitalni blok za crtanje ili pisanje rukom.

Lenovo Yoga Book 9 također dolazi s vrhunskim zaslonom. Ima dvostruki 13,3-inčni 2.8K IPS OLED zaslon s vrhunskom kvalitetom slike i širokim kutom gledanja pojačan Dolby Visionom. Ovaj zaslon pruža jasne i oštre slike, a istovremeno podržava dodirnu funkcionalnost za intuitivno upravljanje.Performanse ovog uređaja također su impresivne. Pokreće ga Intel Core i7 procesor 13. generacije, koji pruža snažnu i pouzdanu izvedbu za multitasking i zahtjevne zadatke. Uz to, dolazi s 16 GB RAM-a i 1TB SSD-a za brzo pokretanje sustava i veliku pohranu podataka.

Baterija Lenovo Yoga Book 9 također je iznimno izdržljiva. S kapacitetom od 80 Wh omogućuje dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem.

Uz sve ove značajke, Lenovo Yoga Book 9 13IRU8 82YQ0034RM također dolazi s brojnim funkcionalnostima, uključujući 3x Thunderbolt™ 4 priključak za brzi prijenos podataka i punjenje. Također ima podršku za bežične tehnologije Wi-Fi 6E i Bloutootha 5.1.

Ukratko, Lenovo Yoga Book 9 13IRU8 82YQ0034RM je svestrani hibridni laptop s impresivnim značajkama. Njegov tanak i lagani dizajn, inovativna tipkovnica, visokokvalitetni zaslon, snažne performanse i izdržljiva baterija čine ga izvrsnim izborom za korisnike koji traže kreativnost i mobilnost.