NOVO | Doživite prepoznatljiv Marshall zvuk uz Major V i Minor IV bežične slušalice

Teški zvuk Marshalla prenosi se svijetom gotovo 50 godina. Vozači bez daha i urlajući kamioni naporno su radili da se za Marshalla čuje diljem svijeta. Sada je došlo vrijeme da sami nosite ovaj veličanstveni teret rock'n'rolla.

Provođenje pola stoljeća na turneji s najistaknutijim i neukroćenim glazbenicima gradi iskustvo i osjećaj za ono što stvarno funkcionira. Ova neusporediva količina mudrosti destilirana je i stopljena u svaki dio Marshall slušalica.

Ništa nije ugroženo kada se Marshallovo naslijeđe nastupa na velikoj pozornici proširi na individualno uživanje u dobroj glazbi. Ove su slušalice osmišljene na temelju Marshallovih vremenski testiranih temelja performansi i izdržljivosti, dizajnirane da napreduju u svakodnevnoj upotrebi i da reproduciraju glazbu onako kako bi trebala zvučati, bez obzira na vaš ukus. Najviše truda je također uloženo u estetiku, čineći da slušalice odišu onim legendarnim Marshall izgledom.

 

Major V

Prave ikone nikada ne umiru; jednostavno postaju sve bolje s vremenom. Major V nije drugačiji. Od njegovog eksplozivnog Marshallovog prepoznatljivog zvuka do vječnog dizajna, svaki detalj ovih slušalica pomno je razmatran i dorađen.

Uz 100+ sati bežične reprodukcije u kombinaciji s robusnim i sklopivim dizajnom, Major V je najbolji za vašu sljedeću veliku avanturu.

S nizom novih i ažuriranih značajki, Major V su slušalice na koje možete računati. M-gumb daje vam izravan pristup Spotify Tap-u ili ga možete ponovno konfigurirati pomoću aplikacije Marshall. Kako ćete ga koristiti ovisi o vama.

Ugrađeni mikrofon također je nadograđen kako bi se smanjila buka vjetra i omogućila bolja kvaliteta razgovora. 

Imaju mogućnost bežičnog punjenja Major V-a što znači da će ponovno biti spremne za rad u tren oka. Neka vaše slušalice traju još dulje uključivanjem značajke očuvanja baterije koja postavlja ograničenje punjenja, osiguravajući da izvučete maksimum iz trajanja baterije. 

Minor IV

Uključite se, pojačajte i poletite. S Minor IV slušalicama, uranjanje u Marshall prepoznatljivi zvuk tako je jednostavno. Najnoviji dizajn uključuje ono što je najbitnije. Jednostavno je postalo bolje. I glasnije.

Uz kutijicu, Minor IV ima 30+ sati bežične reprodukcije, dajući vam više od jednog dana da se izgubite u svojoj omiljenoj glazbi ili podcastima. Dodajte redizajn slušalica u mješavinu i uživajte u svakom otkucaju u potpunoj udobnosti. 

Novi oblik omogućuje prirodnije pristajanje, a vodootporni dizajn slušalica i kućište s teksturom kože znači da ćete čuti i osjetiti razliku. Kako ništa ne bi stalo na put vašoj glazbi i pozivima, sve je napravljeno dostupnim bez napora u samo nekoliko dodira.

Kao i svaki bitan proizvod, Minor IV slušalice su tu da ostanu, stoga su opremiljene Bluetooth LE Audio tehnologijom, čineći ih potpuno spremnim za ono što dolazi. Minor IV vaša je jednosmjerna karta da doživite zvuk onako kako je Marshall namjeravao.