Novi LEGO setovi za 2024. godinu dostupni u Svijetu Medija

Nove LEGO kocke za 2024. godinu dostupne u Svijetu Medija!

Otkrijte našu uzbudljivu liniju novih LEGO® igračaka za gradnju za 2024. Od najnovijeg NINJAGO® seta do LEGO cvijeća, sigurno ćete pronaći savršeni set za svakog graditelja, velikog ili malog, i otključati svijet kreativne igre!

Set LEGO kocke Classic Creative Pets (11034)

Njegujte kreativnost uz LEGO Classic Kreativni kućni ljubimci (11034), sjajnu novu igračku za ljubitelje životinja od 5 i više godina.

S 450 kockica za gradnju i jednostavnim vodičem o tome kako sastaviti niz životinja, ambiciozni vlasnici kućnih ljubimaca uživat će u istraživanju novih načina za izgradnju svojih omiljenih krznenih prijatelja. Zabavit će se otkrivajući posebne dijelove, uključujući dijelove s očima i ustima, prije nego što naprave psa sa zdjelom i kostima, mačku na postolju, hrčka s jabukom, zeca s mrkvom ili pticu na klupi.

Nakon što se djeca zabave gradeći životinje u vodiču, mogu pustiti svoju kreativnost na volju i slobodno sastaviti svoje ljupke pratioce. Vau!

Istražite sve LEGO Classic setove ovdje.

Set LEGO kocke Creator Space Astronaut (31152)

Potaknite dječju maštu da poleti s novim LEGO Creator svemirskim astronautom (31152) graditeljskom igračkom.

Nudeći 3 zvjezdane konstrukcije, ambiciozni međugalaktički putnici mogu uživati u satima zabave gradeći svemirskog astronauta prije nego što ga transformiraju u svemirskog psa ili svemirsku zmiju! Figura astronauta se može nositi i dolazi s odvojivim ruksakom na mlazni pogon, svemirski pas ima rep i noge koji se mogu nositi, a svemirski viper jet ima sjedalo za minifiguru (nije uključena) za pilotiranje.

Set također dolazi s stalkom za izlaganje, koji djeci omogućuje da nastave kozmičku zabavu izlažući građevinsku igračku u svojim spavaćim sobama nakon što njihova misija gradnje završi.

Istražite sve LEGO Creator setove ovdje.

Set LEGO kocke Minecraft The Turtle Beach House (21254)

Potaknite mlade igrače da oslobode svoju kreativnost s LEGO Minecraft® The Turtle Beach House (21254), novom graditeljskom igračkom za djecu.

Uz omiljene likove i kuću na plaži koja se može sagraditi, ovaj novi LEGO Minecraft set za 2024. pružit će sate zabave. Obožavatelji Minecrafta uživat će u izgradnji Minecraft kuće u obliku kornjače, koja uključuje prozore, svjetiljke, vrata, krevet, stol i peć, prije nego otkriju hladnu plažu koja sadrži šećernu trsku, kornjačina jaja i splav od bambusa!

Akciju oživljavaju 3 popularne Minecraft figure: Ratnik od kornjačine kože i s kacigom, Utopljenik s trozubom, Kornjača koja gricka morsku travu i 3 bebe kornjače.

Istražite sve LEGO Minecraft setove ovdje.

Set LEGO kocke Friends Karaoke Music Party (42610)

Potaknite djecu da prigrle svoje unutarnje superzvijezde uz sjajnu igračku za gradnju LEGO Friends Karaoke Music Party (42610).

S rotirajućom pozornicom i mnoštvom uzbudljivih detalja, ambiciozni pjevači satima će se zabavljati gradeći ovaj novi LEGO Friends set za 2024. prije nego što započne karaoke zabava. Oduševit će ih otkrivanje svih dodataka, uključujući mikrofone, kolačiće i igračku stroj za mljevenje, plus Novin rođendanski dar Liann.

Glazbenu zabavu oživljavaju 2 LEGO Friends mini lutke: Nova i Liann. S dodatnim izrazima lica, ovi likovi pokreću kreativnu igru uloga i inspiriraju djecu da smišljaju još priča o prijateljstvu nakon što Liannina karaoke proslava završi.

Istražite sve LEGO Friends setove ovdje.

Set LEGO kocke Technic Off-Road Race Buggy (42164)

Poznajete mladog ljubitelja automobila? Potaknite njihovu kreativnost LEGO Technic™ terenskom trkaćom kolicom (42164)!

Prepuna autentičnih detalja, ova nova igračka vozila oduševit će nadobudne vozače trkaćih automobila, koji mogu pojačati svoje građevinske vještine kako bi sastavili buggy prije nego što ga voze. Realistični pokreti i mehanizmi uključuju stražnji ovjes i pokretni 4-cilindrični motor, kao i cool fleksibilno upravljanje koje djeci omogućuje spretno naginjanje kolica s jedne na drugu stranu.

Najnoviji LEGO automobil za dječake i djevojčice koji vole cool vozila, kao i ambiciozne inženjere, ova nova građevinska igračka zajamčeno će potaknuti sate zabave. 5, 4, 3, 2, 1...počinje utrka za pole position!

Istražite sve LEGO Technic setove ovdje.

Set LEGO kocke Dreamzzz Zoey and Zian the Cat-Owl (71476)

Neka mašta poleti uz LEGO DREAMZzz™ Zoey i mačku sovu Zian (71476) građevinsku igračku za djecu.

Temeljen na uzbudljivoj TV emisiji, ovaj novi LEGO DREAMZzz set za 2024. nudi 2 uzbudljiva načina za izradu fantastične igračke. Mladi sanjari mogu postati heroji dok pomažu Zoey da spasi svog suputnika Ziana od zlog Noćnog lovca! Njihova će mašta uzletjeti dok budu gradili Zian kao mačku-sovu s krilima da odleti od noćnih mora ili kao mačku-pauna s prekrasnim repom da ih odbije.

Zoey, Cooper i minifigure Noćnog lovca oživljavaju akciju i pokreću sate maštovite igre. Nakon što djeca prožive ovu herojsku priču, mogu postati kreativna i smišljati vlastite avanture!

Set LEGO kocke Ninjago Coles Elemental Earth Mech (71806)

Oduševite ambiciozne majstore Spinjitzua s LEGO NINJAGO® Coleovim elementarnim zemaljskim mehom (71806), graditeljskom igračkom za djecu prepunom akcije.

Temeljen na uzbudljivoj TV emisiji, novi LEGO NINJAGO set za 2024. uključuje figuru mehanizma s odvojivim nogama, rukama i trupom, plus veliki čekić i pokretne udove koji se mogu konfigurirati u borbene stavove. Mech se može kombinirati s 2 druga NINJAGO seta – Sora's Elemental Tech Mech (71807) i Kai's Elemental Fire Mech (71808) (prodaje se zasebno), dopuštajući obožavateljima da uživaju u satima zabavnog miješanja i spajanja različitih dijelova kako bi stvorili jedinstvenu mech igračku. Akciju oživljavaju 2 NINJAGO minifigure: Cole i Wolf Mask Warrior, čiji dodaci uključuju katanu i mač.

Istražite sve LEGO Ninjago setove ovdje.

Set LEGO kocke Icons Bouquet of Roses (10328)

Neka kreativnost procvjeta uz LEGO ikone Buket ruža (10328), pažljiv projekt za odrasle graditelje.

Zasađen detaljima inspiriranim prirodom, novi set LEGO cvijeća uključuje desetak crvenih ruža, s 4 u punom cvatu, 4 cvjetajuća i 4 pupoljka koja se otvaraju, kao i 4 grančice bebinog lišća s malim bijelim cvjetovima. Buket od cigle također ima duge stabljike za izlaganje u vazi, što olakšava cvjećarima početnicima da ga koriste kao kućni dekor nakon što budu gotovi.

Potičući voljene da se zbliže oko cvijeća, ovaj zamršeni set izvrstan je za samostalno i grupno građenje. Također se može kombinirati s drugim setovima iz LEGO Botaničke kolekcije (prodaje se zasebno) kako bi se stvorio veći LEGO cvjetni izložak.

Istražite sve LEGO kocke - setove ovdje.

Izdvojeni novi LEGO setovi iz ponude: