MAGNA-TILES® setovi magnetskih pločica od sada dostupni u Svijetu Medija

MAGNA-TILES setovi magnetskih pločica od sada dostupni u Svijetu Medija

MAGNA-TILES setovi sadrže klasične geometrijske oblike za beskrajnu otvorenu igru. Razvija dječje kreativno razmišljanje dok također razvija jezične, kognitivne, motoričke, socijalne i emocionalne vještine.

Magna Tiles je svjetski najpoznatiji i najkvalitetniji brand magnetnih igračaka! Jednostavno nemamo riječi kojom najbolje možemo opisati ovu igračke osim da su genijalne u svakom smislu. Magna Tiles pločice nevjerojatna su igračka otvorenog tipa koja potiče simboličku igru.

Najveća vrijednost Magna Tiles pločica leži upravo u otvorenosti igre. To znači da dijete može beskonačno mnogo puta potpuno različito osmisliti igru. Takve igračke vrijedne su kroz cijelo djetinjstvo i apsolutno svako dijete zaslužuje bar jedan od mnogobrojnih setova koje Magna Tiles nudi! Magna Tiles ima razne setove koji se razlikuju po broju komada u setu, bojama i oblicima.

Magnetne pločice napravljene su od netoksične ABS plastike koja ne sadrži BPA, olovo i ftalate. Sve su pločice pričvršćene zakovicama za dodatnu sigurnost, a jedinstveni dizajn omogućuje čvrstoću proizvoda.

MAGNA-TILES® - Novo u ponudi Svijeta Medija: