PlayStation®VR2 - Dostupno odmah!


Feel a New Real™

Zaslon 4K HDR
Neka vaše oči uživaju u živopisnim, iznimno oštrim vizualnim elementima u 4K visokom dinamičkom rasponu4 koji zapanjujuća okruženja u virtualnoj stvarnosti dovodi u jasni fokus. Uživajte u slikama iznimne kvalitete na dva 2000 x 2040 OLED zaslona s više od četiri puta većom razlučivosti od izvornog PlayStation VR naglavnog kompleta za ugodno i besprijekorno vizualno iskustvo s brzinom kadrova do 120 sl./s.

Praćenje pokreta očiju
Osjetite slobodu tijekom igranja i iskusite različite VR stilove igranja dok PlayStation VR2 prati vas i vaše upravljače s pomoću četiri kamere koje su ugrađene u slušalice s mikrofonom. Vaši pokreti i ono što gledate odražava se unutar igre pri čemu dodatna kamera nije potrebna.

Povratne informacije slušalica s mikrofonom
Osjetite suptilne, povratne vibracije slušalica s mikrofonom u ključnim trenucima igre. Jedan ugrađeni motor stvara ove vibracije koje vašu uživljenost u osjetilne doživljaje tijekom igre obogaćuju inteligentnim dodirnim iskustvom. Osjetite ubrzani puls svojeg lika tijekom napetih trenutaka, zvuk predmeta koji brzo prolaze pokraj vaše glave ili potisak vozila kada ubrzavate unaprijed.

Tempest 3D Audiotech
Točno odredite odakle dolaze zvukovi i doživite poboljšane, realistične zvučne krajolike dok se zvuk dinamično prilagođava vašem položaju i pokretima glave. Osjetite prisutnost drugog lika dok vam šapuće u uho, locirajte prijatelje i neprijatelje na temelju zvuka paljbe njihovog oružja ili njihovih koraka i iskusite sablasnu jezu prijetnje koja vam se približava iz bilo kojeg smjera.

Predstavljamo PlayStation VR2 Sense upravljač


Otkrivanje dodira prsta
Krećite se i ostvarite interakciju s predmetima i okolinama na prirodan i intuitivan način s pomoću značajke otkrivanja dodira prsta.1 Čak i kada aktivno ne pritišćete gumb, značajka otkrivanja dodira prsta prepoznaje položaj vaše ruke kako bi upravljač PlayStation VR2 Sense točno preslikao vaše pokrete ruke i omogućio vam da dodirnete svijet unutar igre. Komunicirajte s pomoću znakova rukama, obavljajte spretne zadatke prstima i ostvarite interakciju s objektima i opremom u igri oko vas.

Dodirne povratne informacije
Krećite se i ostvarite interakciju s predmetima i okolinama na prirodan i intuitivan način s pomoću značajke otkrivanja dodira prsta. Čak i kada aktivno ne pritišćete gumb, značajka otkrivanja dodira prsta prepoznaje položaj vaše ruke kako bi upravljač PlayStation VR2 Sense točno preslikao vaše pokrete ruke i omogućio vam da dodirnete svijet unutar igre. Komunicirajte s pomoću znakova rukama, obavljajte spretne zadatke prstima i ostvarite interakciju s objektima i opremom u igri oko vas.

Adaptivni okidači
Iskusite različite razine sile i napetosti dok komunicirate sa svojom opremom u igri i s okolišom.1 Od povlačenja sve napetije tetive luka do drobljenja predmeta rukama ili osjećaja zaglavljivanja oružja u žaru borbe, adaptivni okidači fizički vas povezuju s vašim radnjama na zaslonu za duboki osjećaj uranjanja u igru.


PlayStation VR2 tehničke specifikacije