Vaša košarica je prazna.

Isprobajte Philips Ambilight TV u 30 dana

Philips vam omogućuje kupnju i isprobavanje Ambilight televizora kroz 30 dana.

Ako Ambilight televizor nije ispunio vaša očekivanja, možete ga vratiti. Ukoliko se odlučite za povrat, molimo vas slijedite sljedeće korake:
1. Povrat je moguć samo za Philips Ambilight televizore kupljene u periodu od 1.4. do 14.5.2022.
2. U slučaju povrata, ispunite obrazac na stranici www.tv-audio-promocija.hr u roku 30 dana od datuma kupnje (datuma na računu). Nakon što je registracija odobrena, na navedenu e-mail adresu ćete dobiti jedinstveni kod za povrat. Isprintajte Vaš jedinstveni kod za povrat i priložite ga prilikom povrata proizvoda kod maloprodajnog trgovca kod kojeg je proizvod kupljen.
3. Vratite neoštećeni proizvod zajedno s dodatnom opremom i dokumentacijom, u originalnom pakiranju, kod maloprodajnog trgovca najkasnije u roku od 7 dana od datuma kada ste primili jedinstveni kod za povrat. Proizvod treba biti u originalnom stanju i ne smije imati kvarove izazvane neispravnim rukovanjem.
4. Ukoliko Ambilight televizor ne želite vratiti, nije potrebno registrirati ga. Za sve informacije i rokove pročitajte Uvjete promocije na https://www.tv-audio-promocija.hr/ambilight/index.php

Ambilight TV. Razlika je očita.

Televizori u promociji:

Televizor Philips 32PFS6906/12 LED SMART TV svojim elegantnim dizajnom i impresivnom Ambilight tehnologijom ima sve što tražite. Možete ga bez problema smjestiti u manju sobu, kompaktan je i lako se premješta tako da ćete ga lagano smjetiti u svoj prostor, a doživljaj će upotpuniti Ambilight.
2.389,00 kn
Raspoloživo odmah!