Vaša košarica je prazna.

Prijenosni zvučnici i docking stanice

Prijenosni bežični bluetooth zvučnik MEANIT Mini HiFi B2 je zvučnik promjera 3 inča smješten u drveno kućište mase 992 grama, dimenzija 185 x 105 x 101 mm. Ima na sebi i utor za microSD karticu tako da se i na taj način može slušati glazba preko njega.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
JBL CHARGE 3 je prijenosni Bluetooth zvučnik sa snažnim stereo zvukom i ugrađenom punjivom baterijom kapaciteta 6000 mAh koja pruža i do 20 sati reprodukcije glazbe a istovremeno omogučuje USB punjenje vaših tableta i pametnih telefona .
1.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
JBL CLIP 2 je vrlo lagan, no istovremeno vrlo otporan i snažan mali prijenosni zvučnik. JBL CLIP 2 otporan je na vodu i pruža do 8 sati reprodukcije, što znači da omiljenu glazbu možete uvijek nositi sa sobom.
469,00 kn
Raspoloživo odmah!
Prijenosni bežični bluetooth zvučnik JBL FLIP 3 je najnoviji model nagrađivane Flip serije za sve namjene i vremenske uvijete. JBL FLIP 3 izrađen je od kvalitetnih materijala te je otporan na zapljuskivanje.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
JBL XTREME je snažan, prijenosan i bežičan zvučnik koji osim što je otporan na zapljuskivanje može svirati i po kiši. Uz JBL XTREME uživajte u 15 satnom neprekidnom reproduciranju glazbe bežičnim putem zahvaljujući ugrađenoj punjivoj litij-ionskoj bateriji i Bluetooth podršci.
2.379,00 kn
Raspoloživo odmah!
Prijenosni bežični bluetooth zvučnik projecira ION Party Power LED lisght show u skladu s ritmom glazbe, projicira vrtložna i pulsirajuća svijetla na zidovima i stropovima.Ugrađena punjiva baterija omogućuje vam uživanje u i do 4 sata neprestane zabave.
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
50 W snage omogućuje vam zabavu za pamćenje. Prijenosni bežični bluetooth zvučnik ION Tailgater iPA77 isporučuje zvuk visoke kvalitete. Jednostavno uparivanje uređaja s vašim pametnim telefonom preko NFC veze s jednim dodirom. Ugrađena punjiva baterija osigurava do 50 sati neprekidnog korištenja.
1.499,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice