Vaša košarica je prazna.

Daljinski upravljači

The Little Black Box RF Dual Keyboard Remote je 2 u 1 uređaj. Na jednoj strani je normalni daljinski upravljač, a na drugoj strani je QWERTY tipkovnica. Koristi se za upravljanje The Little Black Box media player-om. Podržava Little Black Box V1, V1.1 i V2.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Savršen daljinski upravljač za vaše LG Smart televizore za koje je ovaj daljinski posebno dizajniran. LG AN-MR500 posjeduje univerzalne upravljačke funkcije,usmjeravanje,scroll-anje te glasovno pretraživanje što ga čini najnaprednijim i najpraktičniji daljinski upravljač.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
One-Flick daljinski upravljač s dodirnom plohom za SONY televizor. NFC zrcalni prikaz jednim dodirom, Bežična veza od 2,4 GHz, ugrađeni mikrofon za glasovno pretraživanje. One-Flick daljinskom upravljaču.
479,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Jednostavan univerzalni daljinski upravljač tvrtke Philips za svakodnevnu upotrebu na do 8 uređaja. Philips SRP200B/86 ima ugodno raspoređene tipke za lagan pristup specifičnim funkcijama uređaja.
99,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Daljinski upravljač BOSE RC-18 je daljinski upravljač koji je kompatibilan s proizvodima koji podržavaju BOSE LINK opciju. Namijenjen je za upravljenje Boseovim pojačalima za drugu zonu a to su pojačala Bose SA 2 i SA 3.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ovim univerzalnim daljinskim možete upravljati televizorima, DVD uređajima i satelitski prijemnicima poznatih robnih marki, a sve uz povoljnu cijenu. ONE FOR ALL URC3940 odličan izbor za zamjenski daljinski upravljač.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Daljinski upravljač BOSE RC-48S tj. Personal Music centar 2 je daljinski upravljač koji je kompatibilan s proizvodima koji podržavaju BOSE LINK opciju. Namijenjen je za upravljenje Boseovim pojačalima za drugu zonu a to su pojačala Bose SA 2 i SA 3.
1.799,00 kn
Raspoloživo odmah!