Vaša košarica je prazna.

Daljinski upravljači

The Little Black Box RF Dual Keyboard Remote je 2 u 1 uređaj. Na jednoj strani je normalni daljinski upravljač, a na drugoj strani je QWERTY tipkovnica. Koristi se za upravljanje The Little Black Box media player-om. Podržava Little Black Box V1, V1.1 i V2.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Savršen daljinski upravljač za vaše LG Smart televizore za koje je ovaj daljinski posebno dizajniran. LG AN-MR500 posjeduje univerzalne upravljačke funkcije,usmjeravanje,scroll-anje te glasovno pretraživanje što ga čini najnaprednijim i najpraktičniji daljinski upravljač.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
One-Flick daljinski upravljač s dodirnom plohom za SONY televizor. NFC zrcalni prikaz jednim dodirom, Bežična veza od 2,4 GHz, ugrađeni mikrofon za glasovno pretraživanje. One-Flick daljinskom upravljaču.
479,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Jednostavan univerzalni daljinski upravljač tvrtke Philips za svakodnevnu upotrebu na do 8 uređaja. Philips SRP200B/86 ima ugodno raspoređene tipke za lagan pristup specifičnim funkcijama uređaja.
99,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Daljinski upravljač BOSE RC-18 je daljinski upravljač koji je kompatibilan s proizvodima koji podržavaju BOSE LINK opciju. Namijenjen je za upravljenje Boseovim pojačalima za drugu zonu a to su pojačala Bose SA 2 i SA 3.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ovim univerzalnim daljinskim možete upravljati televizorima, DVD uređajima i satelitski prijemnicima poznatih robnih marki, a sve uz povoljnu cijenu. ONE FOR ALL URC3940 odličan izbor za zamjenski daljinski upravljač.
99,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Interakcija s televizorom nikad nije bila intuitivnija. Udobno pretražujte sadržaj na zaslonu pomoću dodirne plohe – ne morate niti usmjeravati daljinski upravljač prema zaslonu televizora.
479,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Daljinski upravljač ONE FOR ALL URC7130 odlično zamjenjuje originalne izgubljene ili pokvarene daljinske upravljače. Ovim univerzalnim daljinskim možete upravljati televizorima, DVD uređajima i satelitski prijemnicima poznatih robnih marki, a sve uz povoljnu cijenu.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice