Kabeli

Istražite širok asortiman kabela svjetskih brandova kao što su Manhattan, +class, MS Industrial, AudioQuest, Hama, Nedis, Axagon na svijet-medija.hr po najpovoljnijim cijenama, bilo da vam je potreban kabel za prijenos video signala, punjenje uređaja ili prijenos podataka.
Za prijenos video signala koristite odgovarajući video kabel. Za povezivanje Blu-ray playera, igraće konzole ili laptopa na televizor ili projektor, potreban vam je HDMI kabel. Birajte između HDMI, VGA ili DisplayPort kabela za povezivanje monitora s PC računalom, ovisno o priključcima koje vaši uređaji podržavaju. Mini i micro HDMI kabeli idealni su za prijenos digitalnog video signala s prijenosnih uređaja poput kamera ili tableta. Također, DVI - HDMI kabeli i DVI kabeli pružaju mogućnost povezivanja starijih uređaja s modernim priključcima. 
Za starije uređaje dostupni su mini i micro USB kabeli, dok će korisnici Apple uređaja pronaći Apple Lightning kabele za iPhone, stari iPad Air/Mini i početne modele iPada. Za većinu Android pametnih telefona i tableta potreban je USB-C kabel. USB kabeli svih tipova koriste se za povezivanje i prijenos podataka između uređaja, čineći vašu digitalnu svakodnevicu praktičnijom.   
Naponski interni kabeli za povezivanje komponenti unutar računala. SATA kabeli namijenjeni su povezivanju internih hard diskova i SSD-ova. Za ljubitelje kvalitetnog zvuka, nudimo audio kabele koji osiguravaju vrhunski zvučni doživljaj.

Ukupno odabrano proizvoda: 1
Sortiraj