Vaša košarica je prazna.

Memorijske kartice za mobitele

Čitač memorijskih kartica SONY MRW-E90 je savršeno rješenje za brz prijenos velikih količina podataka s XQD i SD kartica na računalo. Prijenosi 60 GB podataka za približno 3 minute(USB 3.1 port).
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Univerzalni čitač memorijskih kartica sa 6 utora. Kompatibilan sa SDXC UHS-I karticama. Tanak i moderno dizajniran uređaj sa srebrnom završnom obradom. Kompatibilan je s priključcima USB 3.0 i USB 2.0.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Slike, video sadržaji, važni dokumenti - sve što želite pohraniti potreban vam je prostor za pohranu. 

Većina današnjih mobitela, uz ugrađenu internu memoriju, ima dodatni utor za memorijsku karticu i mogućnost proširenja interne memorije. Proizvođači mobilnih telefona, koji imaju utor za memorijsku karticu, u svojim specifikacijama navode do kojeg je maksimalnog kapaciteta moguće  proširiti memoriju. MicroSD kartica je standard za memorijske kartice u mobilnoj telefoniji - ta vrsta kartica se koristi u svim mobitelima. Kod memorijskih kartica bitna karakteristika je kapacitet, brzina čitanja i zapisivanja podataka. Na svijet-medija.hr možete odabrati vrhunske brandove memorijskih kartica - Samsung, Sony, Kingston, Transcend, SanDisk, Toshiba,…   

Čitači memorijskih kartica omogućuju prebacivanje i čitanje sadržaja s raznih formata memorijskih kartica na računalu. Kod kupnje čitača potrebno je obratiti pažnju na formate kartica koje čitač podržava.