Televizor We. SEE by LOEWE 43 4K LED HDR SMART TV aqua blue

Opis proizvoda:

Tri živopisne boje za sve stilove. Tradicionalna izrada spaja modernu tehnologiju i dašak ekskluzivnih boja. Najnovija generacija 43” Edge LED panela, pametna TV platforma, 4K UHD rezolucija, HDR obrada slike s Dolby Vision™ i integrirani stereo soundbar, jamče neusporedive TV trenutke i apsolutni užitak slušanja. Uz nativno integrirane usluge streaminga kao što su Netflix, Amazon Prime Video ili YouTube, We. SEE streaming TV, ima dostupne sve vaše osobne favorite kako bi vam pružao vrhunsku praktičnost. Zahvaljujući Bluetoothu, također možete upariti svoj We. SEE bežično zajedno sa zvučnicima, slušalicama ili pametnim telefonom. Izrazite svoj ekskluzivni ukus odabirom kombinacije vrhunskih performansi i razigranih boja, poput aqua plave, koraljno crvene ili sive boje. We. SEE kombinira nagrađivani 360° dizajn i živopisno iskustvo zabave koje se uistinu ističe.

Prikaži više
Šifra art.: 118506
Jamstvo:
24 mjeseca
Dostava:
7.96€( bez obzira na količinu )

Cijena:

699,00€
Obročno plaćanje:
3 x 233,00€ | 6 x 116,50€ | 12 x 58,25€

RASPOLOŽIVOST ZA KUPOVINU

Raspoloživo odmah!
Webshop, 01 6399 222
Raspoloživo odmah!
Imp. Galleria ZG, 01 4554 882
Raspoloživo uz narudžbu.
Mall of Split, 021 721 012
Raspoloživo uz narudžbu.
Skladište Sesvete ZG, 01 6399 222
Raspoloživo uz narudžbu.
Centar Kaptol ZG, 01 4666 200
Raspoloživo odmah!
SPOT Mall Makarska, 021 214 637
Raspoloživo uz narudžbu.
Dubrava ZG, 01 2850 919
Raspoloživo uz narudžbu.
Galerija Poreč, 052 645 877
Raspoloživo uz narudžbu.
Dubrovnik, 020 301 340
Raspoloživo uz narudžbu.
Avenue Mall ZG, 01 6554 660
Raspoloživo uz narudžbu.
Pula City Mall, 052 645 804
Raspoloživo uz narudžbu.

Zadnji put osvježeno: 02-04-2024 15:00:01

Loewe vam predstavlja novi brend u obitelji - We. by Loewe. We. by Loewe označava inovativne, funkcionalne i intuitivne proizvode i dizajn. Jasnoća dizajna, praktičnost i najveća preciznost do najsitnijih detalja karakteristike su identiteta brenda. Slogan "značajna jednostavnost" opisuje vezu s tradicijom dizajna i ujedno orijentaciju za budućnost. We. by Loewe postavlja kontrapunkt našem kompliciranom i užurbanom životu, smirujući naše privatno okruženje. Dizajn teži jedinstvenom izgledu u cijelom portfelju. Najnovija generacija Edge-LED panela. Ultra visoka razlučivost s najnovijim HDR-om, bogati streaming sadržaji, vrhunsko iskustvo zvuka, bluetooth, 360° dizajn, fleksibilna rješenja za postavljanje, Loewe Aplikacija i pametno upravljanje kabelima pružiti će vam sasvim novo iskustvo uživanja ispred televizora. A kao točka na i, tu su vrhunski odabrani materijali i završna obrada - We. by Loewe.

 

Voda svjetluca u bezbrojnim nijansama boja, a zvjezdano nebo osvaja publiku impresivnim kontrastima svjetla i tame umjesto neprirodnim sjajem ili bojom. Loewe boje reproducira sa živopisnom prirodnošću. Najsitniji detalji su jasno prepoznatljivi i djeluju realistično. Čak i ako promijenite kut gledanja, slika konstantno zadržava svoju visoku kvalitetu. Najnovija generacija Edge LED panela s izravnim LED pozadinskim osvjetljenjem osigurava briljantne boje. Zahvaljujući desetljećima iskustva i izvrsnoj tehnološkoj stručnosti, njemački inženjeri optimizirali su boje, svjetlinu i kontraste tako da su savršeno uravnoteženi za oči gledatelja. Opustite se za ugodnu večer ispred televizije i doživite vizualni užitak i savršenu kvalitetu slike.

 

Beskonačni prostori koji se protežu do vaše sofe i mogu se realistično doživjeti u vašoj dnevnoj sobi: to je Dolby Vision™. Donosi stvarnost dalekih, nepreglednih krajolika i fantastičnih, beskrajnih prostranstava u vaša četiri zida. Zahvaljujući slikama visokog kontrasta i impresivnom spektru boja, filmove i serije možete doživjeti realistično, živopisno i prostorno ispunjavajući kao da stojite usred impresivne prirode ili lebdite u svemiru. Možete uživati ​​u snažnim trenucima s iznimno širokim prostorom boja i zadivljujućom prirodnošću. Za ovu vrhunsku kvalitetu slike u HDR reprodukciji, We. SEE također podržava HLG i HDR10 formate uz Dolby Vision™.

 

S We. SEE Smart TVom, možete iskusiti neograničenu zabavu jednim pritiskom na gumb. Od blockbustera i serija do sportskih događaja, glazbe, izvješća i videoigara: Smart TV platforma i integrirana trgovina aplikacija omogućuje vam izravan pristup raznim zabavama i informacijama kod kuće. Bilo da gledate televiziju, koristite video na zahtjev, pregledavate medijske biblioteke, slušate glazbu, surfate internetom ili pristupate online uslugama strujanja, vašim zabavnim programom može se praktično upravljati putem Smart TV platforme. Sadržaj sa servisa za streaming kao što su Netflix, Amazon Prime Video, Rakuten 4K, Rai Play, ChilliTV, Freeway Play ili medijskih biblioteka prikazuje se u čistom formatu na početnom zaslonu. To vam omogućuje da na prvi pogled vidite što nudi pametni TV i da možete intuitivno kontrolirati sve važne funkcije bez dugog čekanja i vremena učitavanja.

 

Doživite Dolby Atmos na svakom televizoru uz prepoznatljivo Loewe ugađanje zvuka. Integrirani soundbar usmjeren prema naprijed optimalno prenosi zvuk u svaku prostoriju i impresionira gledatelje izvrsnom razumljivošću govora. Čak i pri niskim glasnoćama možete jasno razumjeti dijaloge i imati ugodno iskustvo slušanja. Uz ukupnu glazbenu snagu od 60 W, zatvoreni bas refleksni zvučnik proizvodi tople, duboke tonove za prostran zvuk koji ispunjava prostoriju. Visokokvalitetnu akustičnu tkaninu živih boja posebno je razvio Loewe, te pridonosi ovom prvoklasnom audio efektu. Uživajte u uzbudljivom zvučnom pejzažu s realističnom prostornošću.

 

Dizajneri su pažljivo odabrali sivu, vodeno plavu i koraljno crvenu boju za tkaninu soundbara, donji stražnji poklopac i postolje za stol kako bi ovaj pametni TV stavili u središte pažnje. Odgovarajući crni bočni okvir i gornji stražnji poklopac s klasičnom metalnom završnom obradom upotpunjuju izgled i stvaraju nagrađivani 360° dizajn koji je savršeno oblikovan iz svakog kuta. Radi pametnog upravljanja kabelima, konektori i kablovi skriveni su iza stražnjeg poklopca. Značajni detalji poput elegantnog metalnog postolja za stol, prepoznatljive LED svjetleće točkice ili We. by Loewe zastava jasno povezuju We. SEE u Loewe obitelj.

 

Želite bežično? We. SEE opremljen je Bluetooth mogućnostima. Jednostavno bežično uparite zvučnike, slušalice ili slušna pomagala s televizorom. Prenesite glazbu sa svog pametnog telefona izravno na TV i upravljajte svojom zabavom pomoću aplikacije Loewe.

 

Bilo da je vaš We. SEE TV u sredini sobe na podnom stalku, sa stolnim stalkom na komodi ili montiran na zid, We. SEE uvijek nađe svoje savršeno mjesto. Stolni stalak uključen je u pakiranju i samo je jedno od mnogih fleksibilnih rješenja za postavljanje u vaš interijer. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu koji je promišljen do najsitnijih detalja, moguće je koristiti originalna Loewe rješenja za postavljanje.

 

Specifikacije
43" / 109 cm
3840x2160
n/a
n/a
Da
Alexa Skills, VIDAA voice
Da
Netflix, Youtube, Amazon
Da
Da
Da
DVB-T2/C/S2
X 4
X 2
CI, Digitalni audio izlaz (optički), RF, Izlaz za slušalice
Plava
Hotel mode, Dolby Atmos, DTS: HD, Ultra HD scaling, Adaptive contrast, Dolby Vision
G
60 kWh
975 x 602 x 202 mm
975 x 589 x 66 mm
15,1 kg
12,1 kg
link
Recenzije