Vaša košarica je prazna.

Foto oprema za mobitele

Nova generacija stativa Cullmann SMARTPANO 360 crni sa elektroničkim upravljanjem panoramske glave. Postavite na SMARTpano 360 pametni telefon (smartphone iOS i Android) povežite Bluetooth vezom.
599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Trenutno se transportirajte u skroz novi svijet pomoću virtualnih naočala Samsung GEAR VR R322. Povezivanje s kompatibilnim Samsung mobitelima je veoma jednostavno i omogućuje Vam nevjerojatno iskustvo virtualne stvarnosti bilo gdje, bilo kada.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uz Virtualne naočale Samsung GEAR VR R323 oživjet će svaki trenutka uvijek i iznova, kao i otkriti razne svjetove i nova iskustva. Traka za glavu je prilagodljiva. Praktična kontrola dodirom ili pomakom prsta. Veća i sada potpuno ravna dodirna ploha pruža vam veću preciznost i kontrolu.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Xplorer V5 VR naočale rade skupa sa Vašim pametnim telefonom da bi Vam pružili doživljaj gledanja videa i igranja igrica u 360 stupnjeva. Zaboravite na monitore, pomoću VR naočala možete gledati u bilo koji dio virtualnog svijeta u stvarnom vremenu.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sony PlayStation VR (PS VR) sustav virtualne stvarnosti za PS4 konzolu. Za korištenje PS VR naočala, potrebno je imati PS4 kameru (kupuje se zasebno). Doživite igre na posve novi način. Budite u središtu akcije i proživite svaki detalj 3D svijeta kao da ste doista u igri.
3.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
TERRATEC 3D Virtual Reality VR-1 virtualne naočale. 3D naočale koje uvode korisnika u virtualnu stvarnost kompatibilne su sa pametnim telefonima zaslona do 5.9 inča. Nisu samo pogodne za trodimenzionalnu reprodukciju 3D igara već i gledanje split-screen filmova.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Postavite na SMARTpano 360CP pametni telefon (smartphone (iOS i Android)) povežite Bluetooth vezom. Koristeći IR daljinski upravljač podešavajte smjer vrtnje i brzine (elektronička glava), pokretanje smrtphonea ili automatski podesite da se uređaj pomakne za 5 stupnjeva i snima svakih 10 sekundi.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Xplorer V2 VR naočale rade skupa sa Vašim pametnim telefonom da bi Vam pružili doživljaj gledanja videa i igranja igrica u 360 stupnjeva. Zaboravite na monitore, pomoću VR naočala možete gledati u bilo koji dio virtualnog svijeta u stvarnom vremenu.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice