Vaša košarica je prazna.

Foto oprema za mobitele

Tele objektivi se koriste za snimanje udaljenih objekata, tako s ovim objektivom možete uvećati motiv koji slikate. To vam daje nove kreativne mogućnosti u fotografiranju sa vašim mobitelom.
149,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Walimex bjektiv pretvara Vaš mobitel u profesionalni fotoaparat. Ovim objektivom ćete raditi odlične makro i širokokutne fotografije i otkrijte novi svijet fotografije i zabave na vašem mobitelu.
149,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Postavite na SMARTpano 360CP pametni telefon (smartphone (iOS i Android)) povežite Bluetooth vezom. Koristeći IR daljinski upravljač podešavajte smjer vrtnje i brzine (elektronička glava), pokretanje smrtphonea ili automatski podesite da se uređaj pomakne za 5 stupnjeva i snima svakih 10 sekundi.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Canon SELPHY CP1200 je malen, elegantan i prijenosan Wi-Fi pisač fotografija jednostavan za upotrebu. Omogućava vam da od fotografija snimljenih raznim uređajima izradite predivne, dugotrajne ispise u roku od nekoliko sekundi.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Koristeći dosad najmoderniji Canon SELPHY CP1200 jednostavno oslobodite uspomene s pametnog telefona uz ispise vrhunske kvalitete koji će trajati cijeli život. Malen, elegantan i prijenosan Wi-Fi pisač fotografija jednostavan za upotrebu.
799,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Canon Foto printer SELPHY CP1300 WiFi crni omogućuje vam da trenutno izradite izdržljive ispise vrhunske kvalitete s kompatibilnih pametnih uređaja, fotoaparata, kamo god krenuli. Veliki zaslon od 8,1 cm ima mogućnost nagiba prema gore.
849,00 kn
Raspoloživo odmah!
Stativ za mobitel Joby GorillaPod Video GripTight fleksibilni je video stativ za pametne telefone dimenzija (sa ili be zaštitnog kučišta) između 54 i 72 mm širine. Joby GorillaPod Video GripTight video stativ olakšava sigurno postavljanje Vašeg pametnog telefona za video snimanja .
389,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Stativ za mobitel Joby GripTight Micro Stand XL omogućuje vam da stabilizirate svoj smartphone za razne zadatke , kao što su snimanje fotografija i videa ili pregledave istih. U ovaj mali stativ uklapaju se svi telefoni dimenzija od 69 do 99 mm širine, sa ili bez zaštitnog kučišta.
269,00 kn
Raspoloživo odmah!
Metz mecalight LED-72 smart je kompaktni LED osvijetljavajući panel za smartphone i tablet fotografe. Montira se u utor za slušalice pametnog uređaja i ima podesivu zakretni bazu a daje do 72 luksa osvjetljenosti.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice