Vaša košarica je prazna.

Foto oprema za mobitele

Tele objektivi se koriste za snimanje udaljenih objekata, tako s ovim objektivom možete uvećati motiv koji slikate. To vam daje nove kreativne mogućnosti u fotografiranju sa vašim mobitelom.
149,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Walimex bjektiv pretvara Vaš mobitel u profesionalni fotoaparat. Ovim objektivom ćete raditi odlične makro i širokokutne fotografije i otkrijte novi svijet fotografije i zabave na vašem mobitelu.
149,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Postavite na SMARTpano 360CP pametni telefon (smartphone (iOS i Android)) povežite Bluetooth vezom. Koristeći IR daljinski upravljač podešavajte smjer vrtnje i brzine (elektronička glava), pokretanje smrtphonea ili automatski podesite da se uređaj pomakne za 5 stupnjeva i snima svakih 10 sekundi.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nova generacija stativa Cullmann SMARTPANO 360 crni sa elektroničkim upravljanjem panoramske glave. Postavite na SMARTpano 360 pametni telefon (smartphone iOS i Android) povežite Bluetooth vezom.
599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Canon SELPHY CP1200 je malen, elegantan i prijenosan Wi-Fi pisač fotografija jednostavan za upotrebu. Omogućava vam da od fotografija snimljenih raznim uređajima izradite predivne, dugotrajne ispise u roku od nekoliko sekundi.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Koristeći dosad najmoderniji Canon SELPHY CP1200 jednostavno oslobodite uspomene s pametnog telefona uz ispise vrhunske kvalitete koji će trajati cijeli život. Malen, elegantan i prijenosan Wi-Fi pisač fotografija jednostavan za upotrebu.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Stativ za mobitel Joby GorillaPod Video GripTight fleksibilni je video stativ za pametne telefone dimenzija (sa ili be zaštitnog kučišta) između 54 i 72 mm širine. Joby GorillaPod Video GripTight video stativ olakšava sigurno postavljanje Vašeg pametnog telefona za video snimanja .
389,00 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Carson HookUpz IB-442 adapter omogućiti će Vam snimanje videa ili fotografiranje Vašim Apple iPhone 5/5S telefonom kroz većinu standardnih dalekozora kojem je vanjski promjer kučišta okulara između 40 i 44mm. Dolazi sa dva izmjenjiva gumena adaptera.
129,00 kn
64,50 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Stativ za mobitel Joby GripTight Micro Stand XL omogućuje vam da stabilizirate svoj smartphone za razne zadatke , kao što su snimanje fotografija i videa ili pregledave istih. U ovaj mali stativ uklapaju se svi telefoni dimenzija od 69 do 99 mm širine, sa ili bez zaštitnog kučišta.
269,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice