Vaša košarica je prazna.

Držači za mobitele

Nosač za mobitel SCOSCHE MAGCD2 za CD-SLOT je novi način da pričvrstite svoj smartphone uređaj u autu. Moćni magneti drže vaš uređaj na sigurnom mjestu čak i na lošijim cestama. Nosač brzo i praktično možete montirati, a uređaj samo prislonite na magnet i ostat će siguran.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nosač za mobitel SCOSCHE MAGRVM2 za retrovizor je novi način da pričvrstite svoj smartphone uređaj u autu. Moćni magneti drže vaš uređaj na sigurnom mjestu čak i na lošijim cestama. Nosač brzo i praktično možete montirati, a uređaj samo prislonite na magnet i ostat će siguran.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nosač SCOSCHE MAGC242 za mobitel magnetni sa 2x USB punjačem je novi način da pričvrstite svoj smartphone uređaj u autu. Moćni neodimijski magneti drže vaš uređaj na sigurnom mjestu čak i na lošijim cestama.
299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Držač za mobitel TRUST Ziva (21961) može se prilagoditi dimenzijama vašeg uređaja čak i ako ima zaštitnu maskicu za mobitel. Jednostavan pristup gumbima i konektorima vašeg smartphone-a. Prilagodljivi kut nagiba i mogućnost rotacije 360 stupnjeva.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Držač za mobitel 4smarts je univerzalni držač, lagan za montažu na staklo, te je vrlo praktičan zbog svoje veličine. Izrađen je od kvalitetnih materijela i jednostavan za korištenje.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Univerzalni držač za sve smartphone GSM telefone i navigacije. Drži na svim površinama zbog jedinstvene kombinacije silikona i vakuma. Meanit C1CRADLE je držač prilagodiv svim telefonima zbog feder tehnologije.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!