Vaša košarica je prazna.

Držači za mobitele

Držač za mobitel ili nosač rješava problem svih rekreativnih biciklista, kao i motociklista, koji žele imati vlastiti mobilni uređaj tijekom vožnje. Jednostavna instalacija Montiranje telefonskog nosača vrlo je jednostavno. Touchscreen je osjetljiv na dodir kroz torbicu.
149,00 kn
19,78 €
Raspoloživo odmah!
Držač za mobitel LDNIO MG03 univerzalni za ventilaciju će zbog svoje veličine pružiti svu stabilnost i izdržljivost koja vam je potrebna. Možete ga jednostavno namjestiti kako bi odgovarao vašem mobitelu, bez obzira koji on bio.
49,00 kn
6,50 €
Raspoloživo odmah!
Univerzalni, magnetski držač za telefon za brzu i jednostavnu ugradnju na ventilacijski otvor u automobilu. Držač za mobitel PRIO univerzalni magnetni za ventilaciju - crni je 100% kompatibilan sa svim mobilnim uređajima i kućištima / poklopcima telefona i većinom ventilacijskih otvora.
69,00 kn
9,16 €
Raspoloživo odmah!
Univerzalni držač za mobitel Blue Star modernog je dizajna i visoke funkcionalnosti. Omogućuje jednostavno korištenje telefona ili navigaciju tijekom vožnje pružajući sigurnost vozaču i putnicima. Podesiva ručka omogućuje postavljanje na najoptimalnije mjesto za oči i ruke vozača.
69,00 kn
9,16 €
Trenutno nije raspoloživo.

S auto držačem za mobitel učvrstite svoj mobitel na pregledno mjesto u automobilu. Držači se monitraju na vjetrobransko staklo ili na ventilacijski otvor, a najčešće se koriste kada mobitel koristite kao navigaciju ili prilikom svakodnevne vožnje za telefoniranje s handsfree slušalicama. Držači su najčešće univerzalni, a bitno je samo obratiti pažnju na veličinu uređaja za koji se koristi.