Vaša košarica je prazna.

Maskice i torbice

Preklopne korice za mobitel Hanman Flip H Magnet Samsung A52 A526 crne štite vaš pametni telefon, a ujedno su i sjajan modni detalj. Preklopne korice štite od ogrebotina, udaraca i drugih oštećenja. Kompatibilnost: Samsung A52 / A52s A526. Boja: crna.
79,00 kn
10,49 €
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Maskica za mobitel +class TPU Puding Samsung Galaxy J6 Plus J610 - plava je elegantna maskica tankog dizajna i lijepog izgleda. Štiti vaš uređaj od ogrebotina i oštećenja. Kompatibilna je s Samsung Galaxy J6 Plus J610 uređajem.
15,00 kn
1,99 €
1,00 kn
0,13 €
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel +class TPU Xiaomi Redmi 10 je elegantna crna maskica tankog dizajna i lijepog izgleda. Štiti vaš uređaj od ogrebotina, oštećenja i ostalih vanjskih utjecaja. Kompatibilna je sa Xiaomi Redmi 10.
39,00 kn
5,18 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Bez obzira koristite li Samsung, Apple, LG ili neki drugi brand mobitela, svaki mobitel treba adekvatno zaštititi. Kupovina zaštitne opreme za vaš smartphone mobitel je pametna investicija. Odgovarajuća zaštita čuva Vaš mobilni telefon od svakodnevnog trošenja, habanja, udaraca, prljavštvine i ostalih oštećenja. Na svijet-medija.hr možete pronaći široki raspon stilova i dizajna armbanda, maskica, torbica i preklopnih korica za svoj mobitel. Prije kupovine provjerite točan model mobilnog telefona kako bi se osigurala potpuna kompatibilnost sa zaštitnom opremom.

Maskice za mobitele su najčešće izrađene od silikonskog materijala te štite stražnje i bočno kućište mobitela od ogrebotina i smanjuju mogućnost oštećenja prilikom pada.

Preklopne korice za mobitele ili tzv. Flip coveri pružaju zaštitu prednjem i stražnjem kućištu mobitela. Postoje dvije osnovne vrste, flip H i flip V. Flip H se često naziva i „Book cover“ zbog svog oblika i načina otvaranja koji podsjeća na knjigu. Flip V preklopne korice otvaraju se u obliku slova „V“.

Torbice za mobitele - ETUI su univerzalne, različitih veličina te se namijenjene različitim veličinama mobilnih uređaja. Istovremeno pružaju moderan izgled i zaštitu.