Vaša košarica je prazna.

Maskice i torbice

Novo /
Maskica za mobitel +class TPU Puding Samsung A12 A125 je elegantna maskica tankog dizajna i lijepog izgleda. Štiti vaš uređaj od ogrebotina i udaraca. Kompatibilna je sa Samsung Galaxy A12 A215. Boja: crna
39,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
RASPRODAJA /
Maskica za mobitel +class TPU Shine Samsung A7 A750 (2018) - srebrna je elegantna maskica tankog dizajna i lijepog izgleda. Štiti vaš uređaj od ogrebotina i oštećenja. Kompatibilna je sa Samsung A7 A750 (2018). Boja: srebrna.
39,00 kn
5,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel +class TPU Shine Apple iPhone X - crna je elegantna maskica tankog dizajna i lijepog izgleda. Štiti vaš uređaj od ogrebotina i oštećenja. Kompatibilna je s Apple iPhone X uređajima. Boja: crna.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Maskica za mobitel +class TPU Puding Xiaomi Redmi 9C - crna je elegantna maskica tankog dizajna i lijepog izgleda. Štiti vaš uređaj od ogrebotina, oštećenja i ostalih vanjskih utjecaja. Kompatibilna je sa Xiaomi Redmi 9C. Boja: crna.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Maskica za mobitel +class TPU Samsung A72 A725 - crna je elegantna maskica tankog dizajna i lijepog izgleda. Štiti vaš uređaj od ogrebotina, oštećenja i ostalih vanjskih utjecaja. Kompatibilna je sa Samsung A72 A725. Boja: crna.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Bez obzira koristite li Samsung, Apple, LG ili neki drugi brand mobitela, svaki mobitel treba adekvatno zaštititi. Kupovina zaštitne opreme za vaš smartphone mobitel je pametna investicija. Odgovarajuća zaštita čuva Vaš mobilni telefon od svakodnevnog trošenja, habanja, udaraca, prljavštvine i ostalih oštećenja. Na svijet-medija.hr možete pronaći široki raspon stilova i dizajna armbanda, maskica, torbica i preklopnih korica za svoj mobitel. Prije kupovine provjerite točan model mobilnog telefona kako bi se osigurala potpuna kompatibilnost sa zaštitnom opremom.

Maskice za mobitele su najčešće izrađene od silikonskog materijala te štite stražnje i bočno kućište mobitela od ogrebotina i smanjuju mogućnost oštećenja prilikom pada.

Preklopne korice za mobitele ili tzv. Flip coveri pružaju zaštitu prednjem i stražnjem kućištu mobitela. Postoje dvije osnovne vrste, flip H i flip V. Flip H se često naziva i „Book cover“ zbog svog oblika i načina otvaranja koji podsjeća na knjigu. Flip V preklopne korice otvaraju se u obliku slova „V“.

Torbice za mobitele - ETUI su univerzalne, različitih veličina te se namijenjene različitim veličinama mobilnih uređaja. Istovremeno pružaju moderan izgled i zaštitu.