Vaša košarica je prazna.

Smart satovi i dodaci

Best price /
Samsung je službeno predstavio novi pametni sat o kojem smo već dosta toga mogli čuti. Jedna od značajnijih novosti je okrugli obruč koji se vrti, što će poslužiti za upravljanje određenim funkcijama uređaja, a tu su još i dva fizička gumba koja će služiti kao home i back tipke.
2.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Trenutno se transportirajte u skroz novi svijet pomoću virtualnih naočala Samsung GEAR VR R322. Povezivanje s kompatibilnim Samsung mobitelima je veoma jednostavno i omogućuje Vam nevjerojatno iskustvo virtualne stvarnosti bilo gdje, bilo kada.
799,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
TERRATEC 3D Virtual Reality VR-1 virtualne naočale. 3D naočale koje uvode korisnika u virtualnu stvarnost kompatibilne su sa pametnim telefonima zaslona do 5.9 inča. Nisu samo pogodne za trodimenzionalnu reprodukciju 3D igara već i gledanje split-screen filmova.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uz Virtualne naočale Samsung GEAR VR R323 oživjet će svaki trenutka uvijek i iznova, kao i otkriti razne svjetove i nova iskustva. Traka za glavu je prilagodljiva. Praktična kontrola dodirom ili pomakom prsta. Veća i sada potpuno ravna dodirna ploha pruža vam veću preciznost i kontrolu.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Ostanite u kontaktu pomoću novog Galaxy Gear S3 Classic R770 smart sata bez posezanja za svojim smartponom. Pomoću Gear S3 Classic R770 možete platiti na licu mjesta, pratiti Vašu lokaciju te biti spremni za sve vremenske uvjete.
2.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Memorija: RAM 32MB + ROM 32 MB, proširivo micro SD karticom do 32 GB LCD kapacitivni zaslon IPS 1.54” 240x240 piksela Bluetooth bežična veza 3.0 . Kamera 0.3 MP. Funkcije: Sat s alarmom, reprodukcija glazbe, Anti-lost funkcija, snimanje fotografija. Memorija internog imenika do 100 kontakata.
319,00 kn
Raspoloživo odmah!
Xplorer V2 VR naočale rade skupa sa Vašim pametnim telefonom da bi Vam pružili doživljaj gledanja videa i igranja igrica u 360 stupnjeva. Zaboravite na monitore, pomoću VR naočala možete gledati u bilo koji dio virtualnog svijeta u stvarnom vremenu.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Xplorer V5 VR naočale rade skupa sa Vašim pametnim telefonom da bi Vam pružili doživljaj gledanja videa i igranja igrica u 360 stupnjeva. Zaboravite na monitore, pomoću VR naočala možete gledati u bilo koji dio virtualnog svijeta u stvarnom vremenu.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Posebno dizajnirane Star Wars virtualne naočale s kojima ćete izgledati kao Darth Vader možete koristiti s Vašim pametnim telefonom da bi Vam pružili doživljaj gledanja videa i igranja igrica u 360 stupnjeva. Preuzmite besplatne 3D aplikacije preko App Store-a ili Google Play trgovine.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
MEANIT M1 je smart sat s ekranom osjetljivim na dodir( IPS, 1.54", 240x240 pixela) te litijum-ionskom polimernom baterijom.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
M4 Sat-Mobilni telefon 2G GSM/ GPRS 850/900/1800/1900- utor za micro SIM CPU MTK6261 ARM7 300 MHz Memorija: RAM 32MB + ROM 32 MB, proširivo micro SD karticom do 32 GB LCD kapacitivni zaslon IPS 1.54” 240x240 piksela Bluetooth bežična veza 3.0 .
259,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Samsung je službeno predstavio novi pametni sat o kojem smo već dosta toga mogli čuti. Jedna od značajnijih novosti je okrugli obruč koji se vrti, što će poslužiti za upravljanje određenim funkcijama uređaja, a tu su još i dva fizička gumba koja će služiti kao home i back tipke.
2.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Ostanite u kontaktu pomoću novog Galaxy Gear S3 Frontier R 760 smart sata bez posezanja za svojim smartponom. Pomoću S3 Frontier R760 možete platiti na licu mjesta, pratiti Vašu lokaciju te biti spremni za sve vremenske uvjete.
2.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
MEANIT M2 je smart sat s ekranom osjetljivim na dodir( IPS, 1.44", 128x128 pixela) te litijum-ionskom polimernom baterijom.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Savršen suputnik na novi Galaxy Note 3. SAMSUNG SM-V7000ZOADBT ima 800MHz procesor s 512 MB RAM-a, 315mAh baterije, 4GB interne memorije, Bluetooth 4.0. 1,63" AMOLED zaslon osjetljiv na dodir, prekriven je Gorilla Glassom. Samsung Galaxy Gear ima 1,9-megapikselnu BSI auto-fokus kameru.
1.399,00 kn
Raspoloživo odmah!

Smart satovi i dodaci su pametni dodaci - gadgeti koji Vaš svakodnevni život čine lakšim. Nosivi su kao modni dodaci opremljeni mikroračunalima i senzorima koji su posebno namijenjeni za izvođenje određenih funkcija. 

Smart satovi su ručni satovi čije mogućnosti nadilaze uobičajeno mjerenje vremena. Ekstenzija su smartphone mobitela koja je bežično povezana putem Bluetooth veze. Dizajnirani su kako bi uglavnom prikazivali razne obavijesti, iako mogu upravljati i pojedinim funkcijama vašeg mobilnog telefona. Vaš smart sat će vas obavijestiti ako ste primili SMS poruku, e-mail ili podsjetiti na budući događaj. Pojedini smart satovi imaju mogućnost prihvaćanja ili odbijanja poziva te kontrolu glazbe.

Rad smart satova temelji se na operativnim sustavima kao i kod smartpone mobitela i tableta.

Što je virtualna stvarnost?
Virtualna stvarnost (VR) je računalno simulirano okruženje koje može simulirati fizičku prisutnost u mjestima u stvarnom svijetu ili u zamišljenim svjetovima. Virtualna stvarnost stvara trodimenzionalnu sliku koja okružuje korisnika i time mu daje potpuni doživljaj nekog mjesta ili situacije.

Što su virtaulne naočale?
Radi se o uređaju koji zapravo predstavlja držač za smartfon, ali zahvaljujući lećama unutar kućišta, omogućuje jednostavan i ne previše skup vid za doživljaj virtualne stvarnosti. Obično su malo veće, ali su izrađene od laganih materijala i relativno su lagane za nošenje.

S virtaulnim naočalama možete uroniti i kretati se virtualnom stvarnosti u svojoj okolini. Pokrivaju oči u potpunosti  pa se korisnik s VR naočalama zapravo može kretati u sobi. Virtualne naočale su opremljene senzorima pa tako pomicanjem glave mijenjate perspektivu slike, bez obzira da li se radi o nekoj igrici ili virtualnom putovanju kroz gradove kao što su Rim, Paris ili New York – s pogledom od 360 stupnjeva imate dojam da se nalazite upravo tamo.

Sve što trebate imati je zaslon visoke rezolucije na mobitelu, VR naočale i igru, ili aplikaciju.