Vaša košarica je prazna.

Slušalice za mobitele

Solo2 su napokon tu, najpopularnije slušalice su dobile potpuno novi i aerodinamičan dizajn. Poboljšana akustika je tu da vam pruži širi raspon i bolju jasnoću zvuka kako bi ste u potpunosti mogli uzivati u vašoj glazbi. Solo2 su sada još lakše i izdržljivije što ih čini ugodijima za korištenje.
1.499,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Slušalice JBL T290 su lagane i udobne in-ear slušalice s ugrađenim mikrofonom. Slušalice JBL T290 imaju prepoznatljiv JBL zvuk i PureBass dizajn za moćne niske tonove.
239,00 kn
Raspoloživo odmah!
SONY MDR-ZX770BNB.CE7 su slušalice visoke kvalitete s funkcijom blokade buke i snažnim pogonskim jedinicama koje omogućavaju i reprodukciju dubokih basova. Uz ugrađeni Bluetooth® i slušanje jednim dodirom uz NFC nećete morati brinuti o kabelima.
1.599,00 kn
Na upit.
SONY MDR-ZX330BT.CE7 su lako povezive slušalice tvrtke SONY dizajnirane za slušanje glazbe u hodu. Povežite ih s nekim od odabranih pametnih telefona pomoću značajke slušanja jednim dodirom i tehnologije NFC, a zatim se slobodno i lako krećite gdje god bili bez zapetljavanja i neudobnosti.
669,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Slušalice tvrtke Sony dizajnirane za gromoglasni bas. SONY MDR-XB450APB.CE7 crne posjeduje Bass Booster tehnologiju koja pojačava niske frekvencije kroz posebno dizajniran kanal u kućištu, dok poboljšana izolacija između pogonske jedinice i vaših ušiju sprječava rasipanje zvuka.
319,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice