Vaša košarica je prazna.

Prenaponske zaštite i strujni kabeli

Utikač COMMEL s daljinskim upravljačem 13A 2x komada (265-116) je praktično rješenje za uključivanje i isključivanje priključenih uređaja. Utikač je namijenjen za olakšavanje dnevnih zadataka u kući, vrtu ili uredu, ali i uštedi u kućanstvu.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!
Utikač COMMEL s daljinskim upravljačem 13A (265-115) je praktično rješenje za uključivanje i isključivanje priključenih uređaja. Utikač je namijenjen za olakšavanje dnevnih zadataka u kući, vrtu ili uredu, ali i uštedi u kućanstvu. Automatski se može povezati i sadrži zaštitu od direktnog dodira.
89,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Produžna kabelska motalica COMMEL box 4 utičnice 10m (0838) visoke je kvalitete i osigurava vam dugi radni vijek proizvoda. Motalica ima ugrađen termoprekidač, zaštitu od preopterećenja, i 4 utičnice. Jednostavna je za korištenje i prenošenje.
129,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Kupujete li stolno računalo, televizor ili kućanske aparate, osim standardne opreme poželjno je kupiti i prenaponsku zaštitu. Prenapon je čest uzrok oštećenja električne i elektronske opreme u instalacijama. Prenaponske letve služe kako bi zaštitile opremu od izboja sustava kod udara groma.

Naponsku zaštitu poželjno je koristiti na svim elektroničkim uređajima, uključujući i periferne, kao što su pisači, monitori, eksterni diskovi, routeri, modemi i slično.

Routere i ADSL modeme poželjno je spajati preko letvi koje imaju telefonske (RJ11) i Internet (RJ45) priključke, jer je većina uređaja danas spojena na internet. Najveće štete nastaju kao rezultat udara munje. Takvi udari uzrokuju pojavu požara ili druga oštećenja.

U kategoriji produžne letve za struju razlikujemo letve između 1, 3, 5 ili 10 metara dužine kabela, bez ili sa sklopkom za kontrolu potrošača. Cijena strujnih letvi ovisi o broju utičnica i duljini kabela.

U kategoriji priključnih kabela mogu se pronaći svi standardni Euro ili šuko (Schuko) tipovi utikača i kabela, koji se najčešće koriste kod spajanja računala na monitor ili besprekidnih ups napajanja.