Vaša košarica je prazna.

Tableti

Uz Tablet Samsung Galaxy Tab A8 možete se potpuno udubiti u sadržaj na zaslonu. Galaxy Tab A8 poziva vas u veći svijet sadržaja s većom i boljom slikom, od spektakularnih filmova do sadržaja o vašemu omiljenom hobiju.
2.049,00 kn
271,95 €
Raspoloživo odmah!
Lenovo Yoga Smart Tab s Google Asistentom zasnovan je na revolucionarnom Yoga Tab 3 dizajnu stalka. Nudi izvrsne značajke za zabavu poput FHD IPS zaslona i dva JBL® stereo zvučnika, a dodaje i snagu prijenosnog središta za pametne kuće.
2.399,00 kn
318,40 €
Raspoloživo odmah!
Tablet APPLE iPad mini 6 detaljno je dizajniran upravo s ciljem da bude apsolutno prekrasan. Njegovo novo kućište ima i novi ekran od ruba do ruba, uske rubove te elegantno zaobljene uglove.
6.169,00 kn
818,77 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Najtanji, najveći i najotporniji Samsung Galaxy Tab S dosad koji postiže ravnotežu između impresivne izdržljivosti i izvanredno laganoga i tankog dizajna Samsung Galaxy Tab S8 X700 je izrađen za zabavu u pokretu. Nova S Pen olovka magnetski sjeda na stražnju stranu uređaja radi punjenja.
4.639,00 kn
615,70 €
Raspoloživo odmah!
Lenovo Tab M8 je impresivni mali tablet. Moderna metalna konstrukcija, zadivljujući HD zaslon i zvučnici poboljšani tehnologijom Dolby Audio™, kombiniraju se u jednom uređaju za vašu zabavu.
1.049,00 kn
139,23 €
Raspoloživo odmah!
Najtanji, najveći i najotporniji Samsung Galaxy Tab S dosad koji postiže ravnotežu između impresivne izdržljivosti i izvanredno laganoga i tankog dizajna Samsung Galaxy Tab S8 X800 je izrađen za zabavu u pokretu. Nova S Pen olovka magnetski sjeda na stražnju stranu uređaja radi punjenja.
5.999,00 kn
796,20 €
Raspoloživo odmah!
Tablet APPLE iPad Air 5 omogućuje vam da uronite u sve ono što čitate, gledate ili stvarate. 10,9 inčni Liquid Retina zaslon sadrži napredne tehnologije kao što su True Tone, široka boja P3 i antirefleksni premaz.
5.889,00 kn
781,60 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Prije kupnje tableta treba razmotriti da li će se koristiti 3G ili 4G LTE mobilni Internet i koji operativni sustav odabrati. Svi tableti nude mogućnost povezivanja s WiFi mrežom tako da se Internet može koristiti u bilo kojem trenutku kada je dostupna mreža. Modele za mobilni Internet treba odabrati ako se tablet često koristi izvan dometa WiFi signala i ako tablet treba imati i mogućnost poziva. Za tu svrhu najbolje kupiti tablet s dugim vijekom trajanja baterije - pojedini modeli nude i do 10 sati korištenja između punjenja.

Prema operativnim sustavima razlikujemo Apple iPad tablete marke Apple, kao što su iPad Pro, iPad mini, iPad Air, i Android tablete poznatih marki Samsung, HuaweiLenovoAcerVivax i drugi.

Ako su kod korištenja potrebne veće performanse preporuka je kupiti iPad Pro. Ako postoji potreba za velikim ekranom, a da je tablet ujedno i lagan, odličan izbor je iPad Air. Ako je prenosivost najbitnija najbolje je odabrati iPad mini.

Android je Google-ov operativni sustav i najpopularnije je mobilno sučelje na svijetu s preko milijun aplikacija. Android tableti su po cijeni pristupačniji od ostalih tipova tableta i kompatibilni su s više od 2,2 milijuna aplikacija, tako da je na njima najlakše pronaći pravu aplikaciju za gotovo bilo koju situaciju.

Osim cijena, neke od značajki koje je potrebno gledati kod kupnje tableta su: količina prostora koja je potrebna za pohranu podataka 128GB, 64GB, 32GB, 16GB, veličina zaslona 10,1“ 9,7“, 8“, 7“, razlučivost 2048x1536, 1920x1200, 1280x800, 1024x600 i sl. gdje vrijedi pravilo što je više to bolje.

Procesor i RAM diktiraju koliko brzo i koliko dobro tablet može obraditi informacije. Tableti s više procesorskih jezgri i većom količinom RAM memorije su brži - 4GB, 3GB, 2GB, 1GB. Većina tableta opremljena je kamerama na prednjoj i stražnjoj strani koje omogućuju video chat s prijateljima i lako snimanje fotografija ili videozapisa. Kamere s više megapiksela su u pravilu bolje - 13MP, 12MP, 8MP.