Vaša košarica je prazna.

Nakit za djecu

Tako jednostavno! Koristite jedan kotač kako bi napravili dvije vrste narukvica koje svjetle u mraku: okrugle i ravne! Podijelite malo svjetlucavog veselja s najboljim prijateljima!
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Set salon za ukrašavanje noktiju sastoji se od stalka za pribor, 2 laka za nokte, kutijice sa šljokicama, rašpice za nokte, kompleta naljepnica za nokte, ukrasne kamenčića za nokte, seta umjetnih noktiju i hvataljke. Kozmetika periva u vodi. Bez parabena. Za dob: 5 godina i više.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ukrasi svoje nokte šljokicama uz ovaj dječji set za manikuru. Set sadrži: 4 laka, 1 olovku za nokte, 3 pakiranja svjetlucavih naljepnica za nokte, 1 rašpicu, sušilo za nokte i još mnogo toga! Dob: 6+
99,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ukrasi svoje nokte šljokicama uz ovaj dječji set za pedikuru. Set sadrži: 4 laka, 1 olovku za nokte, 3 pakiranja svjetlucavih naljepnica za nokte i još puno toga! Za dob: 6 godina i više.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Mini studio za ukrašavanje noktiju, sadrži prozirne obostrano ljepljive naljepnice koje se nalijepe na nokte i zatim se prsti umetnu u otvore na aplikatoru koji je napunjen šljokicama, dobro se protrese i nokti su ukrašeni!
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Set sadrži Loom Band gumice za izradu jedinstvenih ukrasa u bezbrojnim kombinacijama oblika i boja. Pakiranje sadrži 2 x 500 gumica, 50 komada "S" karika, 1 postolje za pletenje, 1 kuku za pletenje, 6 ukrasa i instrukcije u oslikanoj kart. kutiji.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!

Imate u kući princezu koja prati modu. Dopustite joj isto. Zavirite u našu ponudu i nabavite joj salon za uređivanje noktiju i set za ukrašavanje.

Ukoliko je tip cure koja voli darivati nabavite joj set za slaganje narukvice prijateljstva ili ogrlice i neka razveseli svoje prijateljice.