Vaša košarica je prazna.

Walkie Talkie

Dječji Walkie-Talkie Transformers RID za igru dometa do 250 metara. Jednostavan za upotrebu i odličan za zabavu po kući ili na otvorenom. Baterije dolaze u pakiranju.
219,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Dječji Walkie-Talkie Long Distance za igru dometa do čak 3 kilometra. Jednostavan za upotrebu i odličan za zabavu na većem području. Zahtjeva 6xAAA baterije (nisu uključene).
319,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Walkie Talkie MOTOROLA TLKR T41 je amaterska radio stanica koja je kompaktna i jednostavna za rukovanje. Glavna obilježja TLKR T41 su LCD ekran, stanica s 8 kanala i rasponom do 4 km (ovisno o uvjetima i terenu) i besplatni pozivi.
299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Dječji policijski Walkie-Talkie za igru dometa do 80 metara. Jednostavan za upotrebu i odličan za zabavu i igru po kući ili na otvorenom.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Walkie Talkie MOTOROLA TLKR T50 je potpuno opremljena, robustna i elegantana amaterska radio stanica. LCD ekran s pozadinskim svjetlom, stanica s 8 kanala + 121 kod i rasponom do 6 km (ovisno o uvjetima i terenu), besplatni pozivi, 5 melodija tonova poziva.
459,00 kn
Raspoloživo odmah!
Jednostavna upotreba, robustan visokih performansi Walkie Talkie MOTOROLA TLKR T80 za sve koji želel biti u kontaktu putem amaterske radio stanice. Domet 10 km, LCD display, otporan na prskanje.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!