Vaša košarica je prazna.

Oprema za akcijske kamere

Nosač za akcijsku kameru GoPro Grab Bag of Mounts (AGBAG-002) uključuje zakrivljene i ravne ljepljive nosače, dvije kopče za montažu, 3-smjernu zakretnu ručicu, te niz kratkih i dugih vijaka. Proširite mogućnosti montaže ili koristite ga kao izvor za zamjenske dijelove.
219,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nosač za akcijsku kameru Joby Suction Cup black/red JB01342-BWW omogućuje izuzetno čvrsto, stabilno držanje vašeg uređaja na bilo kojoj površini. Pojednostavljeni, kompaktni dizajn čini uređaj praktičnim i sigurnim te jednostavnim za postavljanje.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nosači za akcijsku kameru GoPro Travel Kit (AKTTR-001/AKTTR-002) čine set dodataka koji su odličan izbor za selfije, grupne fotke i više. U setu se nalazi mini produžni štap + tripod, ogrlica za nošenje kamere oko vrata, ruke ili na ruksaku te torbica.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Dodatak za akcijsku kameru GoPro Magenta Dive Filter (Standard Housing) (ABDFM-301) za standardno kućište je filter za korekciju boja dizajniran za uklanjanje zelene boje tijekom uporabe fotoaparata u zelenim vodama, a idealan je za slatkovodna jezera i akumulacije ili slanu vodu koja izgleda zeleno
299,00 kn
59,80 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Nosač za akcijsku kameru SJCAM Monopod možete zatvoriti na kompaktnu veličinu od 22 cm za lako spremanje ili proširiti na dužinu do 80 cm - vi odlučujete. Izrađen je od čvrste plastike koja osigurava potpunu stabilnost kamere tokom korištenja.
89,00 kn
71,20 kn
Raspoloživo odmah!
Pričvrstite svoju kameru na automobil, plovilo ili motocikl i snimajte Vašu vožnju iz druge perspektive. Dobro prijanjanje omogućuje i vožnju do 240 kmh bez ikakve opasnosti da Vam kamera ispadne. Kompatibilnost:sve GoPro kamere.
369,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pričvrčivanje svih GoPro kamera na ravne i zakrivljene plohe sa ovim industrijski jakim i vodootpornim nosačima. Mogu se jednostavno skinuti uz pomoć topline (iz fena za kosu). Kompatibilni su sa svim GoProl kamerama. U paketu: 3x Curved Adhesive Mounts 3x Flat Adhesive Mounts
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nosač za akcijsku kameru GoPro Helmet Front + Side Mount za prednju i bočne strane kacige savršen je za snimke Vaših avantura vrhunske kvalitete. Makismialno prilagodite ugao snimanja kamere te iskoristite sve prednosti koje Vam nudi GoPro Helmet Front + Side Mount.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Torbica za akcijsku kameru SJCAM Carry bag bitno će olakšati nošenje vaše SJCAM akcijske kamere, nosača i ostalih dodataka. Bez obzira putujete li ili samo želite dobar način za spremanje vaše kamere i dodatne opreme, SJCAM Carry bag čuva vam leđa.
149,00 kn
119,20 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Produžetak nosača Rollei M za akcijske kamere Rollei i sve GoPro (21619). Produžuje nosač kamere do 37 cm. Koristan za snimanje specijalnih perspektiva, self portreta... U paketu dolazi produžetak i vijak, nije uključen nosač za kameru.
349,00 kn
139,60 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice