Vaša košarica je prazna.

Oprema za akcijske kamere

Snimite uzbuđenje bez upotrebe ruku. Naglavni nosač s kopčom BLT-CHM1 za Action Cam omogućava jednostavno postavljanje fotoaparata na šešir, kacigu ili glavu.
299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Mini kran za snimanje Joby Action Jib Kit, JB01352 se spaja na Monopod ili na dodatni (opcionalni) četverodjelni pole set te stvara nove mogućnosti snimanja prethodno nedostupnih kutova vašim GoPro /akcijskim kamerama .
549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Plutajući nosač za akcijsku kameru Joby Action Grip,  JB01350 ima laganu i izdržljivu konstrukciju te sposobnost plutanja na vodi. Ovaj nosač za GoPro / akcijske kamere napravljen je tako da bi dobili savršen kut pri izvođenju bilo koje aktivnosti il sporta.
149,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Torbica za akcijske kamere i pribor. Llagana i čvrsta torba je izrađena od visokokvalitetnog EVA materijala kako bi zaštitili vašu akcijsku kameru od slučajnog oštećenja. Voda otporna tkanina. Torbica drži akcijsku kameru (GoPro ili druge popularne modele) i dodatnu opremu (stativ, daljinsko upra
109,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nosač za akcijsku kameru Rollei Tripod Mount Set kompatibilan je s GoPro i ROLLEI Akcijskim kamerama. Smješten na standardnom ??1/4 inčnom vijku za montažu i za odvajanje jedinice biti će potrebno samo nekoliko sekundi. To je idealno prilikom postavljanja akcijske kamere za brze snimke.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nosač za akcijsku kameru Joby locking Arm black/red JB01344-BWW omogućuje vam stvaranje fotografija i videozapisa iz bilo kojeg kuta. Savršeno nadopunjuje Joby Suction Cup. Zglob nosača locking Arm zakreće se i rotira tako da ne propustite niti jedan dio savršenog trenutka.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice