Vaša košarica je prazna.

Oprema za akcijske kamere

Folija s kojom možete spriječiti problem kondenzacije, zamagljivanja i smanjivanja oštrine snimke. U AKA-AF1 paketu dolazi 2 listića koje možete koristiti do 200 puta (po komadu).
229,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Plosnati poklopac objektiva za jasne videozapise tvrtke SONY koji možete koristiti do dubine od 60 m. AKA-RD1 se može pohvaliti da u dubini do 10 metara poboljšava kvalitetu i snagu snimljenog zvuka (pod vodom).
459,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ako Vam smeta vodonepropusno kućište koje dolazi u pakiranju sa kamerom, AKA-SF1 je pravo riješenje za Vas. Ovo kućište je pogodno a snimanje pomoću stativa, te pruža bolje mogućnosti povezivanja i omogućava vam da bolje iskoristite Action Cam.
299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zaboravite na pričvršćivanje kamere Action Cam na biciklističku kacigu ili snowboard ljepljivom trakom. Ovi ljepljivi nosači* čvrsto prianjaju na vašu sportsku opremu. Smjestite Action Cam u vodonepropusnu torbicu, pričvrstite ljepljive nosače i počnite snimati.
229,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Snimite svoje najuzbudljivije avanture sa svestranim nosačem za montiranje na ručke upravljača VCT-HM2. Brzo i sigurno postavite Action Cam na šipke okruglog profila, ručke upravljača i okvir bicikla promjera do 36 mm, a potom lako podesite pomicanje, nagib i kut okretanja za savršenu snimku.
299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Snimite sve akcijske trenutke sa ovim nosačem tvrtke SONY koji se sigurno pričvrsti na naramenice vaše torbe. VCTB-PM1 se može namještati u svim uglovima za savršeno snimanje.
379,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Čvrsto montirajte Action Cam na upravljač vozila kako biste uglađeno snimali. Nosač za montiranje na okvir za zaštitu od prevrtanja omogućava vam da snimite i sebe i osobe iza sebe.
299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kontrolirajte više kamera i snimite više uz ovaj priključak. Samo pričvrstite Action Cam ili drugi lagani snimač videozapisa za svoj kamkorder kako biste istovremeno snimali, a zatim spojite snimljeni materijal koristeći PlayMemories Home.
219,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Budite u srcu akcije zahvaljujući ovom diskretnom nosaču za montiranje kamkordera Action Cam na dasku. Pogodan za surfanje, VCT-BDM1 omogućava snimanje svakog napetog trenutka iz savršenog kuta kako bi vaši filmovi bili jednako uzbudljivi kao i prava stvar.
299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Nosač za plutanje tvrtke SONY dizajniran u jarkoj žutoj boji koja omogućava lakše pronalaženje Action Cama u vodi. Postavljanje nosača je jednostavno i sigurno. U paketu dolazi vezica za sigurno pričvršćivanje.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Snimajte sve akcijske trenutke sa nosačem za prsa tvrtke SONY koji pričvrsti Vašu akcijsku kameru direktno na prsa. Kamera se može rotirati 360° horinzoltalno i vertikalno što omogućuje snimanje iz svih uglova.
379,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Snimite svaku uzbudljivu vožnju uz vakuumski nosač. Posebni nosač može se pričvrstiti na ploču s instrumentima, vjetrobransko staklo ili neku drugu glatku ravnu površinu. Snažan vakuumski nosač omogućava montažu fotoaparata na ravne vodoravne ili okomite površine.
329,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice