Vaša košarica je prazna.

Torbice i kućišta

Zaštitna čvrsta torbica za Nintendo Switch lite sa motivom Luigija. Idealna za čuvanje Vaše konzole bilo da ste na putu ili kod kuće. U torbicu možete pospremiti nekoliko igara, a posebno je dizajnirana za Switch Lite konzolu sa udubinom unutar torbice koja služi kao stalak za konzolu.
299,00 kn
39,68 €
Raspoloživo odmah!
Torbica za Nintendo Switch ili Switch lite sa motivom Zelde. Torbica ima više pretinaca za joy-conove, igre ili Pro kontroler. Osim toga, torbica ima naramenicu za lakše nošenje na ramenu. Torbica je kompatibilna sa Nintendo Switchom i Nintendo Switchom Lite.
349,00 kn
46,32 €
Trenutno nije raspoloživo.
Torbica za Nintendo Switch ili Switch lite sa motivom Animal Crossinga. Torbica ima više pretinaca za joy-conove, igre ili Pro kontroler. Osim toga, torbica ima naramenicu za lakše nošenje na ramenu. Torbica je kompatibilna sa Nintendo Switchom i Nintendo Switchom Lite.
349,00 kn
46,32 €
Raspoloživo odmah!
Hybrid System Armor je silikonska zaštita sa dodatno ojačanim polikarbonatskim dijelovima koji poboljšavaju apsorpciju udaraca i koji omogućavaju bolje prianjanje konzole. Crne boje sa prozirnim dijelom sa stražnje strane. Kompatibilna samo sa Switch Lite konzolama.
149,00 kn
19,78 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Zaštitite svoje konzole od grebanja i neželjenih padova. Najbolje cijene opreme za prijenosne konzole.

U ponudi imamo više grupa pa možete odabrati što Vam treba, od torbica, navlaka i kućišta za 3DS, New 3DS ili Switch konzole. 

Uz originalne Nintendo torbice i kućišta za konzole u ponudi imamo i torbice proizvođača Steelplay.