Vaša košarica je prazna.

Torbice i kućišta

Jednostavna torbica sa ručkom za Nintendo Switch motiv Poke loptice, ima zasebne pretince za spremanje igara i ostalih dodataka, te poseban pretinac za spremanje Pokeball Plus kontrolera.
129,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Set opreme za Nintendo Switch Lite Venom 5u1 je sve što trebate za zaštitu Vaše konzole. U setu dolazi: čvrsta zaštitna torbica sa pretincem za slušalice ili igre, zaštitno staklo za ekran konzole, krpica za brisanje ekrana, stereo in-ear slušalice te dvije zaštitne silikonske kapice za joysticke.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Torbica za Nintendo Switch ili Switch lite sa motivom Super Maria. Torbica ima više pretinaca za joy-conove, igre ili Pro kontroler. Osim toga, torbica ima naramenicu za lakše nošenje na ramenu. Torbica je kompatibilna sa Nintendo Switchom i Nintendo Switchom Lite.
349,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Putna torbica za Nintendo Switch ili Switch lite sa motivom Zelda. Idealna za čuvanje Vaše konzole bilo da ste na putu ili kod kuće. Torbica ima više pretinaca u koji možete pospremiti konzolu, joy-conove te čak i Pro kontroler, slušalice i do čak 14 igara.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Putna torbica za Nintendo Switch ili Switch lite sa motivom Super Maria. Idealna za čuvanje Vaše konzole bilo da ste na putu ili kod kuće. Torbica ima više pretinaca u koji možete pospremiti konzolu, joy-conove te čak i Pro kontroler, slušalice i do čak 14 igara.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Mekana torbica za Nintendo Switch OLED konzole. Torbica je nešto duža i veća od veličine konzole te Vam može poslužiti za pospremanje dodatnih kontrolere, punjača i joy-con strapova. Kompatibilno samo sa OLED Switch konzolama! Crne boje.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Zaštitite svoje konzole od grebanja i neželjenih padova. Najbolje cijene opreme za prijenosne konzole.

U ponudi imamo više grupa pa možete odabrati što Vam treba, od torbica, navlaka i kućišta za 3DS, New 3DS ili Switch konzole. 

Uz originalne Nintendo torbice i kućišta za konzole u ponudi imamo i torbice proizvođača Steelplay.