Vaša košarica je prazna.

Torbice i kućišta

Novo /
Jednostavna torbica sa ručkom za Nintendo Switch motiv Poke loptice, ima zasebne pretince za spremanje igara i ostalih dodataka, te poseban pretinac za spremanje Pokeball Plus kontrolera.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Torbica Premium Vault za Nintendo Switch i Nintendo Switch Lite konzolu sa motivom Super Maria. Torbica ima pretinac za spremanje igara i kablova te zaštitu koja prekriva ekran i tako ga štiti od ogrebotina i udaraca.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zaštitna čvrsta torbica za Nintendo Switch lite sa motivom Luigija. Idealna za čuvanje Vaše konzole bilo da ste na putu ili kod kuće. U torbicu možete pospremiti nekoliko igara, a posebno je dizajnirana za Switch Lite konzolu sa udubinom unutar torbice koja služi kao stalak za konzolu.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Torbica Premium Vault za Nintendo Switch i Nintendo Switch Lite konzolu sa motivom Pikachua i prijatelja. Torbica ima pretinac za spremanje igara i kablova te zaštitu koja prekriva ekran i tako ga štiti od ogrebotina i udaraca.
199,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice

Zaštitite svoje konzole od grebanja i neželjenih padova. Najbolje cijene opreme za prijenosne konzole.

U ponudi imamo više grupa pa možete odabrati što Vam treba, od torbica, navlaka i kućišta za 3DS, New 3DS ili Switch konzole. 

Uz originalne Nintendo torbice i kućišta za konzole u ponudi imamo i torbice proizvođača Steelplay.