Vaša košarica je prazna.

Čistači stakla

Best price /
Kärcher - izumitelj akumulatorskih perača prozora sa svojim WV 5 Premium na tržište donosi uređaj koji dodatno usavršava pranje prozora bez muke, bez tragova i bez kapanja. Uz produljeno trajanje baterije moguća su i dulja čišćenja bez problema.
659,00 kn
589,00 kn
Raspoloživo odmah!
Karcher WV 2 pruža kompletno rješenje za čišćenje glatkih površina. S inovativnim usisavačem za prozore Kärcher je napravio revoluciju po pitanju čišćenja prozora. Originalni Kärcher akumulatorski usisavač za prozore pretvara čišćenje u dječju igru te štedi vrijeme i trud.
579,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Zahvaljujući kompletu produžetaka s teleskopskom drškom za sve Kärcher akumulatorske usisavače za prozore mogu se savršeno i bez napora očistiti i visoki prozori. Drška je izvlačiva od 1,20 m do 1,90 m. Prikladna za sve Kärcher akumulatorske usisavače za prozore.
329,00 kn
269,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sredstvo za čišćenje stakla u praktičnim pakiranjima na otkidanje, za čišćenje glatkih površina kao što su stakla, prozori, ogledala, tuš kabine itd.Sadžaj: 4x20 ml. Primjena: otkinuti pakiranje, uliti koncetrat u bocu za prskanje i nadoliti 250 ml vode.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
S inovativnim usisavačem za prozore Kärcher je napravio revoluciju po pitanju čišćenja prozora. Originalni Kärcher akumulatorski usisavač za prozore pretvara čišćenje u dječju igru te štedi vrijeme i trud. Zahvaljujući električnom usisavanju kapanje je zauvijek prošlost.
579,00 kn
539,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Nova generacija akumulatorskih usisavača za prozore. Akumulatorska baterija koja se može izvaditi. Praktično čišćenje rubova. Kompletno rješenje za čišćenje glatkih površina. Površinski učinak sa jednim punjenjem može je ccc 105m2 odnosno 35 prozora. Spremnik prljave vode od 100 ml.
659,00 kn
629,00 kn
Raspoloživo odmah!