Vaša košarica je prazna.

Čistači stakla

AKCIJA /
Neka Vaša kuća blista s brisačem stakla Bosch za kućnu primjenu. Bosch presvlaka od gume za automobile glatko klizi i donosi brze rezultate. Kompaktni dizajn za jednostavnije rukovanje, čak i u skučenim prostorima.
529,00 kn
70,21 €
449,65 kn
59,68 €
Raspoloživo odmah!
Čistač za prozore Karcher WV 52 Plus - 1.633-139 rješenje je za čišćenje svih glatkih površina. Nema više kapanja prljave vode prilikom čišćenja površine. WV 52 Plus omogućuje higijenski rad bez ostavljanja tragova na površini.
529,00 kn
70,21 €
Raspoloživo odmah!
Kärcher je unio revoluciju u čišćenje prozora s inovativnim usisavačem prozora. Uz pomoć originalnog akumulatorskog usisavača prozora Kärcher čišćenje postaje dječja igra i štedi mnogo vremena i truda. Zahvaljujući električnom usisavanju zamorno kapanje je za sva vremena passé.
619,00 kn
82,16 €
Raspoloživo odmah!
Čistač za prozore Karcher WV 2 Plus Multi Edition - 1.633-495 napravio je potpunu revoluciju u čišćenju prozora. Uz njega čišćenje postaje lakše i štedi vam vrijeme. Posebno izdanje uključuje rubove brisača u tri različite boje po kojima se vakuumski vakuum ističe.
529,00 kn
70,21 €
Raspoloživo odmah!
Karcher vibrirajući baterijski perač KV 4 bez imalo muke otapa nečistoću na glatkim površinama. Zahvaljujući električnom raznošenju vode i vibraciji nije potrebno ručno struganje.
595,00 kn
78,97 €
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
Bosch brisač stakla za Vaš dom - novitet od Boscha! Patentirana presvlaka od gume za lakše klizanje i brže rezultate. Vrlo kompaktna konstrukcija za čišćenje do samog ruba površine. Čišćenje bez pruga za sve površine u vašem domu. Velike i male glave za različite primjene.
549,00 kn
72,86 €
494,10 kn
65,58 €
Raspoloživo odmah!
Karcher komplet s bocom s raspršivačem uključuje navlaku od mikrovlakana s čičkom, široki i uski brisač, strugalo za grubu nečistoću i 20 ml koncentrata za pranje prozora. S novim kompletom s bocom s raspršivačem moguće je optimalno oprati i široke i uske prozore.
115,00 kn
15,26 €
Raspoloživo odmah!
Karcher usavršeni brisači zahvaljujući tehnologiji tekućeg silikona sada još učinkovitije i brže postižz rezultate bez prugica. Zaslon na uređaju precizno u minutama prikazuje preostalo vrijeme uporabe akumulatorske baterije.
769,00 kn
102,06 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Osigurajte si čiste prozore bez tragova i mrlja te uštedite vrijeme. Uz čistače prozora čišćenje je jednostavno i čisto bez kapanja. Nakon prskanja i trljanja čistoće na prozoru istu samo usisajte bez kapanja prljave vode i bez tragova. U našoj ponudi izaberite aku čistač prozora marke Karcher koji je izumitelj ove tehnologije, ECOVACS ili Bosch koji se odlikuje pouzdanom Bosch tehnologijom lamica brisača.
Nudimo i široki izbor dodatne opreme kao što su sredstva za čišćenje, krpe, teleskopski nastavci, baterije i drugo.