Vaša košarica je prazna.

Dodaci za alarme

Bežični pojačivač signala Chuango RT-101 je neophodan za velike prostore kao što su zgrade, velika imanja i proizvodni pogoni, gdje se koriste bežični alarmni uređaji i signali moraju biti pojačani.
449,00 kn
Raspoloživo odmah!
CHUANGO SMK-500 mora biti instaliran prema NFPA uputama i može detektirati samo dim (ne zapaljive pare, temperature ili plamen). Preporučuje se za hodnike, podrume, kuhinje ili druge zatvorene prostorije.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu visoke preciznosti CHUANGO GT-126 ukazuje na incidente koji razbijaju staklo i minimizira lažne alarme uz sofisticiranu obradu signala.CHUANGO GT-126 je idealan za smještaj u bankama, hotelima, trgovinama, apartmanima i kućama.
249,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
CHUANGO PIR-910 koristi vlastitu infracrvenu tehnologiju, neizrazitu logiku i sofisticirani algoritam.Senzor CHUANGO PIR-910 točno detektira pokrete ljudskog tijela i učinkovito smanjuje smetnje i lažne alarme s automatskom temperaturnom kompenzacijom i tehnologijom protiv propuha.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Senzor za vrata ili prozor Chuango DWC-3F s dodatnom antenicom koja služi za detekciju za metalnih vrata gdje signal teško prolazi. Kada se aktivira (odvoji), alarmni signal šalje se centralnoj jedinici sustava za odgovarajući odgovr.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
S automatskom temperaturnom kompenzacijom i tehnologijom protiv propuštanja senzor CHUANGO PIR-700 detektira male varijacije u okolišu uzrokovane pokretima ljudskog tijela i učinkovito minimizira lažne alarme.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
S najnovijim poluvodičkim komponentama osjetljivim na plin CHUANGO GAS-88 je dugotrajan, jednostavan za postavljanje gadget koji vas štiti od zapaljivih plinova. U nesretnom slučaju curenja plina uređaj će se alarmirati trepćućim svjetlom, glasnom sirenom i upozoravajućom glasovnom porukom.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Daljinski upravljač CHUANGO RC-80 jednostavan je za nošenje na privjesku za ključeve, torbici ili u džepu. RC-80 vam omogućuje da brzo uključite ili isključite alarmni sustav i dolazi sa SOS tipkom za paniku.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vrlo pouzdan i jednostavan za postavljanje CHUANGO WI-200 učinkovito detektira vodu s posebnom tehnologijom i šalje upozorenja sustavu za odgovarajuće djelovanje. Idealni prostori za to uključuju kuhinje, kupaonice, podrume, strojarnice, skladišta i drugo.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sirena CHUANGO SPS-260 je potpuno bez žica dizajnirana za zaštitu dvorišta, pogonskih putova, vrtova i svih drugih vanjskih lokacija. S punjivom solarnom baterijom može raditi s drugim bežičnim sirenama na istom sustavu.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice