Vaša košarica je prazna.

Baterije i punjači

Klasične alkalne baterije koje se odlikuju pristupačnom cijenom i visokim performancama. Baterije DURACELL AAA K4 Basic su idealne za daljinske upravljače ,CD playere,igračke,četkice itd. koji koriste AAA baterije.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Alkalne AAA LR6 baterije Varta od 1,5V. LR03 dolazi s 12 komada baterija u blistetu. Pogodne za korištenje u daljinskim upravljačima za TV i glazbene sustave, sat/zidni sat, prijenosni radio...
35,00 kn
Raspoloživo odmah!
Alkalna baterija za jednokratnu upotrebu za uređaje s maksimalnom uporabom. Varta V27A s naponom 12 V i kapacitetom 19 mAh je idealna za daljinske upravljače, čitače knjiga, fitness opremu, sanitetski materijal, kamere, satove i elektronske kalkulatore.
25,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vrhunska tehnologija za male uređaje uz dugmaste baterije Philips CR2430/00B. Dugoročno jamči vrhunske značajke malih elektroničkih uređaja koje svakodnevno koristite. Najsuvremenija tehnologija proizvodnje jamči pouzdanost i dug vijek trajanja.
19,00 kn
Raspoloživo odmah!
Punjač Philips SCB1450NB/12 prati korak s vašim dnevnim potrebama za napajanjem, a predstavlja odličnu vrijednost za uloženi novac. Zahvaljujući jednostavnosti dizajna savršeno se može smjestiti u svaki kutak vašeg doma.
149,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Za uređaje koji troše malo energije odaberite baterije LongLife. Tehnologija cink klorida savršena je za satove, radijske prijemnike, kalkulatore i daljinske upravljače. Svaka baterija gubi snagu ako se ne koristi. Ove baterije zadržavaju minimalno 80 % početne snage unutar roka trajanja. 2 komada.
15,00 kn
Raspoloživo odmah!
Današnji elektronički uređaji, kao što su elektroničke igračke i prijenosni audiouređaji, žedniji su energije nego ikada prije. Neka rade duže uz baterije Power Alkaline tvrtke Philips. Alkalne baterije sadrže 0% kadmija, žive i olova. 4 komada.
20,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice