Vaša košarica je prazna.

Baterije i punjači

Alkalna baterija visoke kvalitete za napajanje malih elektroničkih uređaja: manjih fotoaparata te prijenosnih igračih konzola. Baterije DURACELL LR43 BL u pakiranju dolaze dvije LR43 BL alkalne baterije.
15,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterije DURACELL BASIC D K2 su projektirane tako da daju snagu koja je potrebna svim uređajima u kućanstvu. Rade na naponu od 1,5V.
35,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterija DURACELL TURBOMAX D K2 pogodna je za uporabu u svim uređajima, posebice u često korištenim uređajima. Ona nudi do 70% više snage nego Duracellova osnovna baterija. Ugrađeni Powercheck tester, omogućuje preciznu provjeru potrošnje baterije.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterija DURACELL TURBOMAX 9V ima Duracell Ultra Power tehnologiju koja pruža do 40% više snage od Duracell Plus baterije. HPC tehnologija. Idealna je za upotrebu u dimnom alarmu.
45,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterije DURACELL BASIC C K2 su projektirane tako da daju snagu koja je potrebna svim uređajima u kućanstvu. Rade na naponu od 1,5V.
35,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterije DURACELL BASIC AA 6X2K HBDC je višenamjenska alkalna baterija idealna za napajanje svih vaših uređaja.
12,00 kn
Raspoloživo odmah!
DURACELL TURBOMAX AA K4 imaju novu jezgru velike gustoće koja omogućuje da traju još dulje. PowerCheck vam omogućuje da vidite kolika je razina napunjenosti u bateriji kako biste ju upotpunosti iskoristili i da nikad više ne bacite bateriju koja nije potpuno ispražnjena. Napon: 1,5V.
45,00 kn
Raspoloživo odmah!
Dugmasta baterija DURACELL DL 2430 3V je namjenjena za korištenje u satovima, kalkulatorima, igračkama i sličnim elektroničkim uređajima.
15,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterija namijenjna za košištenje u digitalnim fotoaparatima i bljeskalicama, i drugim elektroničkim uređajima koji se napajaju baterijom DURACELL DL CR2 Ultra. 3V, mAh 780
39,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice