Vaša košarica je prazna.

Baterije i punjači

Baterija Fujitsu CR-123A je litijska baterija, 3V. 1 komad u blisteru.
25,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Punjive baterije DURACELL AAA K2 u pakiranju dolaze već napunjene. Kapacitet baterije je 750mAh. Prikladne su za svakodnevno korištenje u uređajima kao što su bežični miš, tipkovnica, daljinski upravljač... Ove snažne baterije mogu se puniti u NiMH punjaču za baterije veličine AAA.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Punjive baterije VARTA AA LR6 od 2400 mAh su vrhunsko rješenje za zahtjevne potrošače. Imaju najveći „Ready to Use“ kapacitet za AA s 2400mAh. Prethoodno napunjene za instant uporabu i iznimno sporo pražnjenje.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterija VARTA HIGH ENERGY AA je baterija velike snage namjenjena za korištenje u igračkama, bežičnom mišu za računalo, svjetiljkama i sl. Blister sadrži 4 AA baterije.
23,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterija VARTA HIGH ENERGY AAA je baterija velike snage namjenjena za korištenje u igračkama, bežičnom mišu za računalo, svjetiljkama i sl. Blister sadrži 4 AAA baterije.
23,00 kn
Raspoloživo odmah!
Alkalne AAA LR03 baterije Varta od 1,5V. LR03 dolazi s 12 komada baterija u blistetu. Pogodne za korištenje u daljinskim upravljačima za TV i glazbene sustave, sat/zidni sat, prijenosni radio...
45,00 kn
Raspoloživo odmah!
Alkalna baterija visoke kvalitete za napajanje malih elektroničkih uređaja: manjih fotoaparata te prijenosnih igračih konzola. Baterije DURACELL LR43 BL u pakiranju dolaze dvije LR43 BL alkalne baterije.
15,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterija namijenjna za košištenje u digitalnim fotoaparatima i bljeskalicama, i drugim elektroničkim uređajima koji se napajaju baterijom DURACELL DL CR2 Ultra. 3V, mAh 780
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Dugmasta baterija DURACELL DL 2430 3V je namjenjena za korištenje u satovima, kalkulatorima, daljinskim upravljačima, igračkama i sličnim elektroničkim uređajima.
15,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice