Vaša košarica je prazna.

Baterije i punjači

Današnji elektronički uređaji, kao što su elektroničke igračke i prijenosni audiouređaji, žedniji su energije nego ikada prije. Neka rade duže uz baterije Power Alkaline tvrtke Philips. Alkalne baterije sadrže 0% kadmija, žive i olova. 4 komada.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Philips 9V 6LR61E1B/10 Ultra baterije imaju izuzetno veliku snagu za uređaje koji troše mnogo energije. Baterije daju 30% više snage od običnih alkalnih baterija i savršene su za vaše uređaje koji troše mnogo energije. Alkalne baterije sadrže 0% kadmija, žive i olova.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterije za slušni aparat dizajnirane su za slušna pomagala nove generacije, poput bežičnih i streaming aplikacija. Štoviše, zahvaljujući proizvodnji bez žive, baterije su ekološki prihvatljive.
45,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterije LONGLIFE AAA LR03 pogodne su za uređaje s konstantnim i niskim energetskim potrebama, primjerice daljinskim upravljačima, zidnim satovima, radijatorima, mikrofonima ili svjetiljkama. Vrsta: AAA. Napon: 1,5V. Pakiranje od: 4.
27,99 kn
Raspoloživo odmah!
Punjač Philips SCB1450NB/12 prati korak s vašim dnevnim potrebama za napajanjem, a predstavlja odličnu vrijednost za uloženi novac. Zahvaljujući jednostavnosti dizajna savršeno se može smjestiti u svaki kutak vašeg doma.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Litijska baterija visoke kvalitete za napajanje malih elektroničkih uređaja: laserskih olovaka,dlanovnika,diktafona. Baterija DURACELL DL2016 B1 snage 3V krasi predviđeni radni vijek od 10 godina. Kemijski sastav : litijska ćelija. U pakiranju dolazi jedna DL2016 litijska baterija.
15,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterija DURACELL TURBOMAX AAA K2 baterije imaju novu jezgru velike gustoće koja omogućuje da traju još dulje. PowerCheck vam omogućuje da vidite kolika je razina napunjenosti u bateriji kako biste ju upotpunosti iskoristili i da nikad više ne bacite bateriju koja nije potpuno ispražnjena.
25,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Za uređaje koji troše malo energije odaberite baterije LongLife. Tehnologija cink klorida savršena je za satove, radijske prijemnike, kalkulatore i daljinske upravljače. Svaka baterija gubi snagu ako se ne koristi. Ove baterije zadržavaju minimalno 80 % početne snage unutar roka trajanja. 4 komada.
10,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kada jednostavno morate imati najbolje, inzistirajte na baterijama Ultra Alkaline. One daju 30% više snage od običnih alkalnih baterija i savršene su za vaše uređaje koji troše mnogo energije. Ove baterije iz tvrtke Philips zajamčeno ne sadrže štetne teške metale poput kadmija, žive i olova.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Alkalne AAA LR03 baterije Varta od 1,5V. LR03 dolazi s 12 komada baterija u blistetu. Pogodne za korištenje u daljinskim upravljačima za TV i glazbene sustave, sat/zidni sat, prijenosni radio...
29,99 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice