Vaša košarica je prazna.

Dodatna oprema za nadzorne kamere

Budite obaviješteni kada su vaša vrata ili prozori otvoreni sa mydlink ™ Home Door & Window Sensor, gdje god se nalazili. Vrlo je jednostavan za postavljanje i upravljanje s mydlink Home App2, a spaja se na router preko mydlink Home - priključene na Connected Home Hub1.
399,00 kn
Na upit.
Z-Wave Wireless, 868.40 MHz, PIR domet 10 metara, sadržaj: 3 V baterija (CR123A) uključena. Budite obaviješteni kada su vaša vrata ili prozori otvoreni sa mydlink ™ Home Door & Window Sensor, gdje god se nalazili.
329,00 kn
Na upit.
Gdje god se nalazili, možete biti obaviješteni kada je curenja vode otkriveno u vašem domu uz mydlink ™ Wi-Fi Home senzor vode.Jednostavan je za postavljanje, spaja se na kućnu uz Wi-Fi i može vam pomoći otkriti curenje vode prije dođe do ozbiljne poplave.
399,00 kn
Na upit.
DCH-S150 – PIR senzor pokreta s mogućnošću 'push' notifikacija putem mobilne aplikacije. Senzor pokreta komunicira s ostalim mydlink Home proizvodima koji na osnovu informacije dobivene od senzora pokreta mogu pokrenuti programirane radnje. Nešto se kreće kod kuće?
279,00 kn
Na upit.