Vaša košarica je prazna.

Dodatna oprema za nadzorne kamere

Zaštitna kutija koja dodatno štiti kablove od kiše. Instalacija kamere se vrši na prostor unutar zaštitne kutije (bolje objašnjeno na videozapisu niže). Boja: Srebrna
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
Budite obaviješteni kada su vaša vrata ili prozori otvoreni sa mydlink ™ Home Door & Window Sensor, gdje god se nalazili. Vrlo je jednostavan za postavljanje i upravljanje s mydlink Home App2, a spaja se na router preko mydlink Home - priključene na Connected Home Hub1.
399,00 kn
Na upit.
Z-Wave Wireless, 868.40 MHz, PIR domet 10 metara, sadržaj: 3 V baterija (CR123A) uključena. Budite obaviješteni kada su vaša vrata ili prozori otvoreni sa mydlink ™ Home Door & Window Sensor, gdje god se nalazili.
329,00 kn
Na upit.
Gdje god se nalazili, možete biti obaviješteni kada je curenja vode otkriveno u vašem domu uz mydlink ™ Wi-Fi Home senzor vode.Jednostavan je za postavljanje, spaja se na kućnu uz Wi-Fi i može vam pomoći otkriti curenje vode prije dođe do ozbiljne poplave.
399,00 kn
Na upit.
DCH-S150 – PIR senzor pokreta s mogućnošću 'push' notifikacija putem mobilne aplikacije. Senzor pokreta komunicira s ostalim mydlink Home proizvodima koji na osnovu informacije dobivene od senzora pokreta mogu pokrenuti programirane radnje. Nešto se kreće kod kuće?
279,00 kn
Na upit.