Vaša košarica je prazna.

Nadzorne kamere

Mydlink HD Pan & Tilt Wi-Fi kamera omogućuje vam automatsko pomicanje, naginjanje i praćenje kako biste vidjeli više onoga što se događa u vašem domu – čak i kad se događa. Automatsko praćenje pokreta – Automatski pomicanje kako biste pratili pokretne entitete tako da nikad ne nestanu iz vida
479,00 kn
63,57 €
Trenutno nije raspoloživo.
Best price /
Foscam FI9912EP snima oštre videozapise, a slike i detalji su životopisniji nego ikada prije s kamerom od 2MP. Infracrvene LED diode omogućuju noćni vid do ćak 20 metara, što omogučuje jasne video dokaze krađe ili invazije posjeda koji se događaju u okruženju sa slabim osvjetljenjem.
799,00 kn
106,05 €
Raspoloživo odmah!
IP kamera Google Nest Cam vanjska 1080p WiFi pridonijet će vrhunskoj zaštiti vaše imovine danju i noću. Uz inteligentna upozorenja Nest Cam može prepoznati razliku između osobe, vozila i životinje. Instalacija na baterije je jednostavna.
1.399,00 kn
185,68 €
Raspoloživo odmah!
XIAOMI IMILAB EC5 nadzorna sigurnosna kamera za vanjske prostore Vanjska sigurnosna kamera 2K/3MP rezolucije s reflektorom i zvučnim alarmom! Ne propustite aktivnosti koje se događaju ispred vašeg doma, naročito kada niste ondje!
599,00 kn
79,50 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Ostavite neugodne žice iza sebe s novom linijom FOSCAM kamera na baterije. FOSCAM E1 je 100% bežična kamera koja je jednostavna za postavljanje bez invazivnog bušenja ili ožićenja. Zahvaljujući svojog magnetskoj podlozi možete postaviti kameru bilo gdje na bilo koju podlogu.
2.399,00 kn
318,40 €
Raspoloživo odmah!
IP kamera Google Nest Cam pridonijet će vrhunskoj zaštiti vaše imovine danju i noću. Uz inteligentna upozorenja Nest Cam može prepoznati razliku između osobe, vozila i životinje. Budite upozoreni o stvarima koje su vam važne. Možete provjeriti svoj dom s bilo kojeg mjesta uz 24/7 1080p HDR video.
799,00 kn
106,05 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Tražite rješenje za zaštitu kuće, ureda ili vikendice? Na pravom ste mjestu jer na svijet-medija.hr možete pronaći najbolje cijene i akcije za nadzorne kamere. U ponudi imamo samo brandove koji su provjereni i jednostavni za korištenje kao što su: Foscam, D-Link.

Nadzorne IP kamere pružaju zaštitu i omogućuju digitalnu funkcionalnost korisnicima. Kamere za video nadzor mogu biti žične ili bežične, ili mogu imati obje mogućnosti spajanja. Spremaju podatke putem digitalnog signala što omogućuje korisnicima kontrolu kamere i motrenje prostora preko interneta. Najveća prednost ovakvog sustava je što ne zahtijevaju komplicirane instalacije, dodatne sisteme i puno žica. IP kameru možete namjestiti da snima samo u određeno vrijeme dok detektor pokreta može pokrenuti snimanje pri samoj pokretu kojeg kamera uhvati. Korisnici mogu pristupiti IP kamerama putem računala, mobitela i drugih multimedijskih uređaja. Signal se prenosi putem mreže i sprema na hard disk. Kad nemate pristup računalu možete pristupati kamerama putem službenih aplikacija koje možete instalirati na Vaše IOS i Android pametne uređaje. Ovo omogućuje stalni nadzor lokacije koju motrite.

Neke kamere dolaze opremljene infracrvenim svjetlom. To svjetlo nije vidljivo ljudskom oku i može osvijetliti mračne prostore što omogućuje noćni nadzor. Kamere su opremljene mikrofonom i zvučnikom mogu zvuk prenositi dvosmjerno. To znači kako možete slušati zvuk koji kamera snima, ali i kako možete reproducirati zvuk na kameri sa mikrofona na svom mobitelu ili računalu što proširuje funkcionalnost IP kamera za poslovne i komercijalne svrhe.

Video nadzor s Focam kamerama je vrlo jednostavan za instalaciju - za manje od 15 minuta. Kameru postavite sami skeniranjem koda sa kamere - Plug and Play,  postavite je sami uz način instalacije koji omogućuje postavljanje unutarnje i vanjske kamere bez profesionalne pomoći.

Pomoću filtera na lijevoj strani izaberite kameru koja najviše odgovara vašim potrebama. Trebate li kameru za vanjsku ili unutarnju ugradnju te bežično ili LAN povezivanje. Filtrirati možete i optički zoom, kut snimanja i rezoluciju.