Vaša košarica je prazna.

Daske i sustavi za glačanje

Kompaktan i lagan, LAURASTAR Lift je prvi generator pare s ručkom koji vam omogućuje da ga se prenosi i koristi svugdje, na dasci za peglanje ili da odšećete do ormara s vješalicama, te praktično i učinkovito zadate završni dodir vašoj visećoj odjeći s lakoćom i brzinom kao da ste sve odradili na da
3.499,00 kn
464,40 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Velika površina daje daski za peglanje DeLonghi ADS175 posebnu dimenziju za ugodno peglanje. Daska je zaštičena od hrđe i prevelike vlažnosti te je presvučena eksluzivnom prevlakom od pamuka s 5mm debelom spužvom. 7 podesivih visina. Težina: 6 kg.
549,00 kn
72,86 €
Raspoloživo odmah!
Sustav za glačanje Laurastar Lift Plus Red je prvi parni generator s ručkom koji vam omogućuje da ga odnesete posvuda, od daske za glačanje do vješalice za odjeću. Jednako je djelotvorno za okomito glačanje na vješalici kao i za glačanje košulje na samoj dasci.
4.099,00 kn
544,03 €
Raspoloživo uz narudžbu.

Daske za glačanje su jedan od bitnijih dijelova samog procesa glačanja. Pravi odabir daske za peglanje uvelike definira i doživljaj glačanja. Osnovna funkcija daske za glačanje je osiguravanje čvrste i stabilne podloge kako bi glačanje bilo jednostavno i sigurno.

U ponudi ćete pronaći i sustave za glačanje koji omogoćuju lakše, brže i ravnomjernije glačanje. Sustavi dolaze sa stolom za glačanje, glačalom i generatorom pare te imaju sve što vam treba na jednom mjestu.

Na svijet-medija.hr odaberite idealan model koji najbolje odgovara vašoj pegli ili parnoj postaji iz ponude poznatih proizvođača Laurastar i DeLonghi.