Vaša košarica je prazna.

Glačala i parne postaje

Glačalo parno za rublje Philips GC3925/30 snage 2500W omogućuje vam glačanje od trapera do svile u jednom potezu zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP koja pruža savršenu kombinaciju topline i pare – za brže uklanjanje nabora bez rizika od progorijevanja ili sjajnih tragova.
599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
RASPRODAJA /
Glačalo - parna postaja za rublje Philips GC7831/20 Ima tlak pumpe od maksimalno 5,8 bara i dodatnu količinu pare od 330g koja uklanja tvrdokorne nabore. Funkcija snažne, kontinuirane pare svako glačanje čini brzim-bez potrebe za prilagođavanjem temperature zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP.
1.499,00 kn
1.229,18 kn
Raspoloživo odmah!
Visokotlačna parna postaja Tefal GV 9080 dolazi s Pro Express X-Pert Care, te pruža vašoj odjeći njegu koju zaslužuje. Njezina dvostruka zaštita održava odjeću besprijekornom, dok visoki pritisak pare i 5 postavki savršene kombinacije pare i temperature osiguravaju savršeno izglačanu tkaninu.
2.649,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo parno Gorenje SIH 1800BT snage 1800 W. Glačalo ima sustav protiv nakupljanja vodenog kamenca, te poseban indikator za mjerenje tvrdoće vode pri čemu cijeli sustav omogućava punjenje glačala običnom a ne destiliranom vodom.
189,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Parno glačalo za rublje GRUNDIG SI 4850 dolazi sa snagom 2200 W i snažnom parom do 110 g/min. Ima keramičku ploču za izrazito glatko klizanje. Grijaća ploča izrađena od keramike otporne na ogebotine omogućava izrazito jednostavno klizanje glačala i glačanje bez trenja.
219,00 kn
Raspoloživo odmah!
Snaga pare može se namjestiti u više razina, a za lakše glačanje još je posebno važna i snaga ispuštanja pare na mah kojom se uklanjaju dosadni nabori. Sva glačala Gorenje omogućavaju i vertikalno glačanje uz upotrebu pare, što je posebno korisno kod glačanja zavjesa ili obješene odjeće.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Steamer glačalo Philips GC801/10 dolazi sa snažanim mlazom pare do 32 g/min za svakodnevne brze rezultate. Spremno je za upotrebu u samo 60 sekundi. Glačajte odjeću na vješalici ili pritisnite na odjeću u horizontalnom položaju s grijaćom pločom. Daska za glačanje nije potrebna.
949,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Glačalo parno za rublje Vivax IR-2200SS ima snagu 2200W, spremnik za vodu 320ml, podnicu od nehrđajućeg čelika, funkciju protiv kapanja i kamenca , samočišćenje i okomito puštanje pare.
129,00 kn
109,65 kn
Raspoloživo odmah!
Glačajte brže s novima načinom rada za brzinu, koji automatski prilagođava glačalo i ispušta paru ovisno o brzini njegovog pomicanja po odjeći. Što brže pomičete glačalo, to ono ispušta više pare. Senzor pokreta točno zna kada se glačalo pomiče te automatski daje snažan mlaz.
3.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačajte brže uz parnu postaju za rublje Philips PSG6042/20. Zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP nije potreban regulator ni postavke temperature stoga više nema prethodnog razvrstavanja rublja ili čekanja da se glačalo zagrije i ohladi.
2.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo parno Electrolux EDB6150 ima spremnik za vodu 0,35 l. Ugrađeni sustav zaštite od kamenaca produžava životni vijek glačanja. Uklanja kamenac za vas. Lampica pokazuje kada se pegla zagrijala do željene temperature te je spremno za peglanje.
589,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Steamer glačalo Philips STH3000/20 dizajnirano je kako bi bilo lagano, kompaktno i sklopivo za jednostavnu upotrebu. Osigurava svježu odjeću bilo kada, bilo gdje. Ono je vaš idealan pratitelj za jednostavno i brzo dotjerivanje doma ili na putu. Spremno za upotrebu za samo 30 sekundi.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo Philips EasySpeed GC1750/20 čini glačanje lakšim i učinkovitijim zahvaljujući pari za uklanjanje tvrdokornih nabora, keramičkoj podlozi otpornoj na ogrebotine koja lako klizi svim tkaninama te funkciji Calc Clean za kontinuiranu učinkovitost.
269,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo parno za rublje Philips DST6009/30 ima jedan od najvećih spremnika za vodu dostupnih za parna glačala. Duže glačajte bez nadopunjavanja! Snažna para omogućit će lako uklanjanje tvrdokornih nabora.
599,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Svakom kućanstvu potrebno je kvalitetno glačalo. Odabir kvalitetnog glačala uvelike utječe na vaš svakodnevni život. Široki raspon raznih svojstava i funkcija nude jedinstveno i učinkovito iskustvo glačanja bez ikakvog napora.

Svijet Medija ima bogatu ponudu glačala na paru po povoljnim i akcijskim cijenama, a na vama je da odaberete idealan model koji najbolje odgovara vašim potrebama iz ponude poznatih proizvođača Philips, Gorenje, Tefal, Braun, Grundig, Russell Hobbs, Electrolux i Vivax.

Ukoliko živite u većem kućanstvu i treba vam veća pomoć pri glačanju te želite brzo riješiti sve nabore na tkaninama zavirite u našu ponudu parnih postaja. Parne postaje razlikuju se u tome što one neprestano ispuštaju paru tijekom glačanja, dok se kod glačala mlaz pare oslobađa pritiskom na gumb i ne može se ponovno aktivirati dok se voda ponovno ne zagrije na odgovarajuću temperaturu. Sadrže veći spremnik i samim time omogućuju veću učinkovitost jednim punjenjem.

Glačanje osjetljivih tkanina sa sitnim naborima stvara glavobolju, osobito kad imate malo vremena, ali uz pomoć steamer glačala vaša odjevna kombinacija bit će spremna za nošenje u samo nekoliko minuta.