Vaša košarica je prazna.

Pametni i sportski satovi

GARMIN Instinct SOLAR sat dolazi s kućištem od polimera koje je ojačano vlaknima, staklom koje je otporno na ogrebotine i baterijom koja se napaja sunčevom svjetlosti.
2.199,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Uz sportski smart sat GARMIN Vivomove bit ćete modno osviješteni i u kondiciji samo jednim dodirom. Ovaj moderan hibridni pametni sat opremljen je dodirnim zaslonom s diskretnim prikazom.
1.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Amazfit GTS 2 ima zakrivljeni zaslon dijagonale 1,65", prekriven 3D staklom, kristalno čiste gustoće piksela od 341 ppi, a dizajn bez okvira prirodno prelazi na kućište sata od aluminijske legure zbog poboljšana vizualne estetike.GTS 2 opremljen je snažnom baterijom od 246 mAh koja može trajati
1.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
FITBIT Sense Sage Grey/silver - više od sata! Pametni sat koji vam pomaže smanjiti stres i prati otkucaje srca. Prilagodite se svom tijelu s alatima za zdravlje srca, upravljanje stresom, trendovima temperature kože i još mnogo toga.
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Amazfit NEO pametni sat dolazi iz Xiaomijevog ekosustava koji broji tisuće proizvoda, na njemu nećete vidjeti Xiaomi logo ali i to je dovoljno znati i zaključiti kako se radi o kvalitetnom proizvodu.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pametni sat Huawei Watch GT 3 Elegant 42mm - zlatni jednostavnog je i elegantnog dizajna kojeg prati završna obrada visokog sjaja. Popraćen je profinjenim remenima za moderan i sofisticiran izgled.
1.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sportski sat SUUNTO 5 PEAK pomaže vam da napravite prvi korak i nastavite dalje. Ovaj kompaktni GPS sat nudi vam jednostavne sportske i vanjske značajke, sjajno trajanje baterije i upravljanje glazbom. Prati vaš san i svakodnevnu aktivnost.
1.849,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sportski smart sat GARMIN Instinct Tactical Coyote tan (sa senzorom za otkucaje srca na zapešću) je robustan, pouzdan GPS sat za aktivnosti na otvorenom te je napravljen u skladu s američkim vojnim standardom 810G za toplinu, udarce i vodu (vodootporan na dubinama do 100 metara).
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Svojim nježno zakrivljenim dizajnom oblikovanim prema obrisima vašeg zapešća i laganim kućištem od legure aluminija HUAWEI WATCH FIT mini pristaje vašem životu i načinu na koji se krećete. Sa samo jednim punjenjem, baterija traje do 14 dana i precizno bilježi vaše svakodnevne i sportske aktivnosti.
629,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Sportski satovi su posljednjih godina neizostavni dio opreme svakog sportaša. Pametni sportski satovi značajno olakšavaju praćenje rezultata svakog treninga, bez obzira da li se radi o brojanju koraka, udaljenosti, dubine, otkucaja srca i brojnih drugih parametara.

Sportski smart satovi nude i mogućnost povezivanja s Vašim smartphone mobilnim uređajem putem aplikacije. Ovisno o tipu modela, možete koristiti svoj sportski smart sat za trčanje, biciklizam, plivanje, planinarenje i mnoge druge sportske aktivnosti.

Sportski satovi novije generacije dolaze sa ugrađenim senzorom za otkucaje srca na zapešću.

Široka ponuda vrhunskih sportskih smart satova najpoznatijih svjetskih brendova kao što su Garmin, Suunto, Fitbit, Huawei, Xiaomi, Polar ili Samsung dostupna je u Svijetu Medija uz povoljne cijene.