1 × Bežični štapni usisavač BOSCH ProAnimal BCH86PET2 2.999,00 kn

Robotski usisavači i čistači

Best price /
Robotski usisavač iRobot Roomba 694 - idealan je za tepihe i tvrde podove. Pruža svakodnevno čisti pod tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti.
1.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Robotski usisavač iRobot Roomba i7+ (i7550) omogućuje vam snažno čišćenje različitih površina. Premium trofazni sustav čišćenja i dvojne gumene četke omogućuju moćno čišćenje, vođeno Smart Mapping tehnologijom koja pamti plan vašeg doma i prilagođava se svakoj prostoriji.
5.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robotski usisavač iRobot Roomba i3+ (i3558) prilagođava se vašim životnim navikama i sluša vaš glas, tako vam omogućuje da sve svoje slobodno vrijeme provedete u šetnji, na kavi s prijateljicama, u društvu obitelji. Zaboravite na usisavanje i maksimalno uživajte.
4.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robotski čistač iRobot Braava 390T u noćnoj smjeni uspješno čisti tragove prljavštine s linoleuma i pločicama. Svoj rad obavlja tako tiho da to nitko ni ne primjećuje. Modelu 390t to omogućuju četiri krpe od mikrovlakana, Pro-Clean sistem čisteće glave, brzo punjenje i NASA tehnologija.
1.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robotski usisavač iRobot Roomba i3 (i3156) prilagođava se vašim životnim navikama i sluša vaš glas, tako vam omogućuje da sve svoje slobodno vrijeme provedete u šetnji, na kavi s prijateljima, u društvu obitelji. Zaboravite na usisavanje i maksimalno uživajte.
2.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra postaja za samopražnjenje robota savršen je dodatak vašem Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra robotu. Nakon završenog čišćenja ili punog spremnika, vaš robot će automatski doći do postaje za samopražnjenje kako bi automatski ispraznio spremnik.
2.099,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Predstavljamo novi Xiaomi robotski usisavač s unaprijeđenim LDS laserom i "sonic" tehnologijom brisanja visokofrekventnim vibracijama!SLAM algoritam, LDS navigacijski sustav, napredno sonic brisanje visokofrekventnim vibracijama, 16 svesmjernih senzora, inteligentni spremnik za vodu, snaga
2.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Robotski usisavač Samsung Jet Bot AI+ VR50T95735W/GE omogućuje vam temeljito čišćenje tvrdih podova i tepiha identificirajući vrstu površine i količinu prašine. Automatski možete prilagoditi snagu usisavanja za čišćenje pomoću tehnologije kontrole snage.
8.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robotski usisavač iRobot Roomba i7158 robotski usisavač, Uči, pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se. Idealan za ljubimce, s gumenim četkama i Power-Lifting usisnom funkcijom- spojen je na vaš WiFi i upravlja se aplikacijom.
4.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Tri četke i snažna usisna snaga učinkovito izvlače i usisavaju nečistoću dajući vrhunsku čistoću. RoboVac 35C usisava prljavštinu i prašinu s usisnom snagom od 1500 Pa za besprijekornu čistoću koju možete vidjeti i osjetiti. Velika kanta za prašinu od 0,6 l smanjuje učestalost pražnjenja.
1.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Opremljen najsuvremenijom tehnologijom za izbjegavanja prepreka Viomi Alpha 2 Pro je prvi robotski usisivač s automatskim odlaganjem s četiri linijska lidar senzora iz Viomija. Koristeći dvostruke laserske lidarske senzore detektira prepreke unutar 70-90 mm sprijeda.
4.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Zajedno sa stanicom s automatskim pražnjenjem koja sama prazni vaš robotski usisavač i štedi vam posao pražnjenja spremnika za prašinu do 60 dana DEEBOT X1 PLUS učinit će vaš dom čistim. Umjetna inteligencija uparena je s RGB kamerom za astrofotografiju i ECOVACS-ovom TrueMappingom 2.0.
8.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Robotski čistač mijenja način razmišljanja o čišćenju, to je novi i najnapredniji robot za čišćenje i čisti kao što bi i vi. Braava jet m6 učinkovito čisti i pere podove u kući.
4.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robotski usisavač iRobot Roomba i7+558 s CleanBase automatskim pražnjenjem prljavštine, Robotski usisavač - Pamti plan Vašeg doma, pronalazi prljavštinu, prazni se sam. Idealan za ljubimce, s gumenim četkama i Power-Lifting usisnom funkcijom- spojen je na vaš WiFi i upravlja se aplikacijom.
5.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
ECOVACS Deebot N8 Pro+ robotski je usisavač koji koristi OZMO tehnologiju zahvaljujući kojoj istovremeno usisava i briše vaš pod. Uz najsuvremeniju tehnologiju TrueMapping može stvoriti detaljnu i preciznu mapu vaših podova.
4.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robot ima funkciju automatskog prepoznavanja višestrukih prepreka što smanjuje rizik da se robot zaglavi. Video prijenos uživo na vaš zahtjev iz vašeg DEEBOT-a u pokretu pruža vam novu razinu nadzora.
4.699,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Robot usisavač ili robotski usisavač – svejedno kako ih nazvali dosadno usisavanje zamjenjuje revolucionarna tehnologija robotskih usisavača koji će taj posao odraditi umjesto Vas. Najveća prednost robotskih usisavača je ušteda vremena, čišćenje teško dostupnih mjesta i tihi rad. Robot može čistiti dok ste na poslu ili u gradu na teško dostupnim mjestima kao što su prostori ispod kreveta ili kauča, a prašina odlazi u spremnik uređaja bez vrećice.

U Svijetu Medija pronađite ponudu jednog od najpoznatijih brandova u ovom segmentu - iRobot, Xiaomi kao i ECOVACS, Anker, Gorenje, Grundig i Samsung.