Vaša košarica je prazna.

Robotski usisavači i čistači

Best price /
Robotski usisavač ECOVACS Deebot N8 idealno je rješenje za razne vrste podova poput tepiha, laminata, podova od PVC-a, parketa ili pločica. Uređaj DEEBOT N8 robotski je usisavač s funkcijom brisanja koji koristi tehnologiju OZMO™ zahvaljujući kojoj istovremeno usisava i briše vaš pod.
2.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robotski usisavač iRobot Roomba i3 (i3156) prilagođava se vašim životnim navikama i sluša vaš glas, tako vam omogućuje da sve svoje slobodno vrijeme provedete u šetnji, na kavi s prijateljima, u društvu obitelji. Zaboravite na usisavanje i maksimalno uživajte.
2.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Opremljen intenzivnom snagom usisavanja do 5.000 Pa i revolucionarnim rotirajućim sustavom za čišćenje DEEBOT X1 OMNI nudi integrirano čišćenje, usisavanje i snažno brisanje za duboko i učinkovito čišćenje.
12.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Tri četke i snažna usisna snaga učinkovito izvlače i usisavaju nečistoću dajući vrhunsku čistoću. RoboVac 35C usisava prljavštinu i prašinu s usisnom snagom od 1500 Pa za besprijekornu čistoću koju možete vidjeti i osjetiti. Velika kanta za prašinu od 0,6 l smanjuje učestalost pražnjenja.
1.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
Novi Roborock S7 MaxV + sa stanicom za samopražnjenje predstavlja novu razinu inteligencije.Robotski usisavač kombinira 2 kamere i LDS laser. U kombinaciji s naprednim softverom ReactiveAITM 2.0 nudi učinkovitije usisavanje i navigaciju u prostoru.
7.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja robotski usisavač iRobot Roomba 698 uspješno se nosi sa svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti.
1.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Robotski usisavač Roborock E5 čisti bolje i učinkovitije nego ikad. Sadrži OpticEye™, dvostruke žiroskope i precizno unutarnje mapiranje kako bi znao koji dio je očistio, a koji mu je još preostao.
2.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robotski usisavač iRobot Roomba Combo (R1138) je 2u1 robotski usisavač i perač podova. Obilježava ga moderan dizajn i puno naprednih značajki. Ovaj model razumije vas i vaš dom, te vam olakšava svakodnevicu.
2.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Novi model iz Roborock obitelji Q7 Max je napokon stigao nasljednik popularnog modela S5 Max donosi pregrešt novih tehnologija i poboljšanja u odnosu na S5 Max.Snaga od 4200 Pa i poboljšana gumena glavna četka: s optimiziranim usisnim kanalom, usisni kapacitet Q7 MAX robotskog usisavača s funkcijom
4.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Izložbeni robotski usisavač iRobot Roomba 976 dlazi sa novom Smart Mapping tehnologijom koja omogućuje pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu.
3.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Xiaomi u svoj portfelj pametnih robotskih usisavača stavlja novi model Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, koji će čišćenje vašeg doma podići na višu razinu.Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra podržava rad s automatskom postajom za pražnjenje koja se prodaje zasebno.Usisavač koristi unaprijeđeni laserski se
3.549,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Robotski usisavač Xiaomi Mi Mop 2 Pro Plus pomoću 3D vizualne navigacije i inteligentnog planiranja rute precizno izbjegava prepreke zbog čega više ne morate brinuti o sudaranju.
3.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
Zajedno sa stanicom s automatskim pražnjenjem koja sama prazni vaš robotski usisavač i štedi vam posao pražnjenja spremnika za prašinu do 60 dana DEEBOT X1 PLUS učinit će vaš dom čistim. Umjetna inteligencija uparena je s RGB kamerom za astrofotografiju i ECOVACS-ovom TrueMappingom 2.0.
8.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
Novi Roborock S7 MaxV predstavlja novu razinu inteligencije.Robotski usisavač kombinira 2 kamere i LDS laser. U kombinaciji s naprednim softverom ReactiveAITM 2.0 nudi učinkovitije usisavanje i navigaciju u prostoru.
5.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
S DEEBOT OZMO 905 otkrijte svijet inteligentnih robota za kućanstvo. Sa sustavnom navigacijom, integriranim sustavom za usisavanje i brisanje/pranje te automatskom postavkom pojačanja snage na tepisima ovaj DEEBOT je iznimno učinkovit pri obavljanju različitih zadaća čišćenja.
3.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robotski čistač mijenja način razmišljanja o čišćenju, to je novi i najnapredniji robot za čišćenje i čisti kao što bi i vi. Braava jet m6 učinkovito čisti i pere podove u kući.
4.199,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Robot usisavač ili robotski usisavač – svejedno kako ih nazvali dosadno usisavanje zamjenjuje revolucionarna tehnologija robotskih usisavača koji će taj posao odraditi umjesto Vas. Najveća prednost robotskih usisavača je ušteda vremena, čišćenje teško dostupnih mjesta i tihi rad. Robot može čistiti dok ste na poslu ili u gradu na teško dostupnim mjestima kao što su prostori ispod kreveta ili kauča, a prašina odlazi u spremnik uređaja bez vrećice.

U Svijetu Medija pronađite ponudu jednog od najpoznatijih brandova u ovom segmentu - iRobot, Xiaomi kao i ECOVACS, Anker, Gorenje, Grundig i Samsung.