1 × Dječje bežične naglavne Bluetooth slušalice s mikrofonom OTL Harry Potter (NAVY) plavo-sive 229,00 kn
30,39 €
1 × Set 4M Znanost o špijuniranju 109,00 kn
14,47 €

Edukativne igračke

Upoznaj psa, gusku ili magarca. Znaš li što životinje jedu, kako nazivamo zvukove koje proizvode ili kako im zovemo kuće? I znaš li naziv za njihovu mladunčad? Ne? Pa, nema veze, otvori knjigu i saznaj što te zanima.
59,90 kn
7,95 €
Raspoloživo odmah!
Paket s interaktivnom olovkom i knjigom Zabavni engleski donosi zabavno učenje engleskog jezika. Interaktivna knjiga naizgled je obična slikovnica većih dimenzija s debljim kartonskim stranicama i ilustracijama koje mogu varirati.
459,00 kn
60,92 €
Raspoloživo odmah!
Na zabavan način obogatiš svoj rječnik i učiš pravilan izgovor jednostavnih rečenica od izvornih govornika. Interaktivna knjiga naizgled je obična slikovnica većih dimenzija s debljim kartonskim stranicama i ilustracijama koje mogu varirati.
139,90 kn
18,57 €
Raspoloživo odmah!
Interaktivna Kuku olovka s kvalitetnim zvučnikom i ugrađenom memorijom 16GB na kojoj je sav potreban sadržaj za korištenje uz sve Kuku interaktivne knjige. Interaktivna knjiga naizgled je obična slikovnica većih dimenzija s debljim kartonskim stranicama i ilustracijama koje mogu varirati.
409,00 kn
54,28 €
Raspoloživo odmah!
Što bi astronomi iz antičkih vremena rekli o našem današnjem znanju o svemiru? Istraživanje svemira prošlo je dug put od početnog promatranja zvijezda do letova na Mjesec i šire. Pa pogledajmo ovo dugo putovanje zajedno s našim vodičima.
139,90 kn
18,57 €
Raspoloživo odmah!
Upoznaj životinje iz cijeloga svijeta i poslušaj njihovo glasanje i druge zanimljivosti. Interaktivna knjiga naizgled je obična slikovnica većih dimenzija s debljim kartonskim stranicama i ilustracijama koje mogu varirati.
139,90 kn
18,57 €
Raspoloživo odmah!
Novo /
Memo igra dobro je poznata i popularna igra. Međutim, igranje s Kuku olovkom daje joj potpuno novu dimenziju zahvaljujući kombinaciji vizualnog i slušnog pamćenja. Također omogućuje više varijanti igre. Djeca će moći vidjeti mogu li prepoznati zvukove životinja koje nas okružuju. SLUŠAJTE IGRU!
74,90 kn
9,94 €
Raspoloživo odmah!
Pridruži nam se na prometnom igralištu, prošeći ulicama grada, upoznaj rad spasilačkih službi, istraži zračnu luku, nadgledaj radove na gradilištu, vozi se traktorom oko farme, posjeti željezničku stanicu ili kreni na izlet u luku.
139,90 kn
18,57 €
Raspoloživo odmah!
Novo /
Interaktivna knjiga Kuku Svakodnevne obveze idealna je za učenje na zabavan način. Ustat ćete s njima, umiti se, počastiti se nečim dobrim za doručak i ručak i igrati. Sve aktivnosti popraćene su pjesmom. Više od 400 zvukova i tekstova.
59,90 kn
7,95 €
U dolasku!
Novo /
Memo igra dobro je poznata i popularna igra. Međutim, igranje s Kuku olovkom daje joj potpuno novu dimenziju zahvaljujući kombinaciji vizualnog i slušnog pamćenja. Također omogućuje više varijanti igre. Djeca će moći vidjeti mogu li prepoznati zvukove koji nas okružuju u prometu. SLUŠAJTE IGRU!
74,90 kn
9,94 €
Raspoloživo odmah!
Paket s interaktivnom olovkom i knjigom Učenje kroz igru donosi zabavno učenje. Interaktivna knjiga naizgled je obična slikovnica većih dimenzija s debljim kartonskim stranicama i ilustracijama koje mogu varirati.
459,00 kn
60,92 €
Raspoloživo odmah!
Paket s interaktivnom olovkom i knjigom Atlas svijeta donosi zabavno učenje dijelova cijeloga svijeta, države, glavne gradove i puno znamenitosti. Interaktivna knjiga naizgled je obična slikovnica većih dimenzija s debljim kartonskim stranicama i ilustracijama koje mogu varirati.
459,00 kn
60,92 €
Raspoloživo odmah!
Imate li matematičko pitanje u vezi zbrajanja? Pitajte Matematičkog Majmuna! Zabavne i poučne matematičke igrice za rano STEM učenje. Preporučena dob: 4 do 7 godina.
109,00 kn
14,47 €
Raspoloživo odmah!
Dječji laptop 17 x 26,5 x 18 cm. S ekranom 3,3 x 6,5 cm. Radi na baterije 3xAA (nisu priložene). Zabavno učenje uz igru, kroz 10 područja i 60 aktivnosti. Na hrvatskom jeziku (slova, riječi, brojevi, matematika, glazba, sat, logika, memory, tipkanje, igra).
299,00 kn
39,68 €
Raspoloživo odmah!
Otkrij ljepote našega planeta. Spoznaj dijelove cijeloga svijeta, države, glavne gradove i puno znamenitosti. Interaktivna knjiga naizgled je obična slikovnica većih dimenzija s debljim kartonskim stranicama i ilustracijama koje mogu varirati.
139,90 kn
18,57 €
Raspoloživo odmah!
Uz paket s interaktivnom olovkom i knjigom Svijet životinja upoznaj životinje iz cijeloga svijeta i poslušaj njihovo glasanje i druge zanimljivosti. Interaktivna knjiga naizgled je obična slikovnica većih dimenzija s debljim kartonskim stranicama i ilustracijama koje mogu varirati.
459,00 kn
60,92 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

U grupu edukativnih igračaka spadaju laptopi i tableti koji su vrlo popularni među mališanima. Dječja prijenosna računala imaju različite zabavne funkcije za mališane koji im pomažu u razvoju i učenju te potiču njihovo logično razmišljanje. Posjeduju funkcionalni miš i tipkovnicu koji razvijaju sitne pokrete ruku i prstiju.

Djeca su upoznata sa mobitelima i tabletima i vrlo spretno se koriste njima, stoga u našoj ponudi možete naručiti dječje laptope, tablete i ostale igračke.