Vaša košarica je prazna.

Štapni i ručni usisavači

Bežični štapni usisavač BOSCH BCH86PET2 ima snagu 25,2 V. Vrijeme rada na baterije iznosi do 60 minuta. Dolazi s 3 razine rada: 1. razina - za jednostavno čišćenje i maksimalne rezultate, 2.razina- za normalno čišćenje i prosječno radno vrijeme, 3.- Turbo za veliko čišćenje i kraće radno vrijeme.
2.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Štapni usisavač Gorenje SVC216FS ima snagu 21.6 V. Funkcija 2u1, omogućuje upotrebu kao ručni usisavač ili kao metla (štapni usisavač). Usisavačem se jednostavno rukuje zahvaljujući bežičnoj upotrebi (bez kabela) i jednostavno se odlaže zahvaljujući preklopnoj ručki.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Najlakši bežični usisavač Dyson V12 Slim Complete s velikom snagom usisavanja od 150 AW olakšava čišćenje vašeg doma. Omogućuje temeljito čišćenje podova teško dostupnih mjesta. Laser čini mikroskopske čestice prašine vidljivima.
5.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
GRUNDIG VCH 9931 može se koristiti kao ručni usisavač za radne površine ili namještaj te kao elegantan štapni bežični usisavač s električnom četkom. Dolazi sa spremnikom za prašinu kapaciteta 0,5 l.
1.269,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bežični štapni usisavač BOSCH Unlimited Gen2 BBS8214 jednako je snažan kao usisavač s kablom, što čišćenje čini jednostavnijim i efikasnijim. Četka AllFloor HighPower s LED svjetlima olakšava čišćenje u uvjetima slabijeg osvjetljenja i usisavanje mračnih kutova.
4.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bežični štapni usisavač GRUNDIG VC 8931 omogućuje vam besprijekorno čišćenje kućanstva. Opremljen je motorom bez četkica i Actiflex savitljivom cijevi koja nosi tipičnu Grundigovu udobnost usisavanja čak i ispod namještaja i zavučenim kutevima.
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uživajte u svim prednostima uspravnog usisavača koji se u samo nekoliko sekundi pretvori u ručni uređaj. Fleksibilni vratni zglob omogućit će vam da lako posegnete ispod ormara, stolova i sofe. Zbog snažne litijeve baterije nećete osjetiti gubitak usisne snage tijekom rada.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
EU verzija ima samo jednu brzinu Ručni usisavač Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini - ovaj omaleni ručni usisavač veličine boce za vodu je kompaktan, snažan i vrlo lagan - teži samo 0.5kg!
399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Dreame T30 ima usisni kapacitet od 27kPA što se dobiva iz snage motora od čak 550W.Dreame T30 može generirati do 190 AW usisne snage, što zadovoljava većinu potreba za čišćenjem. S naprednim mehanizmom, vrti se brzinom od 150.000 o / min.
2.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bežični štapni usisavač Gorenje SVC180FW je FREESTYLE usisavač s 2 nastavka. Koristi se za suho čišćenje. Životni vijek baterije je 50 minuta. Zapremnina posude za prašinu je 0,6L. Sadrži HEPA filtriranje, LED osvjetljenje i 4 gumirana kotača.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Štapni usisavač Electrolux EER7GREEN 2u1 - štapno baterijski usisavač napravljen od 65% reciklirane plastike, BRUSH ROLL CLEAN tehnologije, samostojećeg dizajna, snage 18 V, 1500 mAh dugotrajna Li-ion baterija omogućuje punjenje unutar 4 h.
1.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ovaj praktični Ručni usisavač Gorenje MVC72HGA opremljen je posebnom mlaznicom 2u1 koja pojednostavljuje čišćenje vašeg doma. Možete ga koristiti kao mlaznicu, savršenu za čišćenje kutova i teško dostupnih mjesta ili kao četku za čišćenje osjetljivih površina. Spremnik za prašinu se lako prazni.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bežični štapni usisavač BOSCH BCH3P210 ima ugrađene nastavke koji omogućuju još fleksibilnije svakodnevno čišćenje. 2u1: Ručni usisavač i štapni baterijski usisavač u jednom aparatu. Litij-ionska tehnologija jamči dugotrajne baterije za konitnuiranu visoku učinkovitost i kratko vrijeme punjenja.
1.959,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bežični štapni usisavač BOSCH BBS812PCK dolazi s izmjenjivim baterijskim sklopom i brzim punjačem što rezultira produženim vremenom rada. Usisavač ima DigitalSpin Motor: visokoučinkovit, kompaktan, lagan i uz dug vijek trajanja.
3.799,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Brži način svakodnevnog čišćenja svakako omogućuju bežični štapni usisavači koji rade na baterije. Zahvaljujući brojnim dodacima možete počistiti sve vrste prljavštine, od poda do stropa ili prašinu i mrvice u automobilu.

Upotreba ručnih usisavača je vrlo jednostavna i praktična, što i je njihova glavna svrha. Imaju ugrađenu punjivu bateriju ili rade na zamjenjive baterije. Kod većine modela, nečistoća se skuplja u spremnik bez vrećice za prašinu.

Veliki broj štapnih usisavača ujedno su 2u1 štapni i ručni usisavači, u svega nekoliko sekundi pretvorite štapni u ručni usisavač.

U našoj ponudi nalaze se usisavači poznatih proizvođača kao što su Dyson, Philips, Bosch, Karcher, Electrolux, Gorenje, Samsung, Grundig, DeLonghi, …