Vaša košarica je prazna.

Višenamjenski usisavači

Karcher čistač tvrdih podova FC 5 s valjcima od mikrovlakana i funkcijom 2u1 za brisanje i usisavanje mokre i suhe nečistoće u samo jednom radnom koraku. Naporno prethodno usisavanje stoga postaje nepotrebno - a brisanje je lakše, temeljitije i brže nego ikada.
1.849,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Baterijski WD 3 Battery Set omogućuje rad neovisno o električnoj mreži, ali uz sve funkcije višenamjenskog usisivača. Vrijeme rada baterije koja je sastavni dio seta iznosi 15 minuta. Uz Real Time Technology LCD-zaslon baterije u svako doba prikazuje stanje baterije.
2.249,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
Višenamjenski usisavač BOSCH BWD421PET AquaWash&Clean je prvi Bosch 3u1 mokro-suhi usisavač s kompletom dodataka za ljubitelje kućnih ljubimaca "Pro Animal" - perite tepihe, pokupite tekućine, usisavajte podove.
2.399,00 kn
2.159,10 kn
Raspoloživo odmah!
Karcher usisavač SE 6.100 u atraktivnoj bijeloj boji. Otopina za čišćenje se poprska pod tlakom duboko u tkaninu te isisa ponovno zajedno s otopljenom prljavštinom - idealno za osobe koje pate od alergija i domaćinstva s kućnim ljubimcima.
2.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uz potrošnju električne energije od 1000 W, višenamjenski usisavač Karcher WD 3 jednako je snažan kao i usisavač od 1400 W. Njegov robusni plastični spremnik, otporan na udarce, ima zapreminu 17 l. Patronski filtar omogućuje komforno usisavanje suhe i mokre nečistoće - sasvim bez promjene filtra.
819,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Višenamjenski usisavač BOSCH BWD41720 AquaWash&Clean je prvi Bosch 3u1 mokro-suhi usisavač - perite tepihe, pokupite tekućine, usisavajte podove. S četkom za parket jamči nježno čišćenje. Za mokro-suho čišćenje obično su vam potrebni različiti aparati.
2.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
AKCIJA /
Karcher NT 27/1 je kompaktan, okretan mokro/suhi usisavač koji je posebno praktičan za rukovanje, a ima univerzalnu industrijsku namjenu. NT 27/1 ima enormnu snagu usisavanja zahvaljujući svojoj jakoj usisnoj turbini. Opremljen je filtrom s patronama.
1.999,00 kn
1.799,10 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Bosch usisavač za mokro i suho usisavanje GAS 25 L SFC Professional. Jednostavno čišćenje filtra zahvaljujući poluautomatskom sustavu za čišćenje (SFC). Certificirani sigurnosni usisavač klase prašine „L“ po EU-normi za dobru zaštitu korisnika.
2.949,00 kn
2.749,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Višenamjenski usisavač BOSCH BWD41740 AquaWash&Clean je prvi Bosch 3u1 mokro-suhi usisavač - perite tepihe, pokupite tekućine, usisavajte podove. S turbo četkom jamči učinkovitije čišćenje. Za mokro-suho čišćenje obično su vam potrebni različiti aparati.
2.299,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
BOSCH GAS 35 M AFC je svestrani usisavač za mokro i suho usisavanje s automatskim čišćenjem filtera. Moguće je spojiti L-BOXX za praktično rješenje za transport i čuvanje pri mobilnoj primjeni. Trajna snaga usisavanja za konstantan napredak pri radu zahvaljujući automatskom čišćenju filtera (AFC).
5.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Višenamjenski usisavač srednje klase WD 4 Premium nudi robusni i nehrđajući spremnik od plemenitog čelika zapremine 20 l, te je opremljen filtrom s ravnim naborima u kaseti filtra koji se brzo i jednostavno vadi izvlačenjem, u potpunosti bez kontakta s nečistoćom.
1.029,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Tražite multifunkcionalan usisavač? Pronađite usisavač koji će odgovarati baš Vašim potrebama po najpovoljnijim akcijskim cijenama. Bilo da trebate usisavač za kuću, terasu ili radionicu sigurno ćete nešto pronaći u ponudi renomiranih brandova Karcher, Bosch, Bissell i Philips na svijet-medija.hr.

Za čistoću u radionici, kući i oko nje izaberite višenamjenski usisavač za mokro i suho usisavanje. Usisavač za pranje je idealan za dubinsko čišćenje raznih tekstilnih površina kao što su tepisi, trosjedi, automobilska sjedala i dr.. Za specifične primjene izaberite usisavač s dodatnim mlaznicama za čišćenje automobila. Usisavači za pepeo olakšat će čišćenja kamina i roštilja. U ponudi imamo jedan od najtraženijih Philips 3u1 multi štapnih usisavača, model AquaTrio. Istovremeno usisava, briše i suši. Ako u kući imate ljubimca za Vas je idealan Bissell usisavač koji je ujedno i parni čistač. Možete pronaći i uređaje za metenje u našoj ponudi.