Vaša košarica je prazna.

Roboti

Sastavite pametnog robota koji će detektirati rubove bilo koje platforme i površine, te se brzo okrenuti kako bi izbjegao pad preko ruba platforme. Pokrenite ga na stolu i promatrajte akrobacije koje izvodi. Cool!
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sastavite svog vlastitog pametnog robota. Promatrajte ga kako se brzo kreće po kući, ide lijevo, desno i zaobilazi sve prepreke. Možete mu čak postaviti labirint i provjeriti može li pametni robot pobjeći.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Jednostavno konstruirajte Insectoid! Otkrijte mehanizme robotičkih pokreta. On puže, hoda i krivuda!
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite svoju robotsku ruku i zadivite prijatelje njenim realnim kretanjem i hvatanjem predmeta. Upotrijebite maštu! Sadrži: okvir ruke, 5 cijevi za prste, 5 poklopaca cijevi za prste, 3 prstena za povlačenje, silikonska traka, detaljne upute.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pretvorite otpad u vlastiti set bubnjeva! Sastavite robotskog bubnjara, smislite vlastitu melodiju i ritam, neka vam cijeli svijet bude pozornica!
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ovo je kompaktan ali višefunkcionalan robot koji se pokreće na solarni pogon! Isprobajte tri načina rada: penjanje po užetu, hodanje te trčanje poput pravog trkača. Odlično!
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Robot Moonwalker. Inteligentni robot koji hoda. Jedan od članova robotske obitelji. Pump´n go funkcija. Svjetlosni efekti, pomična glava, ruke i noge. Potrebne 2 AA baterije koje nisu uključene u pakiranje. Dob 5+.
119,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Robot Jabber- Bot. I/R robot s umjetnom inteligencijom, aktivira se glasom. Okreće se u smjeru pljeska rukama i hoda prema tebi. Ima odlične zvučne i svjetlosne efekte dok hoda. Pomični vizir. Kad se otvori, robot pleše. I/R senzor na tijelu omogućava da se ne zalijeće u stvari.
159,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Robot Echo- Bot. I/R robot s umjetnom inteligencijom, aktivira se glasom i može snimati zvukove. Okreće se u smjeru pljeska rukama i hoda prema tebi. Ima odlične zvučne i svjetlosne efekte dok hoda. Odlično snimanje zvukova, pritiskom gumba na njegovoj glavi.
219,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Robot 26 x 19 x 8,5 cm. Hoda, svjetli i ispušta zvukove pucnjave iz laserskog pištolja. Radi na baterije 4xAA (nisu priložene). Preporučeno za dob 3 ili više godina.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!

Različiti 4M setovi pružaju vrlo edukativnu i zabavnu igru djeci koja su željna učiti i sastavljati vlastite robote. Roboti za djecu su vrlo korisni jer ih uvode u svijet tehnologije i robotike, uče ih i pomažu im da razumiju kretanje robota pomoću senzora.

Pojedini setovi iz naše ponude upoznavaju djecu s proizvodnjom obnovljive enrgije pomoću solarnog robota. Također uče školarce strpljenju i sastavljanju djelova u jednu funkcionalnu cjelinu. Svaki set sadrži sve potrebne djelove za izgradnju kao i detaljna upustva.