Vaša košarica je prazna.

Društvene igre

Stari sultan upravo je umro i kontrola nad Nagalom je nadohvat ruke. Proročanstva su navjestila strance koji će upravljati s Pet Plemena, kako bi dobili utjecaj nad legendarnom grad-državom. Hoćete li ispuniti proročanstvo?
499,00 kn
66,23 €
Raspoloživo odmah!
Igra koja će vas natjerati na priču...objasnite zadani pojam sa kartice drugim riječima. Pritom možete koristiti riječi srodnog ili suprotnog značenja, asocijacije i slično, ali ne smijete upotrijebiti zadanu riječ.
159,00 kn
21,10 €
Raspoloživo odmah!
Učite kroz igru sa ovom društvenom igrom Clementoni Planes Quizzy. Zabavite sebe i svoje društvo odgovarajući na pitanja i pokažite svoje znanje. Pitanja su namijenjena za djecu predškolskog uzrasta.
79,00 kn
10,49 €
Raspoloživo odmah!
Hrvatska verzija popularne zabavne društvene igre. Dva suparnička spymastera znaju tajne identitete 25 agenata. Njihovi suigrači znaju agente samo prema codename-ovima. Dva tima natječu se u tome tko će prvi stupiti u kontakt sa svim svojim agentima.
169,00 kn
22,43 €
Raspoloživo odmah!
Stolni nogomet dimenzija 6x54x37 cm s 22 igrača. Ovaj stolni nogomet odlikuju pomični golmani i semafor za bilježenje rezultata. Preporučena dob: 3 ili više godina.
169,00 kn
22,43 €
Raspoloživo odmah!
Hit našeg dizajnera Filipa Neduka, također i hit sajma u Essenu. Konverzija PC pucačine u društvenu igru na ploči, za 3-5 igrača od kojih svaki preuzima ulogu jednog od likova i napucavaju u za to previđenom borilištu, prema različitim modovima igre.
449,00 kn
59,59 €
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Laby potječu s kraja 19. stoljeća kada je Britanija doživjela veliku slagalica ludnicu. Na temelju originalnih slagalica iz poznatog britanskog razdoblja slagalica, ovo je ona koju smo uspješno oživjeli u novom obliku.
99,00 kn
13,14 €
Raspoloživo odmah!
Manja i brža verzija Ticket to Ride igre; u ovoj igri pokušavate taksijima spojiti određene lokacije i turističke destinacije u New York-u prije nego ostali igrači istroše svoje resurse. Broj igrača: 2-4. Vrijeme za igru: oko 15 minuta. Preporučena dob: 8 ii više godina.
229,00 kn
30,39 €
Raspoloživo odmah!
U Splendoru uzimate ulogu bogatog trgovca u vrijeme renesanse. Koristit ćete svoje resurse kako bi stekli rudnike, transportna sredstva i obrtnike koji će vam pomoći pretvoriti sirovine u prekrasne dragulje. Tijekom igre, igrači uzimaju žetone dragulja i zlata.
299,00 kn
39,68 €
Raspoloživo odmah!
Dixit: Origins ili Dixit 4 proširenje je za popularnu igru Dixit. Može se igrati i bez osnovne igre ali potrebno je već poznavati pravila i osigurati tabelu za bodovanje i tokene za glasovanje. Društvena igra Dixit osvojila je nagradu Spiel des Jahres za 2010. godinu.
179,00 kn
23,76 €
Raspoloživo odmah!
Moja karta svijeta je interaktivna edukativna igra za cijelu obitelj. 1000 činjenica i pitanja o zemljama svijeta, 78 interaktivnih zemalja svijeta. Dodirni, igraj se i nauči. Uz nju, djeca će naučiti fantastične činjenice o zemljopisu svijeta.
369,00 kn
48,97 €
Raspoloživo odmah!
Crtaj i razotkrij tajanstvene slike! Možeš li pogoditi što je nacrtano? Pješčani sat dodaje element uzbuđenja kako igrači izmjenjuju redoslijed u crtanju i pogađanju što drugi crtaju. Svaki točan pogodak približava vas pobjedi - prvi igrač ili ekipa koji dospije do zadnjeg polja - pobjeđuje!
149,00 kn
19,78 €
Raspoloživo odmah!
Pripremite se za uzbudljivu Monopoly kartašku igru koja se brzo igra! Igra Monopoly Bid igra je na sreću, sreću i strategiju dok igrači licitiraju na slijepim dražbama, plaćaju novčanim karticama, kradu nekretnine akcijskim kartama i mijenjaju sreću Wild kartama.
69,00 kn
9,16 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite društvene igre za djecu i odrasle. Društvene igre potiču kreativnost i razvijaju logiku razmišljanja kod djeteta. Nudimo najpovoljnije cijene za sve društvene igre.

Pregledajte široku ponudu, uštedite i odaberite najbolje društvene igre za Vaše mališane. U ponudi imamo svjetske poznate društvene igre, renomiranih izdavača Hasbro, Piatnik, Ravensburger i drugih, kao što su Rizik, Catan, Monopoly, Pictionary, Activity te klasične igre kao što su Čovječe ne ljuti se, Šah, Memory i mnoge druge.

Uz više od 150 društvenih igara na jednom mjestu možete pronaći i igraće karte za poker, belu, remi, briškulu i druge.