Vaša košarica je prazna.

Društvene igre

Urnebesna dječja igra u kojoj laganje može izazvati da nečiji nos naraste. Budi prva osoba koja se riješi svojih kartica, i s najkraćim nosem pobjeđuješ! Igranje Fibber je jednostavno i zabavno. Igra sadrži ploču za igranje, 4 para naočala, 16 noseva i 24 karte.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Risk 2120 A.D. je društvena igra iz velike obitelji Rizik serijala. Ova je inačica smještena u budućnost no cilj je i dalje isti - globalna (i svemirska) dominacija. Obzirom da su pravila ponešto modernizirana i da je u igru uključeno i ekonomsko planiranje, Risk 2210 A.D.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Društvena igra Ingenious je igra za 1 do 4 igrača. Vrijeme za igru: oko 45 minuta. Dob: 8+
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Posloži i eksplodiraj s ovom ludom Jenga Boom društvenom igrom! Kao i u klasičnoj verziji, treba vam nježni dodir da izvučete kocku iz naslagane gomile bez da sve srušite. Zanimljiv zaplet u Jenga Boom je to što morate potez brzo odigrati jer prije svakog poteza kreće otkucavati bomba.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Odaberi svog miša i potrudi se da ga tvoji protivnici ne ulove u zamku. Također potrebno je da daš sve od sebe da miševi tvojih protivnika upadnu u tvoju zamku! Veoma zabavna igra uz koju će djeca provesti svoje slobodno vrijeme. Igra je namijenjena za igru od 2 do 3 igrača.
229,00 kn
Raspoloživo odmah!
Iskopajte blago koje je pripadalo Egipatskim faraonima. Igrajte se traženja blaga uz priložene upute za igru. Zabava je zajamčena.
99,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Zabavna igra traženja za 3-4 igrača, igra zahtjeva koncentraciju i sreću, svaki igrač odabire svog psa i kreće potraga za zadanim čarapama i sakupljanje bodova. Pobjednik je igrač s najviše bodova. Preporučena dob: 5 ili više godina.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
Popularna igra sa divljeg zapada o pljački vlaka s jednostavnim pravilima na engleskom jeziku. Broj igrača: 2-6. Prosječno vrijeme za igru: oko 35 minuta. Preporučena dob: 10 ili više godina.
279,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Memori kartice sa slikama omiljenih likova iz animiranog crtića Auti namjenjene su djeci iznad 4 godine. U pakiranju se nalazi 48 kartica za 24 para slika.
39,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Memori kartice sa slikama omiljenih likova iz popularnog crtića Snježno kraljevstvo namjenjene su djeci iznad 4 godine. U pakiranju se nalazi 48 kartica za 24 para slika.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Memori kartice sa slikama omiljenih likova iz crtića Mickey Mouse Club House namjenjene su djeci iznad 4 godine. U pakiranju se nalazi 48 kartica za 24 para slika na kojima se nalaze Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pajo Patak, Patka Vlatka, Pluton, Šiljo i zec Lupko.
39,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Memori kartice sa slikama omiljenih likova iz Disney crtića Doktorica Pliško namjenjene su djeci iznad 4 godine. U pakiranju se nalazi 48 kartica za 24 para slika.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite društvene igre za djecu i odrasle. Društvene igre potiču kreativnost i razvijaju logiku razmišljanja kod djeteta. Nudimo najpovoljnije cijene za sve društvene igre.

Pregledajte široku ponudu, uštedite i odaberite najbolje društvene igre za Vaše mališane. U ponudi imamo svjetske poznate društvene igre, renomiranih izdavača Hasbro, Piatnik, Ravensburger i drugih, kao što su Rizik, Catan, Monopoly, Pictionary, Activity te klasične igre kao što su Čovječe ne ljuti se, Šah, Memory i mnoge druge.

Uz više od 150 društvenih igara na jednom mjestu možete pronaći i igraće karte za poker, belu, remi, briškulu i druge.