Vaša košarica je prazna.

Kabeli i adapteri

Manhattan HDMI adapter je idealan za navigaciju po teškim kutovima ili spajanje čak i na najnepristupačnije priključke uređaja. Ovaj HDMI adapter omogućuje 4K razlučivost i širinu pojasa od 10.2 Gbps na 340 MHz. Spaja HDMI kabel na drugi HDMI kabel ili zaslon.
29,00 kn
Raspoloživo odmah!
Optički AudioQuest AQ PEARL kabel viskokokvalitetni je toslink kabel iznimno male disperzije u prijenosu digitalnog optičkog audio signala, izrađen preciznim postupkom od odabranih visokokvalitetnih materijala.
229,00 kn
Raspoloživo odmah!
Povežite novu tehnologiju sa nasljeđenim. Manhattan USB 2.0 Type-C to Type-A adapter je ultra-kompaktan adapter koji omogućuje USB-C kabel ili uređaj da se povežu s USB Type-A priključkom. Mjeri samo 27 milimetara (1 inč.) Adapter je dizajniran s obzirom na prenosivost i jednostavnost.
29,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Kabel SONY USB 2.0 možete koristiti kako bi napunili svoj SIXAXIS upravljač ili kako bi spojili PSP na Playstation 3 sustav. Omogućava istovremeno punjenje i igranje. PSP možete napuniti na Playststion sustavu ili kompjutoru. Pogodan za prijenos podataka. 24 karatni konektori.
219,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice