Vaša košarica je prazna.

Vrećice, fiteri i oprema za usisavače

Vrećice za usisavač Electrolux E201M S-Bag Classic Long Performance su napravljane od sintetičkog materijala i filtrira do 99 % čestica do veličine 1 mikrona. Vrećica izrađena od ovog materijala do 40 % je učinkovitija od obične papirnate vrećice i pomaže da se riješite alergena iz zraka.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!
VCA3235EXB četka - „Žirafa četka“-fleksibilni teleskopski nastavak za čišćenje teško dostupnih mjesta, npr. ormari, police, gornji kuhinjski elementi itd.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
DAEWOO DB14 antialergijske tekstilne vrećice, 5 kom u pakiranju + mikrofilter. Kompatibilne sa svim Daewoo usisavačima koji koriste vrećice.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
U kompletu ima 4 vrećice za usisavač Philips HR6947/01 koje su originalne vrećice za prašinu tvrtke Philips. Zaporni prsten je za sprječavanje nastanka oblaka prašine prilikom zamjene vrećice. Filtriranje smanjuje količinu neugodnih mirisa, npr. kućnih ljubimca.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Filter za usisavač Philips FC8031/00 S-Filter zadržava 99,5 % najsitnije prašine te tako osigurava okruženje bez prašine. Za optimalne rezultate filter trebate mjenjati jednom godišnje. Ovo je originalni zamjenski filter EPA12 tvrtke Philips.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Četke i filter za parni čistač Philips FC8056/01 Steam Plus je zamjenski komplet spreman za uporabu s dva jastučića od mikrovlakana koji se mogu prati i više puta koristiti te s aktivnim filterom protiv kamenca koji produžuje vijek trajanja aparata za parno čišćenje SteamPlus tvrtke Philips.
109,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Filter za usisavač Philips FC8032/02 Filter za usisavač Philips FC8032/02 je originalni ispušni filter tvrtke Philips. AFS mikro filter hvata sitnu prašinu prije ispuhivanja zraka te tako osigurava okruženje bez prašine i čist zrak.
29,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vrećice za usisavač Philips FC8027/01 S-Bag Ultra Long Performance; s-bag je univerzalna vrećica za prašinu za sve usisavače sa vrećicom tvrtki Philips i Electrolux ( Electrolux, AEG, Volta, Tornado ). Prilikom kupnje zamjenskih vrećica samo potražite logotip s-bag.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vrećice za usisavač Electrolux E203B S-Bag ANTI-ODOUR je standardna vrećica za vlasnike kućnih ljubimaca, dizajnirana za većinu Electroluxovih usisavača. Ova vrećica upija i neutralizira neugodne mirise. U paketu se nalazi 4 S-Bag Anti-Odour sintetičkih vrećica za usisavač.
65,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vrećice za usisavač Electrolux E206B S-Bag antialergijska je sintetička vrećica koja ima visok stupanj filtracije radi hvatanja polena, čestica prašine, grinja, alergena grinja i alergena iz mačje dlake sve do veličine od 1 mikrona.
65,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vrećice za usisavač Electrolux ES49 su sintetičke vrećice i u kompletu ih ima 4 komada. Za usisavače: Electrolux, Progress, Tornado, Volta.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
Četka za usisavač Electrolux ZE061.1 je četka za učinkovito čišćenje parketa i drugih osjetljivih glatkih površina. Vrlo je tiha i napravljena je od prirodnih materijala. Veličina adaptera je 32 – 35 mm. Multi pravac za čišćenje omogućuje horizontalno i vertikalno čišćenje.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vrećice za usisavač Electrolux ES51 je sintetička vrećica i u kompletu ih ima 4 komada. Za usisavače: AEG, ELECTROLUX, PROGRESS, VOLTA, ALFATEC, BULLIT, HUGIN, MIOSTAR, PRIVILEG, PROLINE, SEAWAY, SINGER, THE BOSS, THOMAS, TORNADO, ZANUSSI.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice