Vaša košarica je prazna.

Laptopi

Stranice

Ako kupujete laptop na www.svijet-medija.hr web trgovini, uz pomoć pametnih filtera na našoj stranici možete izabrati specifikacije računala prema namjeni i uvjetu koji vama odgovara. Najbolji notebook pronađite između top brandova poput HP, DELL, Lenovo, ASUS i Acer.

2u1 laptopi s tipkovnicom ili hibridne laptope lako možete koristiti budući imaju karakteristike jednostavnosti i lakog korištenja. Zbog svoje težine, dugotrajnije baterije, konvertibilne fleksibilnosti rada na dodir u 360 stupnjeva, spadaju u rang tablet PC-a idealnih za gledanje filmova doma ili za rad na poslovnom putu.

Imate li potrebu za jakim laptopom koji će pokrenuti sve najnovije igrice s Nvidia grafičkim karticama na high postavkama, u kategoriji Gaming laptopi možete pronaći sve Gamerske serije od Acer Predatora, HP Omen, ASUS ROG-a, Alienware-a ili novih Lenovo Legion Y modela.

Trebate li najosnovije funkcije korištenja za internet, za učenje ili djecu, za Vas su pravi odabir laptopi do 3000 kn od 15.6 inča. Ovi prijenosnici su ideali za obavljanje svakodnevnih zadataka, video ili foto editiranje i upogoniti će jednostavnije igrice.

Za arhitekte, inžinjere ili studente kojima je potrebna pouzdanost, stabilnost i performanse radne stanice, preporuka je da izbor potražite 17.3" u laptopi velike snage.

Laptopi za multimediju spadaju u segment srednjeg cijenovnog ranga i konfigurirani su kao svakodnevna prijenosna računala s integiranim ili s grafičkim karticama srednje snage na kojima se mogu igrati igrice, gledati filmovi, obrađivati multimediju, te pokretati zahtjevnije aplikacije.

Bilo da vam je potrebno dugo trajanje baterije, snažne performanse ili docking priključak, u kategoriji poslovni laptopi za ured i posao pronaći će te sve za Vaše potrebe od serije HP Probook s windowsima do snažnih Lenovo ThinkPad i DELL Vostro modela.

Ultrabook su tanka, lagana i prijenosna računala sa karakteristikama do 13.3-inča, snage klasničnog notebooka. Vrhunskog su dizajna i glavna prednost im je snaga i prenosivost. Ultrabookovi većinom imaju SSD disk i ULV procesore za bolje performanse baterije. Odlični su za studente i poslove ljude kojima treba brz i lagan laptop.