Vaša košarica je prazna.

Autići i kamioni

Dickie Wild Flippy RTR je autić na daljinsko upravljanje s 2-kanalnim načinom upravljanja. Odlikuje ga svjetlo i funkcija okretanja, a može postići brzinu do 10 km/h. Autić je dimenzija oko 25 cm. Preporučena dob: 6 ili više godina.
429,00 kn
Raspoloživo odmah!
Dickie RC Porsche Spyder RTR je autić na daljinsko upravljanje s 2-kanalnim načinom upravljanja. Odlikuju ga svjetlo i zvuk. Može postići brzinu do 10 km/h. Autić je dimenzija oko 26 cm. Preporučena dob: 6 ili više godina.
339,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vozilo na daljinsko upravljanje Ninja kornjače Party Van. Projurite ulicom u stilu i uhvatite sve zločince! Kreće se u svim smjerovima, radi na frekvenciji 2,4 GHz, omogućava istodobno igranje 10 autića. Domet 40 metara. Preporučena dob: 8 ili više godina.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Autić na daljinsko upravljanje Audi S5 omogućit će beskrajnu zabavu za male i velike. Ovaj autić na daljinsko upravljanje dolazi u većoj dimenziji omjera 1:18 te ima poliranu šasiju. Može postići brzinu do 13 km/h velike stabilnosti koje održavaju ugrađeni amortizeri.
279,00 kn
Raspoloživo odmah!
Autić na daljinsko upravljanje Mini Cooper omogućit će beskrajnu zabavu za male i velike. Ovaj autić inovativne tehnologije i dinamičnog izgleda je lagan ali čvrste konstrukcije. Model automobila je omjer 1:24. Zahtjeva baterije: 3xAA za autić i 2xAA za daljinski upravljač.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Autić na daljinsko upravljanje Mercedes omogućit će beskrajnu zabavu za male i velike. Ovaj autić inovativne tehnologije i dinamičnog izgleda je lagan ali čvrste konstrukcije. Model automobila je omjer 1:24. Zahtjeva baterije: 3xAA za autić i 2xAA za daljinski upravljač.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Dickie RC Mini Flippy RTR je autić na daljinsko upravljanje s 2-kanalnim načinom upravljanja. Odlikuje ga mogućnost okretanja u vožnji te vožnja s obje strane. Može postići brzinu do 12 km/h, a dugačak je oko 13 cm. Baterije dolaze u pakiranju te je odmah spreman za vožnju.
229,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Nevjerojatno s koliko snage je motor ispod haube oko 51 cm dugog off-road vozila. Posjeduje tipične značajke američkih muscle automobila. Kompresor i zračni filteri osiguravaju dodatnu snagu i poseban dizajn. Autić može doseći do 20 km/h i možete ga voziti do 40 minuta s jednim punjenjem.
699,00 kn
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Policijski Porsche sa treptajućim svjetlima i sirenom uhvatit će svakog lopova. Dolazi u omjeru 1:16 i dužine od 40 cm. Uz maksimalnu brzinu do 20 km/h može se voziti oko 40 minuta s vremenom punjenja od samo 80 minuta. Preciznost kontrole omogućuje 2.4GHz tehnologija.
629,00 kn
479,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Carrera RC 24 sata vučno vozilo dežurno je kako bi pomoglo autima koji stanu na cesti. Autić ima svjetla koja trepera koja su jasno vidljiva noću iz daljine. Vozilo dolazi u omjeru 1:16 te je dugačko čak 45 cm. Široke gume i vitlo pomoći će izvući bilo koje vozilo sa ceste.
699,00 kn
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Dickie RC Neon Crusher RTR je autić na daljinsko upravljanje s 2-kanalnim načinom upravljanja. Dolazi u omjeru 1:16, a dugačak je oko 30 cm. Može postići brzinu do 10 km/h. Baterije dolaze u pakiranju te je odmah spreman za vožnju. Preporučena dob: 6 ili više godina.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Najčešće i najpopularnije igračke na daljinsko upravljanje su svakako automobili čiju široku ponudu možete pogledati u našoj webshop ponudi. Možete si pronaći različite modele svjetski poznatih brendova kao što su Ferrari, Mini cooper, Porsche, Audi i još mnogi drugi po povoljnim cijenama. 

Pojedini modeli mogu razviti zaista zadivljujuće brzine. Proizvođači, kao što su Rayline, Nikko, Dickie i Bburago puno pažnje posvećuju izdržljivosti proizvoda stoga, prilikom proizvodnje koriste kvalitetne materijale kako bi produžili vijek trajanja. Dakako, bitno je i održavanje vozila s Vaše strane. Stoga, savjetovali bismo da nakon lude vožnje svoj autić očistite od prljavštine.

Budući kako u ponudi imamo različite modele autića predviđene za različite terene predlažemo da prije narudžbe razmislite gdje i na koji način biste vozili Vaš novi model autića, terenca ili čak tenka.